• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

be delicious aldımmm kızlar opuyorumnanaktan çok hafif hoş bi kokusu var

miracleyle lolita lempicka da kaldı ama aklımm :( yanıma fazla para almamıştım ama bi dha çıktğm da kesin bunlarıda alıcam :lepi:

the one çicek kokusu baskın die hatırlıyorum bende yogun cicek hemde.benim dpden aldığım öleydi ve hiç beğenmemiştim,kötüydü.ama orjinalini öve öve bitiremiyolar.
lolita lift çikolata değilde böle sıcak kurabiye kokusu gibi tatlı bi koku ama bence çok bayık bi koku.sanki insanın enerjisini düşüren bi koku,en azından bende öle oldu:)bidaha almam kesinlikle.

şekerli kokularsa ben de deniyecektim de ondan sordum :)) a.sbayanssulusmile

buket bir önceki mesajından (#1666 nolu) alıntı yapacaktım yanlış alıntı yapmışım ama neyse anlamışsındır sen beni..

anladım canım anladım:) sende çicek kokusu sevmiyosun sanırım benim gibi..
bende şöle kalıcı degişik bi koku bulamadım bi türlü..sanki dp den aldıklarım bi müddet sonra saf alkol kokusuna dönüyolar gibi gelio bana yada burnum kokuya alışıo duymuyorum:) bazılarında koku gün boyu buram buram yayılıo,bende ıhh ıhhh fıss:)

bugün red delicious, be delicious, burbery weekend, hugo boss h2 olan denedim..
red delicious genzimi yaktı acı baharat kokusu gibi geldi bana..be deliciousı 2. 3. keredir deniyorum,tam alamıyorum heralde kokusunu bunun , bana ekşimsi geliyor..burbery güzeldi..h2'yi de sevmedim..

bugün red delicious, be delicious, burbery weekend, hugo boss h2 olan denedim..
red delicious genzimi yaktı acı baharat kokusu gibi geldi bana..be deliciousı 2. 3. keredir deniyorum,tam alamıyorum heralde kokusunu bunun , bana ekşimsi geliyor..burbery güzeldi..h2'yi de sevmedim..

cnm bende bugün dp ye gittim aklımda bi kaç koku vardı onları denedim.önce channel cocoyu denedim çok ağır geldi.bana göre değildi yani.the one 'ı denedim oda tütsü gibi kokuyodu onuda beğenmedim.sexy graffiti denedim oda çok meyveli çok şekerli.armanini bi kokusunu dendim adı aklımda kalmadı tatlı ve çiçek karışımı oda çok hoşuma gitti ama 1 saat sonra kokusu uçtu koku diye bişi kalmadı.ay ordaki kızlarda bi suratsız zaten 13 tl olan küçük parümlerden istedim büyük almak istemedim onlardan yokmuş.bend eçıktım cem parfümeriye uğradım orda denedim bi kaç kokuda :icecream: 212 çok güseldi ama 212 sexy limonlu gibiydi.en sonunda kendi parfümüme geri döndüm veeee DONNA KARAN BE DELICIOUS aldım :)) çok güsel kokuyo böle fresh fresh kokuyo baymıyo çokta kalıcı opuyorumnanaktan

Bende uzun süredir D&P den kullanıyorum.
Çok çabuk parfümlerimi bitirdiğimden orjinallerine para dayanmıyor kaydirigubbakcemile3
Daha çok hafif ama kalıcı kokuları seviyorum..
Özellikle yazın ağır kokuları hiç çekemiyoruum.
2 yıla yakın bir süre burberry kullandım.
Yanımdan geçen herkes ne kullandığımı soruyordu.
Çok kalıcı bir parfümdü.
Değiştirmezdim ama etrafımdakiler artık ondan almaya başlamıştı.
Herkeste olan kokuyu sıkmak istemediğimden Lolita lift e geçtim.
Oda güzel şeker kokusu.
Fakat beyaz üzerinde çok leke bırakıyor.
Direk tene uygulandığında kalıcı bir koku , yanınızdaki herkes fark ediyor.
Fakat şişede bir süre durduktan sonra rengi sarıya dönüyor.
Gerçekten çok şekerli ve yağlı olması bir sorun.
1 şişeyi bitirdim ve şimdi değiştireceğim.
Koku güzel ama sorunları fazlaa :1:

Şimdi bu başlıktan birkaç tavsiye aldım yarın deniyeceğim.

Yeni parfümlerim konusundaki yorumlarımıda iletiriim guclubacismile

evet weekendin kokusu hala kolumda duruyor çok kalıcıymış..ya şu be deliciousı bir ben anlayamadım..sanırım kullanmadan anlayamıycam onu..keşke etrafımda kullanan biri olsa öyle başkasında daha iyi anlıyorumkokuyu bayanssulusmile

evet weekendin kokusu hala kolumda duruyor çok kalıcıymış..ya şu be deliciousı bir ben anlayamadım..sanırım kullanmadan anlayamıycam onu..keşke etrafımda kullanan biri olsa öyle başkasında daha iyi anlıyorumkokuyu bayanssulusmile

Bence denemelisin cnm en aızndan pişman olmazsın çok fres böle boğmuyo hele snradan çok güsel oluyo kokusubayanssulusmile

Merhaba arkadaşlar bende d&pden parfüm almayı düşünüyorum
Bugüne kadar hep avonun parfümlerini kullandım,önce wish of love kullandım sonra perceive alınca işte hayatımın kokusu bi daha değiştirmem dedim ve uzun zamandır kullanıyorum.
Ama perceiveden başka günlük olarak kullanabileceğim bi koku istiyorum,çiçeksi kokuları severim ağır şekerli kokular bana göre değil.Kızıl saçlı beyaz tenliyim ne önerirsiniz

Merhaba arkadaşlar bende d&pden parfüm almayı düşünüyorum
Bugüne kadar hep avonun parfümlerini kullandım,önce wish of love kullandım sonra perceive alınca işte hayatımın kokusu bi daha değiştirmem dedim ve uzun zamandır kullanıyorum.
Ama perceiveden başka günlük olarak kullanabileceğim bi koku istiyorum,çiçeksi kokuları severim ağır şekerli kokular bana göre değil.Kızıl saçlı beyaz tenliyim ne önerirsiniz

aynı senin gibi kızıl saçlı beyaz tenli bi arkadasım var.lacoste kulanıyor ve onda bayada kalıcı.bende kullandım ama bende kalmadı ama ben esmerim:)

Back