D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bizim evde yasak kalkınca da aynı bana fark etmiyor
1 hazırandan sonra serbest ama buralara bır sessizlik çöker şimdi
Henüz belli değil ama yarını 4 gözle bekliyorum. Haftasonu 1 gün açılacak akşam 21. 00 den 00.00 a uzatılacak deniliyor. Bakalım. Haftasonu açılması bizim iş açısından iyi olcak bi yönden eğitimler aksıyordu. Valla kalksın artık yasak falan

Bu aksammı bellı oluyor..
Kız valla bitsin cidden ınsanın ıcı daralıyor artık geleceğe dair ıyıce endişelermız arttı. Eğitim dedıgın gıbı cok aksadı.

Kac yıllık evlısın canım
Eylül'de 6 olacak canm.universtede tanışarak evlendik çok severek ama üç yıl önce eşim psikolojik bir rahatsızlığa yakalandı o gün bugundur hayatımiz değişti kendisi değişti herşey değişti Rabbimden şifasını diliyorum hergun

Neyse kızlar sonuc itibari ıle burdayız..
Hadı anlatın bakım pazar nasıl geciyor
Benimde cok sıkıcı sabah sabah önce eşimle bi guzel kavga ettim yine annesi yüzünden. Sonra bi güzel temizlik yaptık oh sinirim geçti şimdi kahve keyfi yapıyoruz

Çok ozel deılse ne tür bı hastalık obsesif gibimi

Hıc bırsey olmamıs gıbı dıyosun
Valla cnm benim esim arada fabrika ayarlarına geri dönüyor kendine gelince hatasını anlayıp telafi ediyor. Benim kaynanam yüzünden böyle sıkıntılar yaşıyoruz malesef.. Oyle iğneleyici lafları var ki öyle değişik düşüncesiz bi kadın ki..

Evet canm obsesif kompulsif bozukluk malesef ve ilaç kullanmamakta ısrarcı o yüzden çok ağır imtihanlardan geçiyorum Ama rabbim büyük
Çokkkk zor bı hastalık o hem ınsanın kendı ıcın hem aılesı ıcın muthiş zor oluyor o kdr ıyı anlıyorum kı anlatamam

Ay canım çok afedersin ben bildirimi kaçırdım sanırım bu mesajını görmemişim. Bi bakıcam canım a101e yarın bakarım bende görürsem eğer alırım
Evet baya bi herşeyi etkiliyor pko malesef senin pkodan dolayımı olmuyor canım ne zamandır deniyorsun

Beraber mi yasıysnz. Kayınpeder vefat edince taşınmıs olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…