D&P açık parfüm kullananlar

ben daha önce D&P'den hiç parfüm almadım ama almayı düşünüyorum neleri öneririsizin kızlar=)) Bir de D&P'de çalışanlara çok suratsız diyorlar iki- üç parfüm deneyince yüzleri asılıyormuş doğru mu?

valla ablam d&p den parfüm almış sonra beraber bargellodan denedik ablam ikisini kıyasladı kesinlikle bargello kalıcı dedi ben dp den denemedim hiç ama bargello bu işi aşmış birçok koku aynı nerdeyse ve çok kalıcı özellikle hypnotic poison kullananlar mutlaka alsın tıpkısının aynısı orjinaliyle beraber daha da bir kalıcı hale getireblirler
lacoste clasic
escada collection
dior addict bu kokularda orjinaliyle aynı

ayrıca yaptığım parfüm listem var ilk fırsatta kokularını bargellodan denicem

Son düzenleme:

D&p çalışanları için hep öyle diyorlar,ama benim gittiğim d&p'de çok güleryüzlülerdi.Bugün babama 1 koku aldım.Babam kolay kolay beğenmez dedim.Ordaki görevli bayan da beğenmezse getirin değiştiririz dedi.Babama aldığım kokuyu da bayan tavsiye etti.4-5 koku denedim,hiç de suratı asılmadı.

Esmer misin,açık tenli mi? Bir de hafif kokulardan mı hoşlanıyorsun,ağır mı?Ona göre önerebiliriz.

Evet kesinlikle çok suratsızlar 1fıs tester sıkıp 1 parfüm verene kadar bin bir gudubetlik yaptı saçı başı yolunasıca

arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok kararsızım,bir türlü beğenemiyorum yada uymuyor.eminim bilgileriniz tam
cilt tonum esmer ama o kadar değil,yaşım 16.şu parfümlerden hangisi bana uyar?içerikleri hakkında bir fikrim yok açıklarsanız çok memnun olurum
armani she
hot couture
k2(kenzo ça sant..?
addict2
light blue(bu koku dpde nasıl bilmiyorum
ve varsa önerileriniz nolur yazın

armani she
esmerlere baya yakısan bir kokudur..ama bence sen ne yap bılıyomusun:)) gıt dpye bunların her bırını bıryerıne sıktır:)) ama neyın nereye sıktırıacagını unutmaman lazım aradan bır ıkı saat gecsın aksam koklarsın hangınısı hosuna gıderse onu yarın alırsın ..ben hep oyle yaparım alıstı artıkk adamcagız bana:)) en az 3 koku begenıpp cıkıyorum ertesı gun amca bunu ver dıyorum en son aldıgım parfumm ki bence cok guzel kokuyr..DKNY yeşil elma:)) ondan once aldıgım rack in rio:)) rack in rioyu bir kokla bakalım begenıcekmısın!

Beyaz tenliyim canım çok ağır olmayan fakat etkili şekerli ya da çiçek kokularıdan hoşlanıyorum .

Son düzenleme:
Bence beyaz ten için wish güzel. Bazıları ağır buluyor gerçi ama bence hoş.
Tabi ben kullandığımda niyeyse o kadar sıktığım halde hiç hissedilmiyordu.
Dp yi bu yüzden hiç sevmiyorum. Buram buram kokmuyor ne yzaık ki bende.

Ben DP den coco madamosielle almıştım. İlk sıkıldığında kokusu güzel oluyo ama sonra tuhaf bir kokuya dönüşüyor. Bu yaz almıştım ama geçen gün baktım şişedekinin rengi değişmiş kokusu tuhaflaşmış. Attım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…