- Konu Sahibi ades_ballibadem
dediklerinizi not aldım kızlar cok teşekkürlerbayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diloşum hiçde 16-17 yaş değil ben 23 yaşındayım severek kullanıyorum ayrıca eşimde seviyor okuldaykende herkes soruyo çok güzel kokuyosun diyorlar kış bitmeden bende alıca 50cckızlarrr yaaa sevgilim candy yi cok seviyo ama hep 16-17 yas arası dyolar sogudum parfümden gercekten olemi:sinifsinif: cuma gunu dp ye gdicem denyceklerim THE ONE, FOR HER , LACOSTE CLASSIC bi ara naomi campbell kullanıodum ve cok soran oluodu onamı donsem acaba...kafam cok karısık yaa yıne 100cc candy le ckmak ıstemıomm:kedi:
diloşum hiçde 16-17 yaş değil ben 23 yaşındayım severek kullanıyorum ayrıca eşimde seviyor okuldaykende herkes soruyo çok güzel kokuyosun diyorlar kış bitmeden bende alıca 50cc
slm kızlar ,
ben şuana kadar hiç açık parfüm kullanmadım,
ama düşünüyorum çünkü heryerde görüyorum çok ucuz
acaba kullanalar anlatabilirmi,ne kullanıyorsunuz kalıcımı ,sıktığınızda soranlar oluyormu
sen hangı parfumu kullanıosun katrece dpden
'yalnız sekerli kokuları seviyosan bu öyle degil' diycektim içime dogmus heralde :))saol canımm cuma dp ye gdıcemde liste hazrlıorm kendme:) cok duyulmams kalıcı sekerlı bı koku arıorum
dilosch merakla bekliyorum opuyorumnanaktancuma denycmmm inssss
narciso rodriguez for her
the one
lacoste classic
denyceklerım arasnda ama narciso odunsu bı kokuymus orjınalının bırebır aynısıyms ve daha kalıcıyms cok merak edıorummmm