D&P açık parfüm kullananlar

arkadaşlar 24c (angel) kullananlar nasıl buluyorsunuz bu kokuyu erkek arkadaşınızın fln bu koku hakkındaki düşüncesi nedir?

bende bugüne kadar angel ı beğenmeyene erkek görmedim!!! afrodizyak kokulardan oldunu biliyorum angel in..ve erkekler tatlı kokuları daha çok beğeniyolar buda gerçek..
ayrıca angel ı bende çok beğenyorum yaz için ağır gelsede kış için süpperrr sıcacık bi koku, çokda kadınsı.

hugo boss kullanıyorum ben 1 hafta oldu alalı çok memnunum hafif evet ama agır sevmiyorum zaten

ewet d21 den daha hoş bir kokusu var..başka önereceğiniz kalıcı bi koku var mı ama dp den?yani yanımdan geçenler hep sormuştur dediğiniz...bana v4 çok soruldu ama bi süre snra sıkıldım ha bide avon celebre onu hala kullnıyorum çok beğeniyorum ama hala arayıştayım :)

212 sexy bende hiç kalıcı olmadı çok üzgünüm ne haveslerle almıştım halbuki
off bulamadım şöle kalıcı buram buram kokan bi parfüm dpden..
burberry clasic kullanan varmııııııııııı??

arkadaşlar yarın dpye gitcm şekerli olmayan hafif çiceksi kokulardan hoşlanıyorm
neler tavsiye edersnz bana ?

kızlar ben çikolatalı bi kokus arıyorum dpde
orda çalışan bayana sordum lolita lifti koklattı
ama baydı artık o koku başka çikolata kokan parfüm yok mu koca dpde ?

tavsiyeleriniz içinn çoookk tşk ederimm canlar akşamüzeri çıkıp bakıcam bu kokulara yorumlarımı paylaşırımm opuyorumnanaktan

the one çikolata kokusu diye aklımda kalmış benim,yanlışım varsa biri beni düzeltsin..

the one çicek kokusu baskın die hatırlıyorum bende yogun cicek hemde.benim dpden aldığım öleydi ve hiç beğenmemiştim,kötüydü.ama orjinalini öve öve bitiremiyolar.
lolita lift çikolata değilde böle sıcak kurabiye kokusu gibi tatlı bi koku ama bence çok bayık bi koku.sanki insanın enerjisini düşüren bi koku,en azından bende öle oldu:)bidaha almam kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…