- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #1.621
tesekkürler kıslar bakacagımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine yorum zamanı :teytey: Dediğim parfümleri denedim bugün, yalnız bir tanesi yoktu.
-Bvlgari Blv Notte: Eğer Noa'nın cadı karakterli bir ablası olsaydı o blv notte olurdu :jeyyar: yine çiçekli ve pudralı, ama nispeten koyu ve karanlık bir ruha sahip (artık parfümün ne kadar ruhu olursa!) bir koku. İlk sıkıldığında çok erkeksi bir koku aslında, sonradan biraz daha tatlı, daha yumuşak bir hale geliyor. Orijinaliyle kıyas yapamayacağım çünkü hiç denemedim. Temiz bir kokum olsun diye aldım bunu
-Paco Rabanne Black XS: Aldım ama beğendim mi beğenemedim mi emin değilim belki değiştiririm sonra CADIARZU çok çiçekli ve acayip şekerli geldi bana, ama benim tenimde her şey şekerli oluyor zaten. Yine de durdukça güzelleşti, ilk sıkıldığındaki halini sevmesem de sanırım sonradan dönüştüğü koku için kullanabilirim.
-Chopard Wish: Dediğim gibi tenim şekeri çok abartır, o yüzden buna tahammül bile edemeyip yıkamak zorunda kaldım. Halbuki şişeden koklayınca çok meyveli ve sevimli bir kokuydu fisfisfis
Pure Wish yokmuş, o yüzden deneyemedim ama şimdilik memnunum parfümlerimden. Bir de evde parfüm enflasyonu oldu, daha da almam zaten :kedi:
chanel chance nasıl kıslar önerirmisiniz bide lacoste touch of pınk
tommy girl
Calvin Klein Euphoria
arasında kaldım bilen varmı nasıl kokular
tommy girl
Calvin Klein Euphoria
tommy girl
Calvin Klein Euphoria
kızlar ya d21 kullanan var mı? v4 kadar kalıcı mı?
dpden kullandığım en kötü koku.yada benim aldığım bozuktu bilmiorum.inanılmaz agır ,ve böle sanki çürümüş bişeylerin kokusu gibi.
ben kullandım d21 çokta sevenerek kullanmıştım ve bendede baya kalıcı olmuştu ..
1 ay önce aldım büyük bir tavsiye üzerine ama pek içime sinmedi h2 kullandınız mı peki yani hugo boss?
arkadaşlar 24c (angel) kullananlar nasıl buluyorsunuz bu kokuyu erkek arkadaşınızın fln bu koku hakkındaki düşüncesi nedir?