D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Olsun canım bizim eşimde de bende de var sorunlar eşim tedavi gördü bende pko ve bir tüpümde tıkanıklık var kuzum bide vitamin de olsa yumurtlama gününe kadar kullan olurmu doktorunun verdikleri hariç zencefilin enfeksiyon atma özelliği varmış bu arada

Ben okudum diye yazarsam şaşırma

Biran evvel nasip olsun canım. Hiçbirşey engel değil Allah istedikten sonra tıkanıklık için bişey yapmuyorlarmı.
Evet canım öyle yaparım zaten yumurtlamadan sonra hep daha dikkat ederim bu tarz şeylere

Ya bedi devam canım daha dogrusu farklı esmalarla ılerlıcez artık tefrıcıye de bıtsın de ınsallah
Bencede bizi boş bırakma yoksa valla tvye sarıyorum bin kez izledim yine oturup aski memnu izliyorum

Ay bende.. Bos kalmaya gelmiyor cıdden. 20 defa izledik onuda hala nasıl izlettirıyor o dizi anlamiyorum senaryoyu ezberledık artk
Sorma bide heyecanla bekliyorum hala ne olacağını bile bileşimdi bide iyice isi pişirdi bunlar Beşir yakaladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…