- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Yani tüpün tıkalı mi yoksa hidroselpeks mi hidroselpenks tüp sisiyor ve içi sıvı doluyor işlevini yitiriyor ama sadece tikaliysa gene bir umut var canm.rabbim sifani versin inşallah tez zamanda güzel haberlerini alalımKuzum doktorların kapısını aşındırdım resmen 2 yılda ilk yıl yaşın küçük daha 1 yıl olamamış dediler bişey yapmadılar hepsi geri gönderdi doğal yollardan olur diye 1 yıl 5 ay sonra rahim filmi çekildim bir tüp tıkalı biri açık çok iyi bi hastanede iyi bi doktorlara gözüktüm yumurta çatlatma tedavisi başlayalım diğer açık olan tüpten hamile kalırsın dedi çok masraflı olduğu için daha uygun bi özel hastaneye gittik oda olur dedi bir tüpüm açık olduğu için yumurta çatlatma tedavisi gördüm olmadı geçen ay bu ay yine gidecem aşılama olacak eşimdede sorunlar vardı oda tedavi gördü bu ay son tedavisi bitiyor
Hiç moralini bozma canım. Herşey Allahtan hepsi sınavımız. Tüp bebekle de olsa evladına kavuşacaksın Sonu güzel olucak ve herşeyi unutacaksın. İçini ferah tutÇok saol canm teşekkür ederim amin inşallahrahim filminde bir tüp hidroselpenks çıktı bir tüp tamamen kapalı dediler Ankara'ya gttim ameliyata aldılar önceden konuştuk doktorla eğer bu şekildeyse farklı bir durum yoksa hidroselpenks olanı alacaz diğerinide acacaz dediler ama benm çikolata kisti varmış tüpleri bitirmiş rahim bağırsak arası yapışmış rahim içine yayılmış yapışıklık kist böyle olunca tüp bebekte tutmazmis. Ameliyatta iki tupumde alindi işte malesef hala alışamadım sindiremedim daha bu durumu gerçekten çok zor bise
Benm bir tupum tıkalı bir tupumde hidroselpenks var denildi ama ameliyat sırasında çikolata kisti tüplerimin işlevini kaybettirmis içleri kan dolmuş açılmadı o yüzden de aldılar malesef.aslinda hasarlı bir tüple tüp bebek yolculuhuna çıkmak mantıklı değil zaten ama genede insan üzülüyor isteTüplerin ne için alındı canım. Bende 2 defa dış gebelik yaşadım. Son kez şansımı deniyorum birdaha olursa artık hangisinde sorun varsa ameliyatla aldırcam gerekirse
Amin canm inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyuHiç moralini bozma canım. Herşey Allahtan hepsi sınavımız. Tüp bebekle de olsa evladına kavuşacaksın Sonu güzel olucak ve herşeyi unutacaksın. İçini ferah tut
Çok üzüldüm kuzum çok geçmiş olsun ama ümidini kaybetme Rabbim inşallah daha çok imkan versin evladına kavuşman için biliyorum çok zor ama öyle düşünme sen de bende hiç birimiz eksik değiliz inşallah olacak bu sefer kuzumÇok saol canm teşekkür ederim amin inşallahrahim filminde bir tüp hidroselpenks çıktı bir tüp tamamen kapalı dediler Ankara'ya gttim ameliyata aldılar önceden konuştuk doktorla eğer bu şekildeyse farklı bir durum yoksa hidroselpenks olanı alacaz diğerinide acacaz dediler ama benm çikolata kisti varmış tüpleri bitirmiş rahim bağırsak arası yapışmış rahim içine yayılmış yapışıklık kist böyle olunca tüp bebekte tutmazmis. Ameliyatta iki tupumde alindi işte malesef hala alışamadım sindiremedim daha bu durumu gerçekten çok zor bise
Sifan olsun inşallahKuzum ben hamilelik le alakalı birşey görünce elim ayağım titriyor araştırdım netten sonra trendyola baktım yorumlar iyidi kimi hamile kaldım hemen demiş kiminde işe yaramamış bide bunu deneyim dedim en son hem sizde faydalanın diye hemde kullanan varsa bana da yardımcı olsun diye hemde dertleşmek için sende ne sorun var canım özel olmazsa bende pko da var c life kullanınca akıntım felan oluyor 3 kutu var şuan elimde bakalım adet olursam geri başlayacam onu da çok övüyorlar bizede faydası oldu inşallah
Amin amin inşallah canm rabbim hepimize nasip etsin.cok zor ama ona kavuşmak için herşey Allahım yolumuzu kolay eylesin insallahÇok üzüldüm kuzum çok geçmiş olsun ama ümidini kaybetme Rabbim inşallah daha çok imkan versin evladına kavuşman için biliyorum çok zor ama öyle düşünme sen de bende hiç birimiz eksik değiliz inşallah olacak bu sefer kuzum
