- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.741
Euphoria, chanel chance,burberry the bit, candy ,kenzo leopar,noa , umarım doğru yazmışımdır içlerinde en iyisi noa ydı sanırım..
euphoria orjinaliyle hiç alakası yok dpde berbat bence,chanel cahnce aslında çok beğeniliyor seker agırlıklı bi koku,burbeeryy brit,candy yine aynı sekilde orijinalleyiyle hemen hemen aynı dpde,noa da öle.sen sanıırm hafif kokulardan hoşlanıosun canım.noa yı begendiğeine göre.çünkü diğer baktgın kokular noa ya göra baya agır
kızlar escada collection aldım , 10 numeraa:lepi: tam istediğim gibi...
şu ana kadar kullandıklarım içinde içime en çok sinen bu oldu..kesinlikle vazgeçilmezlerimden biri olucak.. :lepi:
Benim parfümüm bu yaaa süper dimi bende çok memnun kaldım şahsen bayanssulusmile
dün dadya'dan gucci envy me ve noa aldım.. ikisi de süper:)) envy me'yi sıktım bugün ve bayıldı herkes. dadya en güzeli bence, hem kalıcı, hem de yağlı değil...
Merak ettiğim acaba yürürken buram buram kokuyor mu yada yanımıza oturan kokuyu alıyo mu tourmalina :)
kızlar escada collection aldım , 10 numeraa:lepi: tam istediğim gibi...
şu ana kadar kullandıklarım içinde içime en çok sinen bu oldu..kesinlikle vazgeçilmezlerimden biri olucak.. :lepi:
Canım nasıl bi koku?şekerli mi fresh mi..
[ı]ßuqün l11 aldım denemek için 50 ml mini almıştım ama koku harika.. Muhakkak öneririm.. Cok hoş tatlımsı bi kokusu var[/ı]
l11 adı ne canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?