D&P açık parfüm kullananlar

1 saat önce d&p ye uğradım bi kaç koku denedim.212 çok güsel çok hafif bi koku tam yazlık.lacoste pinkte çok aman aman bi koku değil ama idare eder.armani code berbat bi koku.armani black code çoookkk güseldi çiçek kosu ve durdukça muhteşem kokuyo gece dışarı çıkarken yada özel akşamlar için ideal bi koku dior addictle aynı koku çok benziyo birbirine.channel chance kokladım harik bi koku bunların arasından tercih yaptım ve channel chanceyi aldım :icecream:

chanel chance-c23 mü oluyor?? listede saadece chance die geçiyorda ? eger öyleyse seneler önce kullandığım ve herkesin hayran kaldığı bi kokuydu bu chanel chance:)çokta kalıcı..çicek kokusumuydu tam hatırlayamadım ama..tekrarmı başlasammıki kullanmaya bak şimdi aklımı çeldin:)

arkadaşlar biri bana yardım etsin dp ye dün gittim burada sayılan bütün parfümleri denedim ama hepsi bana ağır gibi geliyor.tek beğendiğim lacoste pour fumme oldu onu da bir süredir kullanıyorum değişiklik istiyorum bunun gibi hafif ferah bişey var mı bilen?

cnm çiçek ve tatlı karşımı bi kokuymuş çok beğendim ben uzun sürede kullanbilirsiniz dedi.ben artık benim kokum olucak bi koku arıyodum parfüm değiştirmek istemiyodum.kodu C23 Tatlım bayanssulusmile

cnm 212 çok güsel bi koku hafif ve birazda pudramsı bi koku var onu deneyebilirsin.bide armanşnin bi kokusu vardı çiçek ve tatlı karışımı ama çok hafifti güseldi yani ama adını tam hatırlıyamıyorum aramani olduğunu biliyorum.bunlarada bakabilirsin

cnm lacoste a en yakın bulduğum koku noa... oana bak bi
birde davidoff echo hafif ve güzel bi koku bence buda o tarzlarda

212 hafif diil ki bilmiyorumkismile

cnm dn hem 212 ye baktım hemde noa ya baktım hatta bugün tekrar denedim 212 yi ama hafifti yani kızda öle söeldi çok hafi dedi.hele noa bi süre sonra kokusunuzor alıyosun .noa zaten pudralı bi kokuymuş.

212 nin gerçeği afrodizyak bi parfüm :)
çok ağır diil ama çok da hafif değil noa kadar en azından ortası yani :)

canım weekend gibi çokmu çicek,,yoksa çicek baharatmı

weekend kadar çiçek kokmuyor canım..ben normalde çiçek kokusu sevmem ama burberry clasice hayranım..içeriğini bilmiyorum ama bana baharat kokusu gelmedi hiç ..ben de şimdi burberry london ile touchı merak ediyorum..burberry clasicin erkek kokusu da güzelmiş ama d&p de orjinali gibi yapmışlar mıdır bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…