- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.661
the one çicek kokusu baskın die hatırlıyorum bende yogun cicek hemde.benim dpden aldığım öleydi ve hiç beğenmemiştim,kötüydü.ama orjinalini öve öve bitiremiyolar.
lolita lift çikolata değilde böle sıcak kurabiye kokusu gibi tatlı bi koku ama bence çok bayık bi koku.sanki insanın enerjisini düşüren bi koku,en azından bende öle oldu:)bidaha almam kesinlikle.
Escada collection dene birde çok kalıcı buram buram bayanssulusmile
Ben de uzun bir süredir dp'nin k2 sini kullanıyorum çok memnunum.
buket bir önceki mesajından (#1666 nolu) alıntı yapacaktım yanlış alıntı yapmışım ama neyse anlamışsındır sen beni..
bugün red delicious, be delicious, burbery weekend, hugo boss h2 olan denedim..
red delicious genzimi yaktı acı baharat kokusu gibi geldi bana..be deliciousı 2. 3. keredir deniyorum,tam alamıyorum heralde kokusunu bunun , bana ekşimsi geliyor..burbery güzeldi..h2'yi de sevmedim..
evet weekendin kokusu hala kolumda duruyor çok kalıcıymış..ya şu be deliciousı bir ben anlayamadım..sanırım kullanmadan anlayamıycam onu..keşke etrafımda kullanan biri olsa öyle başkasında daha iyi anlıyorumkokuyu bayanssulusmile
Merhaba arkadaşlar bende d&pden parfüm almayı düşünüyorum
Bugüne kadar hep avonun parfümlerini kullandım,önce wish of love kullandım sonra perceive alınca işte hayatımın kokusu bi daha değiştirmem dedim ve uzun zamandır kullanıyorum.
Ama perceiveden başka günlük olarak kullanabileceğim bi koku istiyorum,çiçeksi kokuları severim ağır şekerli kokular bana göre değil.Kızıl saçlı beyaz tenliyim ne önerirsiniz
aynı senin gibi kızıl saçlı beyaz tenli bi arkadasım var.lacoste kulanıyor ve onda bayada kalıcı.bende kullandım ama bende kalmadı ama ben esmerim:)
kokusu nasıl canım peki lacoste'un?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?