D&P açık parfüm kullananlar

Euphoria, chanel chance,burberry the bit, candy ,kenzo leopar,noa , umarım doğru yazmışımdır içlerinde en iyisi noa ydı sanırım..

euphoria orjinaliyle hiç alakası yok dpde berbat bence,chanel cahnce aslında çok beğeniliyor seker agırlıklı bi koku,burbeeryy brit,candy yine aynı sekilde orijinalleyiyle hemen hemen aynı dpde,noa da öle.sen sanıırm hafif kokulardan hoşlanıosun canım.noa yı begendiğeine göre.çünkü diğer baktgın kokular noa ya göra baya agır

evet euphoria hiç alakası yok dp parfümde başka diğer açık parfüm satan yerde başka kokuyor ben aslında meyveli çiçeksi odunsu ferah ve keskin kokulardan hoşlanıyorum boğuk olmamalı...

kızlar escada collection aldım , 10 numeraa:lepi: tam istediğim gibi...
şu ana kadar kullandıklarım içinde içime en çok sinen bu oldu..kesinlikle vazgeçilmezlerimden biri olucak.. :lepi:

Son düzenleme:
moschino cheap and chic kullanan var mı kızlar? ben seneler önce erkek arkadasımın tavsıyesıyle kullanmıstım .sımdı yıne acıktan almayı dusunuyorum.cok karakterıstık bır koku ve etkıleyıcı

dün dadya'dan gucci envy me ve noa aldım.. ikisi de süper:)) envy me'yi sıktım bugün ve bayıldı herkes. dadya en güzeli bence, hem kalıcı, hem de yağlı değil...

Benim parfümüm bu yaaa süper dimi bende çok memnun kaldım şahsen bayanssulusmile

daha önce denemiştim ama denemekle anlaşılmıyor koku..ilk başta denediğimde beğenmemiştim..kullanınca belli oluyor kesinlikle..çok güzel, kalıcı :)) bayıldığım bir koku buldum sonunda mutluyum :lepi:sositososito

canım, iki tane 50 lik 17 TL... tek alırsan 12 TL
3 TL daha versem bi de 30'luk veriyolardı (toplam 20 TL) ama ben almadım. 30 luk verdiği kendi özel kokularıymış, koluma sıktı, almadım, ama sonradan koklayınca pişman oldum, çok hoş bi kokuydu

Merak ettiğim acaba yürürken buram buram kokuyor mu yada yanımıza oturan kokuyu alıyo mu tourmalina :)

canım arkadaşıma sıkmıştım dün o beyaz tenlidir, onda baya kokuyordu, ben de bugün sıktım ilk defa ama bana bile kokusu geliyor normalde üzerime sıktığım kokuyu duymam ama bunun kokusu geliyor bana..yani tavsiye ederim tatlı ve iç açıcı geldi bana, benim tam istediğim gibi ..hatta ben de bu kokuyu geçen gün bir bayanda keşfettim..buram buram kokuyordu ,kokunuzun adı ne diye sordum, adını bilmiyorum dedi çantasından çıkardı aa baktım bizim d&p şişesi üzerinde de E-9 yazıyor..hemen ertesi günü gidip aldım..

Escada collection ı ben de severim.
ama herkeste vardı bu da bir ara. Bırakmıştım ben de.
Şimdilerde pek kullanan yok sanırım.

Şekerli bir koku Lipgloss.

Bugün maaşımı alırsam hemen dp ye gıdıcem zaten çok yakın :) Not almıstım memnun kalınan kokuları bakalım ben hangılerını alıcam:) Gerçi ilk üç kokudan sonra burun koku alamıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…