- Konu Sahibi ades_ballibadem
burberry brit kullanan var mı? ben almayı düşünüyorum ama kararsızım kafamçokkarıştı ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben D&P'den hypnotic poison almaya karar verdim kullananlar nasıl sizce kalıcı mı kokusu ??
evet malesef bırakıyor canım ama her parfümünde aynı oranda değil, bazı kokularında sanırım özellikle ağır kokularında yani dışardan bakıldığında rengi çok koyu oranlarda daha fazla bırakıyor, açık sarı olanlarda yani hafif kokularda pek yok o yağlı his ya da leke..dp sıktıgında yaglı bir hıs bırakıyormu dogrumu kızlarr ??
evet malesef bırakıyor canım ama her parfümünde aynı oranda değil, bazı kokularında sanırım özellikle ağır kokularında yani dışardan bakıldığında rengi çok koyu oranlarda daha fazla bırakıyor, açık sarı olanlarda yani hafif kokularda pek yok o yağlı his ya da leke..
bazı parfumlerde deıl ama genel olarak basarılı kalıcı kokuları var.
candy, gloria, hypnotic poison çoook kalıcı kokular.
banada yardm edın lutfennnnnn.... etkileyici çokkkkkkkkkkk kalıcı bi parfüm istiorum ne önerebılırsınız ???
anladım canımm akannehir elbiselerede leke yapıyor kotu o zaman.. aslında bunu sikayet formuna falan yazmak gerek dp ye... düzeltsinler bari benneyaptımki