• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Cookiie Cookiie Ruzgarruya Ruzgarruya Kızlar öncelikle şunu belirteyim 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor tabi denemediğim şey kalmadı bu ay yine durmadım bişeyler araştırdım reglime bir haftadan az kaldı gelecek aya deneyecem bunları 🌹az önce burdan bi arkadaş tavsiye etti sağolsun bi jel varmış hamilelik jeli adıda prefert bide prefertil diye Türk üretimi de varmış ben gelecek ay bunu deneceyecem o arkadaş bana tavsiye edince mutlu oldum sizlerlede paylaşmak istedim kullanan varsa bilgi de almak için aynı zamanda bide c life kullanacam youtube da hamilelik için olumlama videoları var onları dinleyecem 21 gün gece yatarken uykudan önce dinlenirse işe yarıyormuş bu arada balık yağı kapsülü içecem inşallah diğer arkadaşları rahatsız etmeyiz ama bu jel fikri hoşuma gitti

Cookiie Cookiie Ruzgarruya Ruzgarruya Kızlar öncelikle şunu belirteyim 2 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor tabi denemediğim şey kalmadı bu ay yine durmadım bişeyler araştırdım reglime bir haftadan az kaldı gelecek aya deneyecem bunları 🌹az önce burdan bi arkadaş tavsiye etti sağolsun bi jel varmış hamilelik jeli adıda prefert bide prefertil diye Türk üretimi de varmış ben gelecek ay bunu deneceyecem o arkadaş bana tavsiye edince mutlu oldum sizlerlede paylaşmak istedim kullanan varsa bilgi de almak için aynı zamanda bide c life kullanacam youtube da hamilelik için olumlama videoları var onları dinleyecem 21 gün gece yatarken uykudan önce dinlenirse işe yarıyormuş bu arada balık yağı kapsülü içecem inşallah diğer arkadaşları rahatsız etmeyiz ama bu jel fikri hoşuma gitti
Canm bu jeli bende duymuştum önceden ama preseed jel diye kullanmadım ama kullansam da zaten olmazmış benmki iki tupumde alindi benm normal gebelik imkansız tüp bebek tedavisi gördüm negatf oldu ikinci tedaviye baslicam.balik yağı kapsülü çörek otu yağı kapsülü bunlar faydalı şeyler zaten denememde fayda var.insallah rabbim tez zamanda nasip etsin.hatta o jeli arastrirken baya bir insanın onunla hamile kaldgnida öğrenmiştim spermi koruyup döllenmesi kolaylastiriyormus

Kızz uzun yazıyordum ondan vala öyle bi hale geldim ki artık herşey den umut bekliyorum 😔
Aynen öyle canm insan herşeye umut bağlıyor bunu da yapım bunuda yapım belki olur diye. Benm bu şekilde 6 yılım geçti.en son rahim filminde sıkıntı çıktı oda görünenden daha büyük sikintiymis o derece olmusumki yumurtalıkları mucize eseri kurtardık yani

Doktora gttin mi bir sorun falan çıkmıyor heralde anladgm kadarıyla. Rahim filmi eşinin testleri herşey normal mi

Jel nasıl ve ne için kullanılıyormuş canım. Hiç duymamıştım ben. Clife geçtiğimiz ay kullandım 3 aya tamamlıcaktım ama reglim yine gecikme yapıp malesef tarlusal falan kullanarak zorla getirtebildiğim için daha fazla uzatmak istemedim doktor takibine başladım bende femera ve klomen kullanıyorum şimdi 🤗

Canm bu jeli bende duymuştum önceden ama preseed jel diye kullanmadım ama kullansam da zaten olmazmış benmki iki tupumde alindi benm normal gebelik imkansız tüp bebek tedavisi gördüm negatf oldu ikinci tedaviye baslicam.balik yağı kapsülü çörek otu yağı kapsülü bunlar faydalı şeyler zaten denememde fayda var.insallah rabbim tez zamanda nasip etsin.hatta o jeli arastrirken baya bir insanın onunla hamile kaldgnida öğrenmiştim spermi koruyup döllenmesi kolaylastiriyormus
Ayy çok geçmiş olsun kuzum hidrosalpinks mi vardı sende de benim de bir tüpüm öyle şu c life iyi geliyor ona diyorlar bide udi hindi tozu içtim oda en güçlü doğal antibiyotikmiş inşallah ikinci tedavin hayırla sonuçlanır canım benim D vitamini felanda çok önemliymiş tedaviye başlamadan evvel onlara baktır kullan istersen canım balık yağınıda kesin iç inşallah vesile olur bunlar tüplerle ilgili sorunlar çok zor Allah yardımcımız olsun 😔🤲🏻🤲🏻

