• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

ben de sordum tekrar tekrar dp olduğuna emin misin diye ama eminim dedi gerçi bana bunu söyleyen erkek arkadaşım, onun kuzeni almış.erkeklerin aklı biraz havada olur, karıştırmış olabilir.eğer yanlış bilgi verdiysem çok özür dilerim ben de öyle biliyorum gerçekten tatlım.peki dpden mi memnunsun bargellodan mı?

çok teşekkür ederim tatlım ben dediğin parfüme kesin bakacağım.çok da merak ettim kokusunu.212 sexy çok güzel ama akşama kadar geçti ya sanırım orjinalinden almak gerek =) çok teşekkürler ben aldığımda tekrar haber veririm neyi seçtiğimiii

ilk defa açık parfüm alacağım annem çok kızıyo sağlık bilmemne diye ama alacağım yani içim yanıyo çok para verirken... hem dp sağlık bakanlığından falan da onaylıymış sanırım bir sürü belge var duvarlarında... o yüzden güveniyorum dpye ben hiç kullanmadım ama güveniyorum işte =)

cnm ben aslını söylemek gerekirse çoğunlukla bargello kullanıyorum, kalıcılığındanda, satıcılarındanda, kampanya ve fiyatlarındanda çok memnunum..sana şöyle söyleyeyeim :
dp seçmemem için nedenlerim var bu forumdada bi çok kişi bundan şikayetçi, satıcıların suratsızlığı.. benim çevremde belki 10 tane şb si var bitanesimi satıcı gibi davranmaz hepsi parfüm göstermeye üşeniyor 2 parfümden sonra bakamıyorsun suratları düşüyor, hiç uğraşamam yani ortalık parfümcü dolu.. mesela birdE dp nin kokuları çok yağlı bunu sanırım kalıcı olması için yapıyorlar ama nekadar sağl bak. onaylı deselerde tene sıkmak doğru değil, zatren sıksanda yağlı yapıyor kıyafete sıkınca yağ lekesi gibi leke yapıyor ve kıyafetin ziyan oluyor..bir ikikerede bana ve arkdşıma bozulmuş koku çıktı dp den sanırım .çok beklemiş alırken illa sıkıp bakıyorum..
bargello almam için ise sebeplerim cnm: bikere bütün listeyide sorsam sabırla gösterdiler hep, satıcılar çok çok iyi bu benim için önemli ayrıca bir alana bir bedavası var bazen arkdşımla ortak alıyoruz biri ona oluyor biri bana bazende kendime ayrı ayrı kokular alarak deniyorum hem küçük alıp bakıyorum beğenirsem sonra büyüğünü alıyorum.. beğenmediğin koku olursa herhangi bi şubeden bile değişim yapıyolar..sonra yağlı hissi yok henüz hiç rastlamadım ve kokuları çok kalıcı kıyafetlerimde kalıyor hepp...sonra dp yada diğer markalarda olmayan biçok farklı kokuda var mesela avonun biçok kokusunu yapmışlar hemde süper..for away alıyorum kışın mesela..geçen hafta celebre ve wish of love aldımm..
aklıma gelenler bunlar cnm, dp dende alışveriş yapmıyomuyum yapıyorum evet ama 2-3 senedir çoğunlukla bargellodayım çoğunlukla tercihim bargello oluyor yani

