D&P açık parfüm kullananlar

buradaki yorumları izleyerek en beğenilen parfüm isimlerinin aldım bir kaç tane parfüm aldım yahu arkadaşlar hepside ii deyil ya sırf şeker ya sırf çiçek yada yoğun alkol kokusu nasıl anlatsam bi alt notası yok sabit koku yani kullanamadım hepsini dağıttım fisfisfis

neler almıştın canım merak ettim yazabilirmisn acaba?
dp de alkol kokusu ve yağlılık hissi kötü bende pek sevmiorum.ama 'edel' die bi açık parfüm markası var kızlar bilmiorum duydunuzmu,onda yağlılık problrmi yok.bulabilirseniz bi bakın.

Son düzenleme:
bugün ilk defa d&p den parfüm aldım 18 tl.ye 2 tane aldım 50 ml.1 alana 1 bedava olduğu için birini avon perceive birini de burberrys weekend aldım.artık bundan sonra d&p den alıcam.hem de uygun fiyatı bana göre

ha onu duymuştum same adını
perceive ve burberry'in kokusunu biliyorum azdan çoktan ama kokular aynı ve fiyatı hoşuma gitti daha çok

ya burda hypnotic poison diye parfümü çok yazmışlardı.benim de aklımda kaldı ilk olarak onu sorcam diye.adam bi sıktı parfümü hiç güzel değil ya.pis bi kokusu vardı ama şimdi kokluyorum mesela koku dağıldı daha bi güzel kokmaya başladı ama sıkarken hiç iyi değildi ya

avon parfümleri de mi varmış d&p'de..

ya benim dediğim David Walker diye bi yer ama dışında d&p yazıyor.avon ürünleri de var ben alırsam rare gold diye bi parfüm var onu alırım diyordum ama avon'dan sadece far away,little black dress,celebre ve perceive varmış.ben de burberry's weekwnd ve perceive aldım.1 alana 1 bedavaymı.35 cc 15 tl ,,,50 cc 18 tl ,,,100 cc de 30 küsür dedi hatırlamıyorum.ben 18'lik aldım çok da uygun

dp de kampanya yok kızlar özelliklede böyle bir alana bir bedava kampanyası hiç yok..zaten dp de bu fiyata kokuda yok dp genelde diğer markalar arasındada en yüksek olan...avon kokularınında dp de hiç görmedim ama başka firmalarda var mesela ben bargelloda biçok kokusu görüyorum başka bikaç markada daha var..oyüzden bahsettiğiniz yer başka biyer

evet öyle.demekki benim aldığım yer d&p değil başka bir şey
burda gördüğüm bütün parfümüler vardı baktım kataloğu

canım zaten orjinal kokuların taklitleri olduğu için tüm açık parfüm satan yerlerde hemen hemen aynı parfümler oluyor..güle güle sür sürüştür canım bayanssulusmilebayanssulusmile

Euphoria, chanel chance,burberry the bit, candy ,kenzo leopar,noa , umarım doğru yazmışımdır içlerinde en iyisi noa ydı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…