Ayy çok geçmiş olsun kuzum hidrosalpinks mi vardı sende de benim de bir tüpüm öyle şu c life iyi geliyor ona diyorlar bide udi hindi tozu içtim oda en güçlü doğal antibiyotikmiş inşallah ikinci tedavin hayırla sonuçlanır canım benim D vitamini felanda çok önemliymiş tedaviye başlamadan evvel onlara baktır kullan istersen canım balık yağınıda kesin iç inşallah vesile olur bunlar tüplerle ilgili sorunlar çok zor Allah yardımcımız olsun 😔🤲🏻🤲🏻
Çok saol canm teşekkür ederim amin inşallah🙏🤲 rahim filminde bir tüp hidroselpenks çıktı bir tüp tamamen kapalı dediler Ankara'ya gttim ameliyata aldılar önceden konuştuk doktorla eğer bu şekildeyse farklı bir durum yoksa hidroselpenks olanı alacaz diğerinide acacaz dediler ama benm çikolata kisti varmış tüpleri bitirmiş rahim bağırsak arası yapışmış rahim içine yayılmış yapışıklık kist böyle olunca tüp bebekte tutmazmis. Ameliyatta iki tupumde alindi işte malesef😢 hala alışamadım sindiremedim daha bu durumu gerçekten çok zor bise

Doktora gttin mi bir sorun falan çıkmıyor heralde anladgm kadarıyla. Rahim filmi eşinin testleri herşey normal mi
Kuzum doktorların kapısını aşındırdım resmen 2 yılda ilk yıl yaşın küçük daha 1 yıl olamamış dediler bişey yapmadılar hepsi geri gönderdi doğal yollardan olur diye 1 yıl 5 ay sonra rahim filmi çekildim bir tüp tıkalı biri açık çok iyi bi hastanede iyi bi doktorlara gözüktüm yumurta çatlatma tedavisi başlayalım diğer açık olan tüpten hamile kalırsın dedi çok masraflı olduğu için daha uygun bi özel hastaneye gittik oda olur dedi bir tüpüm açık olduğu için yumurta çatlatma tedavisi gördüm olmadı geçen ay bu ay yine gidecem aşılama olacak eşimdede sorunlar vardı oda tedavi gördü bu ay son tedavisi bitiyor

Tüplerin ne için alındı canım. Bende 2 defa dış gebelik yaşadım. Son kez şansımı deniyorum birdaha olursa artık hangisinde sorun varsa ameliyatla aldırcam gerekirse 🙄

Hidroselpenks olan tüpün ya bağlanması yada alınması gerek canm bunu biliyor musun 🥺 gebelik oluşsa bile hidroselpenks olan tuoyen rahme sıvı akışı oluyor ve o gebeliği bitiriyor bı doktorun var mı yani hidroselpeks denilip bişe yapılmadı mı. Ben bir sürü prof.le görüştüm hidroselpeks için hepsi aynısını dedi bana

Jel nasıl ve ne için kullanılıyormuş canım. Hiç duymamıştım ben. Clife geçtiğimiz ay kullandım 3 aya tamamlıcaktım ama reglim yine gecikme yapıp malesef tarlusal falan kullanarak zorla getirtebildiğim için daha fazla uzatmak istemedim doktor takibine başladım bende femera ve klomen kullanıyorum şimdi 🤗
Kuzum ben hamilelik le alakalı birşey görünce elim ayağım titriyor araştırdım netten sonra trendyola baktım yorumlar iyidi kimi hamile kaldım hemen demiş kiminde işe yaramamış bide bunu deneyim dedim en son hem sizde faydalanın diye hemde kullanan varsa bana da yardımcı olsun diye hemde dertleşmek için sende ne sorun var canım özel olmazsa bende pko da var c life kullanınca akıntım felan oluyor 3 kutu var şuan elimde bakalım adet olursam geri başlayacam onu da çok övüyorlar bizede faydası oldu inşallah

Back