D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Canim benim Allah gonlune gore versin insallah

Bosver evlilik güzel bisey degil.. 1 derdin 1000 oluyor.. anam çağırsa terk edip gidecem .. herifi sevmediğimden degil de .. sıkıcı sadece
Valla katılıyorum ya hele ilk yıl çok kötüydü benimde şimdi çok şükür biraz daha iyi ama oda nasip kimi evlilikler sabır kimi de şükür evliliği olurmuş başı sabırla geçti inşallah sonu şükür olur

Şurayada not düşüyüm biz böyle diyoruz diye evlilikten vazgeçmeyin güzel yanlarıda var tabiki

Dua grubunda olmayanlar da yazabiliyor mu
Selamlar
Tabıkı cNım herkes katılabilir ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden

Tabıkı cNım herkes katılabilir ınsallah zamanla daha cok kaynasırız sımdı ilk gun bıraz sakın geciyor..
Ama kızlar herkes yazsın gerı durmasın konusmak kdr sohbet etmek kadar guzel bırsey yok cıdden
Şuan böyle bütün hayat hikayemi dökesim geldi deme böyle şeyler Mukaddes

Bende limondan dolayı sanırsam alamıyorum cok tuketirim cunku aynı seyı soylemısız,

Hayırlısı olsun inşallah canım stres yapma olur inşallah bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…