Bende bi araştırayım bakayım canım jeli.Kuzum ben hamilelik le alakalı birşey görünce elim ayağım titriyor araştırdım netten sonra trendyola baktım yorumlar iyidi kimi hamile kaldım hemen demiş kiminde işe yaramamış bide bunu deneyim dedim en son hem sizde faydalanın diye hemde kullanan varsa bana da yardımcı olsun diye hemde dertleşmek için sende ne sorun var canım özel olmazsa bende pko da var c life kullanınca akıntım felan oluyor 3 kutu var şuan elimde bakalım adet olursam geri başlayacam onu da çok övüyorlar bizede faydası oldu inşallah
Kuzum iki doktora gittim dedim ya biri çok iyi bi hastanede biri ufak bi özel hastane hele şu en sonkine ben böyle dedim güldü bana kim diyor öyle olur tabikide çocuğun dedi ama benimde kafamda soru işaretleri var yumurta çatlatma tedavisi gördüm yumurtam gelişti istenilen boyutta aşırı bi ağrı kasık ağrısı yanma sonra bi anda adet oldum hissediyorum artık o tüp engel oluyor bişeylereHidroselpenks olan tüpün ya bağlanması yada alınması gerek canm bunu biliyor musungebelik oluşsa bile hidroselpenks olan tuoyen rahme sıvı akışı oluyor ve o gebeliği bitiriyor bı doktorun var mı yani hidroselpeks denilip bişe yapılmadı mı. Ben bir sürü prof.le görüştüm hidroselpeks için hepsi aynısını dedi bana
Şimdiden başla istersen kuzum ne kadar çok dinlersen o kadar iyi bence çok rahatlatıcı bideBunu tüp bebekte dinleyim ben saol canm teşekkür ederim tedavim sırasında baslayim
Dinlerim canm çok saolŞimdiden başla istersen kuzum ne kadar çok dinlersen o kadar iyi bence çok rahatlatıcı bide
Kesinlikle. Sonra olanı kaybetmek daha yıpratıyor insanı. Bütün sorunlardan arınıp sorunsuz tedaviye başlamak daha doğru olanı. Rabbim ilk denemede hemen nasip etsin daha fazla uğraştırmadan canımBenm bir tupum tıkalı bir tupumde hidroselpenks var denildi ama ameliyat sırasında çikolata kisti tüplerimin işlevini kaybettirmis içleri kan dolmuş açılmadı o yüzden de aldılar malesef.aslinda hasarlı bir tüple tüp bebek yolculuhuna çıkmak mantıklı değil zaten ama genede insan üzülüyor iste
Canm zaten o tüp hidroselpenks ise kesinlikle o engel olur çünkü ondan rahim içine damlayan sıvı embriyo oluşumunu engellermis oluşsa bile yok edermiş aslında okadar üstünde durulacak bir konu bu.bence ihmale getrme canm benmki ihmal oldu ve bu duruma geldim tabi Allahım takdiri şüphe yok bundan ama benmki ihmal eseri bu konuma geldi. Gerçekten anlayışlı bir eşim olsa ve şu anki aklım olsa bir yıl olmayinca diyar diyar gezerdim sifami bulmaya ama malesef şartlar hayatlar sıkıntılarKuzum iki doktora gittim dedim ya biri çok iyi bi hastanede biri ufak bi özel hastane hele şu en sonkine ben böyle dedim güldü bana kim diyor öyle olur tabikide çocuğun dedi ama benimde kafamda soru işaretleri var yumurta çatlatma tedavisi gördüm yumurtam gelişti istenilen boyutta aşırı bi ağrı kasık ağrısı yanma sonra bi anda adet oldum hissediyorum artık o tüp engel oluyor bişeylere
Çok Geçmiş olsun kuzum eşin tahlil verdimi peki bu pkoyu önemsiz diyenler varda aslında önemli yumurtlamayı engelliyor geçenlerde burdamı okudum bi yerde gördüm demin arkadaşa da söyledim d vitaminini düşürüyormuş pko oda engelliyormuş değerlerine baktır onu da kullan canım neyin vesile olacağı belli olmaz omega 3 curcumin diyodu bide oda zencefil de var taze zencefil aldık ben onu tutabilecem şekilde bölüyorum içiyorum pko olunca zaten sürekli spor fazla hayvansal kaynaklı gıda tüketmeyecekmişiz baklagiller sebze meyve bunlar hafifletirmiş canım pkoyuBende bi araştırayım bakayım canım jeli.
Benimde pko var ama evlenmeden önce çok düzenliydim sonra evliliğimin ilk aylarında 2 kere dış gebelik geçirdim malesef. Doktorum hidroseloenksten şüphelendi rahim filmi çektirdim bi sorun çıkmadı. Son gebelikten sonra da adetlerim düzensizleşti kilo aldım haliyle pko iyice baskınlaştı canım. Geçtiğimiz aylarda 2 kere olumsuz yumurta çatlatma tedavisi oldum. Bi önceki ay clife kullandım. Belki faydası olmuştur şuan tam kestiremiyorum ama en hissediğim faydası çok akıntım olurdu bu ay olmadı. Dedim enfeksiyon vardıda ona iyi geldi heralde.
