- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.761
evet canım burun koku almıyor bir süre sonra ama arada kahve kokla, orda var :))Bugün maaşımı alırsam hemen dp ye gıdıcem zaten çok yakın :) Not almıstım memnun kalınan kokuları bakalım ben hangılerını alıcam:) Gerçi ilk üç kokudan sonra burun koku alamıyor:)
evet canım burun koku almıyor bir süre sonra ama arada kahve kokla, orda var :))
ayy aşık oldum escadaya ,ya benim gibi bir koku alıp bu kadar mutlu olan var mıdır acaba :)) opuyorumnanaktanbayanssulusmileopuyorumnanaktan
evet canım burun koku almıyor bir süre sonra ama arada kahve kokla, orda var :))
ayy aşık oldum escadaya ,ya benim gibi bir koku alıp bu kadar mutlu olan var mıdır acaba :)) opuyorumnanaktanbayanssulusmileopuyorumnanaktan
ta kendisi canım..escade collectıon mu?
:kedi:bayanssulusmileopuyorumnanaktanolmazmıı canmm beennn:) escadayı aldıgmda benimde ayaklarım yere basmıodu ne alakaysa,kalıcı ya koku :)
Ben varım ben sositososito
Resmen aşık oldum durmadan kendimi kokluyorum ya hihoyyyt
Tourmaline biz iyi değiliz :))))))))
kızlar , dp den hugo boss deep red kulanan varmı aranızda ? nasıl bir koku ve kalıcımı??
hiç kimse kullanmadımı ya :uhm::uhm:
kalıcı güzel koku olan hangısı alayım kararsızım
noa aldımm dünn :) :) çok beğendim arkadşlar acayp kalıcı tavsiye edilir hafif çiçek ve pudra kokusu
ta kendisi canım..
:kedi:bayanssulusmileopuyorumnanaktan
bayanssulusmileopuyorumnanaktan:kedi:
kızlar sexy grafityi de kullanmıştım escadanın o da fena değildi ama bu collection bambaşka ya..bu kadar güzel başka bir koku daha var mı escadada ? diğer kokuları nasıl sizce collectionla karşılaştırırsanız?
koku mevzusu kişiye göre değişir ama kendi adıma ben escada da en çok collection ı beğeniyorum.ama diğer kokuları da güzel. sexy graffit, incledible me, magnetism bunlarda güzel.magnetism collection a benziyor
o zaman demek ki magnetizmi de beğenirim ben..lancome hipnozu da daha önce denemiştim, acaba o da bu kadar güzel bir koku mudur kullanınca boshayallersmile?
ben almıştım ama değiştirmek zorunda kaldım bu parfümün orijinali de açığı da beni kaşındırıyor. halbuki kokusunu çok severim, sıcak biraz ağır ama adı gibi koyu kırmızı bir parfümdür denemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?