- 18 Mart 2021
- 285
- 335
- 53
- 29
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
İnşAllah Rabbim gönlümüze göre verirAyy bıldım zaten kızlar sasırır dedım
Tabıkı ederım dua benımde hayalımdekı bebek valla aynısı
Ben 25 ten sonra ne ara 33 oldum anlayamadım. Hala 25te gibiyim ama gerçekler acı tabi20 yaştan sonrası çok hızlı geçmedi mi sizcedeben 25 im bu arada
Canim benim Allah gonlune gore versin insallahM Morlale8 @Ruzgarruya @tiniminihaniimSaliha40 @burcusami R rana20 @Ssevincli ve grupta ne kdr evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarım varsa hepiniz duamdasınız.. Namazlardan sonra gruptakı arkadaslarım ıcın hep dua ediyorum Allahın izniyle sızlerınde müjdesini verecez burdan kızlar ıcıniz ferah olsun Rabbim bu dualarımıza icabet edecektir unutmayın o cok merhamet ve kudret sahibidir.. Kullarının bu çabalarını en ıyı o görür o bilir
Allahtan 25 deyince millet şaşırıyor aaa küçük gösteriyorsun diyolar da tek tesellim o oluyoBen 25 ten sonra ne ara 33 oldum anlayamadım. Hala 25te gibiyim ama gerçekler acı tabi
Aynen yaaa benimde öyle valla canım kimse inanmaz evli ve 2 çocuklu olmamaAllahtan 25 deyince millet şaşırıyor aaa küçük gösteriyorsun diyolar da tek tesellim o oluyo
Şu zayıfları, yiyip yiyip kilo alamayanları İzmir Marşı'yla topikten uğurlayasım geldi.
Valla katılıyorum ya hele ilk yıl çok kötüydü benimde şimdi çok şükür biraz daha iyi ama oda nasip kimi evlilikler sabır kimi de şükür evliliği olurmuş başı sabırla geçti inşallah sonu şükür olurBosver evlilik güzel bisey degil.. 1 derdin 1000 oluyor.. anam çağırsa terk edip gidecem .. herifi sevmediğimden degil de .. sıkıcı sadece
Aynen yaaa benimde öyle valla canım kimse inanmaz evli ve 2 çocuklu olmamaen büyük motivasyonum
Tabıkı cNım herkes katılabilirDua grubunda olmayanlar da yazabiliyor mu
Selamlar
Şuan böyle bütün hayat hikayemi dökesim geldi deme böyle şeyler MukaddesTabıkı cNım herkes katılabilirınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
Aminn canım Allah razı olsunAllah bağışlasın
Dökün kız valla herkes döksün içindekıleriŞuan böyle bütün hayat hikayemi dökesim geldi deme böyle şeyler Mukaddes
Şuan böyle bütün hayat hikayemi dökesim geldi deme böyle şeyler Mukaddes
Dökün kız valla herkes döksün içindekıleri
Deme ya..Ben içimi dökersem grup dağılır kimsecikler kalmaz
Bende limondan dolayı sanırsam alamıyorum cok tuketirim cunku aynı seyı soylemısız,Bir kaç sayfa okuyabildim...Ben hamilelik dışında kilolu olmadım hiç..Ben limonlu su içerim.Yani alıştığım için limonsuz pek içrnem.Ama çok sıkmam limonu 5 6 damla..Kilo almamamı buna bağlıyorum..Hamileyken çocuğa zarar verir brlki diye içmiyordum.
Belki bu yüzden hamoleyken kilo aldım hep
Hayırlısı olsun inşallah canım stres yapma olur inşallah bu defaAmin canm benm inşallah isteyen herkese nasip etsin.ben hazır olmasam bile ailevi sebeplerim var işte malesef gitmek zorunda kalacağım. Yaşta 30 oluyor eşimde huysuz hayatta beklemez 6 yıllık evliyim bekletsem bile sonradan inadindan gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?