cnm ben aslını söylemek gerekirse çoğunlukla bargello kullanıyorum, kalıcılığındanda, satıcılarındanda, kampanya ve fiyatlarındanda çok memnunum..sana şöyle söyleyeyeim :
dp seçmemem için nedenlerim var bu forumdada bi çok kişi bundan şikayetçi, satıcıların suratsızlığı.. benim çevremde belki 10 tane şb si var bitanesimi satıcı gibi davranmaz hepsi parfüm göstermeye üşeniyor 2 parfümden sonra bakamıyorsun suratları düşüyor, hiç uğraşamam yani ortalık parfümcü dolu.. mesela birdE dp nin kokuları çok yağlı bunu sanırım kalıcı olması için yapıyorlar ama nekadar sağl bak. onaylı deselerde tene sıkmak doğru değil, zatren sıksanda yağlı yapıyor kıyafete sıkınca yağ lekesi gibi leke yapıyor ve kıyafetin ziyan oluyor..bir ikikerede bana ve arkdşıma bozulmuş koku çıktı dp den sanırım .çok beklemiş alırken illa sıkıp bakıyorum..
bargello almam için ise sebeplerim cnm: bikere bütün listeyide sorsam sabırla gösterdiler hep, satıcılar çok çok iyi bu benim için önemli ayrıca bir alana bir bedavası var bazen arkdşımla ortak alıyoruz biri ona oluyor biri bana bazende kendime ayrı ayrı kokular alarak deniyorum hem küçük alıp bakıyorum beğenirsem sonra büyüğünü alıyorum.. beğenmediğin koku olursa herhangi bi şubeden bile değişim yapıyolar..sonra yağlı hissi yok henüz hiç rastlamadım ve kokuları çok kalıcı kıyafetlerimde kalıyor hepp...sonra dp yada diğer markalarda olmayan biçok farklı kokuda var mesela avonun biçok kokusunu yapmışlar hemde süper..for away alıyorum kışın mesela..geçen hafta celebre ve wish of love aldımm..
aklıma gelenler bunlar cnm, dp dende alışveriş yapmıyomuyum yapıyorum evet ama 2-3 senedir çoğunlukla bargellodayım çoğunlukla tercihim bargello oluyor yani

bargelloda avonun perceive'ni denediniz mi peki hiç?nasıl yakın mı gerçeğine

bargelloda avonun perceive'ni denediniz mi peki hiç?nasıl yakın mı gerçeğine

yok cnm onu denemdeim hiçç.. ama avon kokularını avondan daha başarılı yaptıklarını söyleyebilirim..
for away
celebre
wish of love
little black dress
(bunlar aklımda olanlar)

özellikle for away fiyatı yüksek kokulardan avonda.. burdan yarısının yarısı fiyatına alıyorum bitanede bedava alıyorum ve daha kalıcı hertarafı sarıyor kıyafetlerimde günlerce kalıyo..kesinlikle tavsiye ederim..

kızlar yardımm
değişik bi parfüm kullanmak istiyorum bulamıyorum bitürlü.. Dp de oryantal, tatlı tavsiyeniz hangilerii???
givenchy absolutely irresistible aldım dp den ama eve gelince beğenmedim .((
şu kokular nasıl dp de kalıcı mı esmer tene gidermi???

burberry charme (bu ne kokusu)
armani gio
armani she
noa (bu ne kokusu acaba)
the one
miracle
magnetism

yardımm lütfennn

kızlar ya bu dpdeki parfümlerde alkol oranı çok galiba çünkü gerçeği daha hafif kokuo parfümlerin bide ben blackpointe baktım orda kokular daha iyi geldi bana

kızlar yardımm
değişik bi parfüm kullanmak istiyorum bulamıyorum bitürlü.. Dp de oryantal, tatlı tavsiyeniz hangilerii???
givenchy absolutely irresistible aldım dp den ama eve gelince beğenmedim .((
şu kokular nasıl dp de kalıcı mı esmer tene gidermi???

burberry charme
armani gio
armani she
noa (bu ne kokusu acaba)
the one
miracle
magnetism

cnm givenchy absolutely irresistible yi bende çok merak ederek biyerde (hatırlamıyorum neresiydi) denedim ve hayalkırıklığına uğramıştım hiç beğenmemiştim ve forumdada yazmıştım..fakat biri demiştiki yine forumdan bargello dışında kimse benzetememiş o kokuyu diye bence ordanda bi bak ama ben kendim ordan denemedim henüz...

sonra noa ve miracle temizlik hissi veren ferah sabunsu kokulardan miracle daha çiçeksi noa daha pudramsı geliyor bana..noayı çok seviyorum ikisi arasında seçimim kesinikle noa olur...

magnetizm ise eğer şekerli kokuları seviyorsan tam bir yanık şeker kokusudr böyle olmasına rağmende beni hiç baymaz..

