D&P açık parfüm kullananlar

arkadaşlar bn uzun süredirr kullanıyorum d&p ve çok çok memnunum. hem uygun, hem de çok kalıcı. zaten en önemlisi de kalıcı olması. diğer parfümlerimden çok daha iyi bu konuda. gerçekten tavsiye ederimm diğer açık parfümlerden kesinlikle farklı :)

p1 çiçeksi miskli bir koku.(black xs)beğenenler baksın diyorum
birde bana uygun bir parfüm bulabilseydim başka birşy istemiyorum,varmı başka önerileriniz?
ralph ve tommy iyi gitmedi bende ,esmerim

Ben daha çok pudra kokularını çiçekli kokuları seviyorum..

Ama iş arkadaşım dpden Armani she almış,hoşuma gitti.Geçenlerde bir iş arkadaşımız (erkek) eski kız arkadaşımın kokusu falan gibi şeyler söyledi..

Yani demem oki kalıplaşmış kokuları sevmiyorum,herkesin aynı kokmasını istemiyorum.Burberrys brit kullandım pembe ekoseli olan çok hoşuma gitti bir şişeyi bitirdim..

Bakalım ya ondan yada kendine has iyi bir koku alıcam..

:44:hot couture nasıl bir koku?gerçeğini bilmiyorum.d&p deki hakkındada bir fikrim yok benzemesede olur,güzelse tabi
tarif edebilirmisiniz tam olarak açığını?
birde poison nasıl dp de

p1 çiçeksi miskli bir koku.(black xs)beğenenler baksın diyorum
birde bana uygun bir parfüm bulabilseydim başka birşy istemiyorum,varmı başka önerileriniz?
ralph ve tommy iyi gitmedi bende ,esmerim

canım esmerlere bence en çok şekerli kokular yakışıyo
dpde en güzel şekerli nkokularda armani gino, escada collection, lolita lift, escada magnetism dene istersen bunları bide britney spears fantasy var oda çok güzel

çok teşekkür ederim:)deniyeceğim . fakat collection güzel ama kokruyorum ağır kaçar diye,hot couture nasıl peki,bilen varmı?

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim:)deniyeceğim . fakat collection güzel ama kokruyorum ağır kaçar diye,hot couture nasıl peki,bilen varmı?

hot couture çoook güzel bi koku..en yakın arkadaşım deosunu kullanırdı çok beğenirdim şimdişde parfümünü kullanıyor ama orjinali dolumu nasıldır bilmiyorum ama koku çok güzel özelliklede bu kış günlerine nasılda yakışır... bende denim bi dolumu güzelse alim hatt kokusu geldi burnumaa :))

arkadaşlar birşey sorucam the one sizce bna çok mu ağır olur,kadınsı mı durur bilmiyorum?yaşım17
güzel bir koku ama
veya bana güzel bir öneride bulunurmusunuz lütfen?ralph,tommy dışında

kızlar orjnal burbery clasicle dpnınkı yakınmı?sevgilim cok begenıyor bende almayı duşunuyorum daha hiç koklamadım bile nasıl bir kokusu var tatlı ekşi ferah çiçek? birde b.köyde dp nerde var yahu

ben kullandım ama orjinalindeki o tatlılık hissi yok.daha keskin ,limonumsu bir kokuyla başlıyor sonra şekerleniyor gibi ben beğenmedim açıkcası

Bugün aylardır merak ettiğim,ve sitede birçok kişinin metettiği Narsico Rodriguez'i denedim.Ama hayal kırıklığına uğradım diyebilirim kolonya gibi kokuyor..Ya da Dp'dekinin orjinal olanla hiçbir ilgisi yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…