D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Ailesi için mi acaba kuzum öyle bi durum mu var inşallah ayrılmazsınız evlilik ne kadar zorsa ayrılık da o kadar zordur

Eşinizin ailesi işin içine girmiş olabilir mi acaba eşinizi dolduruşa getirmiş olabilir mi bilmiyorum aklıma bu geldi
Benimde direk aklıma o geldi hele bide görümce varsa ama çok pişman olur eşi onların gazına gelip havalanır sonra o gaz inince kv ve tayfasına olur olan

Allah hakkında hayırlısını versin. Kimseyi suçlamak yargılamak istemem ama aileler ortalığı çok güzel karıştırıp kenara çekiliyorlar. Madem evlatları yanında olsun istiyorlar o zaman niye evlendirirler. Rabbim içine ferahlık versin zor ama inşaAllah tez vakitte toparlanırsın

Evet babaannesi ve dedesi orda ama köye taşınmışlar biz merkezdeydik
Bilmiyorum ya anlam veremiyorum.. Hem cok seviyor ama memleketı sana tercih edıyor. Bence sadece memleket meselesi degıl bu...
Gunahlarını almak ıstemem ama aılesı varsa ısın ıcınde bıle yıne esinde bitiyor.. Erkek yeterince olgun ve yapıcı olursa ne ailesini karıştırır ne baska bırseyi.. Bir bu yuvayı yıkmak bu kdr kolaymı ya? Yada sevdiğim dedıgın kadından bu kdr kolay vazgeçmek. Is yıne esınde bitiyor sende bitiyor ne olursa olsun..

Yaaa bende az önce kendime yapıyım dedim hafif yagmur atıstıyor.. Kahve bıtmıs
ayy çok kötü oluyor öyle

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bir yuvayı kurmak çok zor yıkmak çok kolay. Sevgi ve saygı varsa birbirinize karşı orta yolu bulursunuz inşallah. Rabbim yanınızda olsun yuvanız toparlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…