- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Millet pazartesi sendromu yasar ben pazar sendromu yasarım,Okumalar zaten devamBende sevmem pazarları evde olmak istemem hiç
Yasak kalkınca severim ben kesinMillet pazartesi sendromu yasar ben pazar sendromu yasarım,
Ama çoğunluk cidden pazar gününü hıc sevmıyor bu bır gerçek
Bizim evde yasak kalkınca da aynı bana fark etmiyorYasak kalkınca severim ben kesin
Gerçekten bunaldık artık ya sosyal hayat 0
Henüz belli değil ama yarını 4 gözle bekliyorum. Haftasonu 1 gün açılacak akşam 21. 00 den 00.00 a uzatılacak deniliyor. Bakalım. Haftasonu açılması bizim iş açısından iyi olcak bi yönden eğitimler aksıyordu. Valla kalksın artık yasak falanBizim evde yasak kalkınca da aynı bana fark etmiyor
1 hazırandan sonra serbest amaburalara bır sessizlik çöker şimdi
Yapar o canm çok sasrmadim yani keşke onun kafasında olabilsemHıc durma evde o zaman sende cık hava guzelse bir yuruyus yap.
Esın nıe oyle yaptıki ya
Kac yıllık evlısın canımYapar o canm çok sasrmadim yani keşke onun kafasında olabilsem
Bu aksammı bellı oluyor..Henüz belli değil ama yarını 4 gözle bekliyorum. Haftasonu 1 gün açılacak akşam 21. 00 den 00.00 a uzatılacak deniliyor. Bakalım. Haftasonu açılması bizim iş açısından iyi olcak bi yönden eğitimler aksıyordu. Valla kalksın artık yasak falan
Eylül'de 6 olacak canm.universtede tanışarak evlendik çok severek ama üç yıl önce eşim psikolojik bir rahatsızlığa yakalandı o gün bugundur hayatımiz değişti kendisi değişti herşey değişti Rabbimden şifasını diliyorum hergunKac yıllık evlısın canım
Benimde cok sıkıcı sabah sabah önce eşimle bi guzel kavga ettim yine annesi yüzünden. Sonra bi güzel temizlik yaptık oh sinirim geçtiNeyse kızlar sonuc itibari ıle burdayız..
Hadı anlatın bakım pazar nasıl geciyor
Çok ozel deılse ne tür bı hastalık obsesif gibimiEylül'de 6 olacak canm.universtede tanışarak evlendik çok severek ama üç yıl önce eşim psikolojik bir rahatsızlığa yakalandı o gün bugundur hayatımiz değişti kendisi değişti herşey değişti Rabbimden şifasını diliyorum hergun
Hıc bırsey olmamıs gıbı dıyosunBenimde cok sıkıcı sabah sabah önce eşimle bi guzel kavga ettim yine annesi yüzünden. Sonra bi güzel temizlik yaptık oh sinirim geçtişimdi kahve keyfi yapıyoruz
Evet canm obsesif kompulsif bozukluk malesef ve ilaç kullanmamakta ısrarcı o yüzden çok ağır imtihanlardan geçiyorum Ama rabbim büyükÇok ozel deılse ne tür bı hastalık obsesif gibimi
Bendede vardı.. Ama suan yuzde 80 i atlattım diyebilirim.. İlaçsız bır sekıldeEvet canm obsesif kompulsif bozukluk malesef ve ilaç kullanmamakta ısrarcı o yüzden çok ağır imtihanlardan geçiyorum Ama rabbim büyük
Valla cnm benim esim arada fabrika ayarlarına geri dönüyorHıc bırsey olmamıs gıbı dıyosun
Rabbim yardımcın olsun cnm eşle imtihan zor..Evet canm obsesif kompulsif bozukluk malesef ve ilaç kullanmamakta ısrarcı o yüzden çok ağır imtihanlardan geçiyorum Ama rabbim büyük
Çokkkk zor bı hastalık o hem ınsanın kendı ıcın hem aılesı ıcın muthiş zor oluyor o kdr ıyı anlıyorum kı anlatamamEvet canm obsesif kompulsif bozukluk malesef ve ilaç kullanmamakta ısrarcı o yüzden çok ağır imtihanlardan geçiyorum Ama rabbim büyük
Ciddi misin canm çok geçmiş olsun. Nasıl atlattın peki onu iyi edemeden ben kafayı yicem yoksa o dereceye geldim artikBendede vardı.. Ama suan yuzde 80 i atlattım diyebilirim.. İlaçsız bır sekılde
Ay canım çok afedersin ben bildirimi kaçırdım sanırım bu mesajını görmemişim. Bi bakıcam canım a101e yarın bakarım bende görürsem eğer alırımCanım tazesi oluyor küçük bi kutu aldım ben 2 aydır bitmedi az az da yediğin için a101 den almıştım ordan bakabilirsin curcumin maddesi doğal olarak onda var pahalı kapsüllere para vermek istemedim bi ara cezvede sütle kaynatıp içiyordum sonra üşendim ona direk yutmaya başladım sütle yaparsan rendele canım altın süt diye bak bide çok fazla tüketme günlük tüketim miktarı var google'da bi bak istersen bende burda bi konuda gördüm pkoyu çok önemsemiyor dum ama kullanmamız gereken bir sürü vitamin dikkat etmemiz gereken birsürü şey varmış
Beraber mi yasıysnz. Kayınpeder vefat edince taşınmıs olabilirValla cnm benim esim arada fabrika ayarlarına geri dönüyorkendine gelince hatasını anlayıp telafi ediyor. Benim kaynanam yüzünden böyle sıkıntılar yaşıyoruz malesef.. Oyle iğneleyici lafları var ki öyle değişik düşüncesiz bi kadın ki..
Amin canm amin evet gerçekten çok zorRabbim yardımcın olsun cnm eşle imtihan zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?