İşte clife kullandığım ay reglim yine geçikme yapınca onuda bıraktım tekrar tedaviye başladım
Aynen öyle canm evet.benim ilk negatf oldu. İkinci için ya Haziran ya temmuzda baslicam çok hazır değilim herşey birden bire oldu Şubat'ta ameliyat oldum sadece tüp bebekle hamile kalacağım öğrendim.nisanda yaptım olmadı şimdi vakit kaybetmekte istemiyorum ama psikolojik olarak da çok yorgunum.genede güzel sonuçlar alırsam yorgunluğun biter yola devam diyorum isteKesinlikle. Sonra olanı kaybetmek daha yıpratıyor insanı. Bütün sorunlardan arınıp sorunsuz tedaviye başlamak daha doğru olanı. Rabbim ilk denemede hemen nasip etsin daha fazla uğraştırmadan canımBaşladınmı tedaviye
Rabbim sifani versin tez zaman hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canm inşallahBende bi araştırayım bakayım canım jeli.
Benimde pko var ama evlenmeden önce çok düzenliydim sonra evliliğimin ilk aylarında 2 kere dış gebelik geçirdim malesef. Doktorum hidroseloenksten şüphelendi rahim filmi çektirdim bi sorun çıkmadı. Son gebelikten sonra da adetlerim düzensizleşti kilo aldım haliyle pko iyice baskınlaştı canım. Geçtiğimiz aylarda 2 kere olumsuz yumurta çatlatma tedavisi oldum. Bi önceki ay clife kullandım. Belki faydası olmuştur şuan tam kestiremiyorum ama en hissediğim faydası çok akıntım olurdu bu ay olmadı. Dedim enfeksiyon vardıda ona iyi geldi heralde.
İşte clife kullandığım ay reglim yine geçikme yapınca onuda bıraktım tekrar tedaviye başladım
Kuzum işte bende o durumdayım bi doktora gidiyorum kv görümce hepsinin haberi oluyor ben şimdi ameliyata kalkışsam neler söylerler bende çok kızıyorum eşimede elden bişey gelmiyor işte Kayseride bildiğiniz iyi bi doktor varmı işinin ehli bi doktorun yapması gerekiyormuş galiba bu ameliyatıCanm zaten o tüp hidroselpenks ise kesinlikle o engel olur çünkü ondan rahim içine damlayan sıvı embriyo oluşumunu engellermis oluşsa bile yok edermiş aslında okadar üstünde durulacak bir konu bu.bence ihmale getrme canm benmki ihmal oldu ve bu duruma geldim tabi Allahım takdiri şüphe yok bundan ama benmki ihmal eseri bu konuma geldi. Gerçekten anlayışlı bir eşim olsa ve şu anki aklım olsa bir yıl olmayinca diyar diyar gezerdim sifami bulmaya ama malesef şartlar hayatlar sıkıntılar
Evet canm yumurtaliklara zarar verilmeden yapılması gerek bu işlemin.ben Kayseri'de bir doktorla görüşmüştük tavsiye üzerine prof ama özel diye malesef ona gidemedim fakat işinin ehli bir doktordu baya arastrdim tanıdıklar vardı o doktora giden doktorlara bizzat gorusmustumKuzum işte bende o durumdayım bi doktora gidiyorum kv görümce hepsinin haberi oluyor ben şimdi ameliyata kalkışsam neler söylerler bende çok kızıyorum eşimede elden bişey gelmiyor işte Kayseride bildiğiniz iyi bi doktor varmı işinin ehli bi doktorun yapması gerekiyormuş galiba bu ameliyatı
Kim kuzum adı ne ya valla şu en sonki doktor beni çok umutlandırdı ama içime de bi şüphe düşüyor du her ay bi ağrı sızı anormal bi şekilde bide aşırı rahat bi doktor çok ciddiye almıyor sankş beni gibi geliyor duEvet canm yumurtaliklara zarar verilmeden yapılması gerek bu işlemin.ben Kayseri'de bir doktorla görüşmüştük tavsiye üzerine prof ama özel diye malesef ona gidemedim fakat işinin ehli bir doktordu baya arastrdim tanıdıklar vardı o doktora giden doktorlara bizzat gorusmustum
Prof.dr Yılmaz Şahin diye bir doktor canm ama özel muayenehanesi varmış. Benm maddiyatim çok kaldiramicagndan gidemedim tevekkül ettim Ankara devlete gittim fakülteye. Ama imkanım olsa oona giderdim çünkü işinin egli bir doktor bizzat konustumda istersen numarasında atarım özelden sekreteri odasına bağladı geri kendisi numarasıni verdi banaKim kuzum adı ne ya valla şu en sonki doktor beni çok umutlandırdı ama içime de bi şüphe düşüyor du her ay bi ağrı sızı anormal bi şekilde bide aşırı rahat bi doktor çok ciddiye almıyor sankş beni gibi geliyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?