burbery charme dediğin kokuyu hiç duymadım burbery kokularını çok severim ama bunu bilemedim genelde burbery ler güzel olur..ona bende bakayım bi
ve diğer sorduklarını bende bilmiyorum cnmm:3:

kızlar ya bu dpdeki parfümlerde alkol oranı çok galiba çünkü gerçeği daha hafif kokuo parfümlerin bide ben blackpointe baktım orda kokular daha iyi geldi bana

blackpoint hiç görmedim bugüne kadar deneme fırsatım olmadı, ama dp yi bende çok yağlı ve alkollü buluyorum sonra koku oturuyor ama ilk sıkış kötü oluyor bide kıyafette yağlı hissi bırakıyor.. bende aynı fikirdeyim cnm seninle

ben bu mesajı okudum ya artık dp almam sanırım...
ben de iki kere gittim dpye girdim ve gerçekten çok suratsızdı satıcısı.bir burnu havalarda bir garip davrandı erkek arkadaşımla bana.ben de pek sevmemiştim ama denk geldi heralde diyip boşverdim. ama yağlı olması... benim tenim zaten yağlı bir de onu sıkarsam sivilce falan olur ne olur ne olmaz... ben bargellodan bakacağım o not aldığım parfümleri hem kampanyası da iyi. çok çok çok teşekkür ederimmm buraya yazacağım aldığım şeyi en kısa zamanda tatlımm

magnetism kalıcımı olur bende esmer tenliyim
212 sexy çok hoş ama hafif sanırım dimi.çok hafif bişyde istemiyorum

bargello ne oluyor açık parfümcümü:)) kızlar hiç duymadım

ben bu mesajı okudum ya artık dp almam sanırım...
ben de iki kere gittim dpye girdim ve gerçekten çok suratsızdı satıcısı.bir burnu havalarda bir garip davrandı erkek arkadaşımla bana.ben de pek sevmemiştim ama denk geldi heralde diyip boşverdim. ama yağlı olması... benim tenim zaten yağlı bir de onu sıkarsam sivilce falan olur ne olur ne olmaz... ben bargellodan bakacağım o not aldığım parfümleri hem kampanyası da iyi. çok çok çok teşekkür ederimmm buraya yazacağım aldığım şeyi en kısa zamanda tatlımm

rica ederim cnm.. beklerim yorumlarını :):10:

bence kalıcı olur şekerli bi konu ama yinede deneyip bi dolaşıp alman daha doğru olur.. bu arada esmersen naomi campell, wish yada casmir de deneyebilirsin bunlarda bence esmer kokuları içleri vanilya ve tatlımsı..
evt 212 herkesde kalıcı olmuyor hafif kalıy

kızlar dpde narciso rodriugez varmı acaba ?
kullanan varsa nasıl bir koku ve güzelmi ?? şimdiden tşkler :34:

var dp de
sanırım onu en güzel yapanda dp miş öyle okumuştum forumda
annem kullanıyor cnm, çok soran olmuş,
ama orjinale benziyormu bilmiyorum orj ne bakmadım hiç
bu arada ilk sıkınca çok acımsı alkol ama sonra kalıyor koku (açık kokular genelde öyle zaten ama bu dp de daha yoğun oluyoır)

var dp de
sanırım onu en güzel yapanda dp miş öyle okumuştum forumda
annem kullanıyor cnm, çok soran olmuş,
ama orjinale benziyormu bilmiyorum orj ne bakmadım hiç
bu arada ilk sıkınca çok acımsı alkol ama sonra kalıyor koku (açık kokular genelde öyle zaten ama bu dp de daha yoğun oluyoır)

tşk ederim cevabın için bakmak farz oldu zaman :))

212 sexy'yi şu an kullanıyorum.(Gece parfümüm)
Hafif değil,aksine çok ağır ve kalıcı.Koku 1 haftadan fazla kıyafetimde kaldı.:52:
Ama gece için iyi,gündüz kullandığımda herkes çok ağır diyor.:59:

Not:1 -2 aydır hem d&p'den hem bargellodan 2'şer şişe koku aldım.
Bargelloda 1 alana 1 bedava,yağı az.İyi.
D&p yağlı,ama benim için KALICILIK önemli.Zaten yağlı olması onun kalıcılığını arttıran etmen.

Bence en iyisi d&p. Bargello kalıcı değil.

Son düzenleme:
Back