- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.721
Emotion78 Armani Night çok güzel bence.
Değişik bir koku.
Neredeyse kimse kullanmıyor bu kokuyu.
Bildik cinsten değil.
Böyle olması onu ayrıcalıklı kılıyor.
buradaki yorumları izleyerek en beğenilen parfüm isimlerinin aldım bir kaç tane parfüm aldım yahu arkadaşlar hepside ii deyil ya sırf şeker ya sırf çiçek yada yoğun alkol kokusu nasıl anlatsam bi alt notası yok sabit koku yani kullanamadım hepsini dağıttım fisfisfis
bugün ilk defa d&p den parfüm aldım 18 tl.ye 2 tane aldım 50 ml.1 alana 1 bedava olduğu için birini avon perceive birini de burberrys weekend aldım.artık bundan sonra d&p den alıcam.hem de uygun fiyatı bana göre
aaa cok iyiymiş bütün dp lerde war mı acaba bu kampanyabayanssulusmile
valla bilmiyorum ki dükkanın dışında d&p yazıyor ama şimdi poşetin dışına bakıyorum
David Walker perfume yazıyor.d&p değil mi bu?:uhm:
bugün ilk defa d&p den parfüm aldım 18 tl.ye 2 tane aldım 50 ml.1 alana 1 bedava olduğu için birini avon perceive birini de burberrys weekend aldım.artık bundan sonra d&p den alıcam.hem de uygun fiyatı bana göre
avon parfümleri de mi varmış d&p'de..
dp de 35 cclik parfüm yokki ama..
dp de 35 cclik parfüm yokki ama..
canım başka yerden bahsediyormuş arkadaş :)
ya benim dediğim David Walker diye bi yer ama dışında d&p yazıyor.avon ürünleri de var ben alırsam rare gold diye bi parfüm var onu alırım diyordum ama avon'dan sadece far away,little black dress,celebre ve perceive varmış.ben de burberry's weekwnd ve perceive aldım.1 alana 1 bedavaymı.35 cc 15 tl ,,,50 cc 18 tl ,,,100 cc de 30 küsür dedi hatırlamıyorum.ben 18'lik aldım çok da uygun
evet öyle.demekki benim aldığım yer d&p değil başka bir şey
burda gördüğüm bütün parfümüler vardı baktım kataloğu
neler almıştın canım merak ettim yazabilirmisn acaba?
dp de alkol kokusu ve yağlılık hissi kötü bende pek sevmiorum.ama 'edel' die bi açık parfüm markası var kızlar bilmiorum duydunuzmu,onda yağlılık problrmi yok.bulabilirseniz bi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?