- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.681
burbery clasic sanırım o ; kendisi benim en sevdiğim kokudur..çiçeksi bir koku ama çok abartılı çiçek kokmuyor..b4,,burberry kullanan yada bilen kokuyu varmııı? ama sade burberryy bu:)
Ben 6 senedir lacoste pink kullanıyorum , açık parfüm
ve kim sürerse sürsün mükemmel bir kokuyor..
burbery clasic sanırım o ; kendisi benim en sevdiğim kokudur..çiçeksi bir koku ama çok abartılı çiçek kokmuyor..
tavsiye ederim..
burbery clasic sanırım o ; kendisi benim en sevdiğim kokudur..çiçeksi bir koku ama çok abartılı çiçek kokmuyor..
tavsiye ederim..
1 saat önce d&p ye uğradım bi kaç koku denedim.212 çok güsel çok hafif bi koku tam yazlık.lacoste pinkte çok aman aman bi koku değil ama idare eder.armani code berbat bi koku.armani black code çoookkk güseldi çiçek kosu ve durdukça muhteşem kokuyo gece dışarı çıkarken yada özel akşamlar için ideal bi koku dior addictle aynı koku çok benziyo birbirine.channel chance kokladım harik bi koku bunların arasından tercih yaptım ve channel chanceyi aldım :icecream:
chanel chance-c23 mü oluyor?? listede saadece chance die geçiyorda ? eger öyleyse seneler önce kullandığım ve herkesin hayran kaldığı bi kokuydu bu chanel chance:)çokta kalıcı..çicek kokusumuydu tam hatırlayamadım ama..tekrarmı başlasammıki kullanmaya bak şimdi aklımı çeldin:)
arkadaşlar biri bana yardım etsin dp ye dün gittim burada sayılan bütün parfümleri denedim ama hepsi bana ağır gibi geliyor.tek beğendiğim lacoste pour fumme oldu onu da bir süredir kullanıyorum değişiklik istiyorum bunun gibi hafif ferah bişey var mı bilen?
arkadaşlar biri bana yardım etsin dp ye dün gittim burada sayılan bütün parfümleri denedim ama hepsi bana ağır gibi geliyor.tek beğendiğim lacoste pour fumme oldu onu da bir süredir kullanıyorum değişiklik istiyorum bunun gibi hafif ferah bişey var mı bilen?
212 hafif diil ki bilmiyorumkismile
canım weekend gibi çokmu çicek,,yoksa çicek baharatmı
Bana pudralı ve tatlı bir koku olarak neler tavsiye edebilirsiniz ? Ekşi ekşi kokmasın ama...
212 sexy
ck escape
noa
dupont
noa temiz hava temizlik gibi diğerleride hep pudralı yumuşak bulduğum kokulardan aklıma gelenler cnm
212 sexy
ck escape
noa
dupont
noa temiz hava temizlik gibi diğerleride hep pudralı yumuşak bulduğum kokulardan aklıma gelenler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?