- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.101
Kodu r8 ise banada onu verdiler kampanyada..çiçekli meyveli gibi bisey değil mi..Onu bilmiyorum. 30ml hediye olarak verdikleri parfümdü. Rochas dedi sadece :/ ama meyveli bir açılışı vardı
Naomi campbell ında deodorantini almıştım ama kullanamadim sevemedimŞekerli erkek parfümlerinin bazıları unisex olabiliyor ve rochas man bunlardan biri bence :) casmir çoook olgun ve ağır bir koku. 25 yaş altında sırıtabilecek bir parfüm. Naomi campbell denedin mi? Hafif baharatlı şekerli bir kokusu var. Dip notası vanilya, sevebilirsin belki. Benim en uzun kullandığım parfümdür kendisi baya da kalıcı. Wish de ikinci göz ağrım, bayılıyorum o parfüme :)
Rochas femme'nin orjinali farklıdır belki. Yarın boyner'e uğrayacaktım, uğramışken bakar bildiririm tam kokuyu.
Kodu r8 ise banada onu verdiler kampanyada..çiçekli meyveli gibi bisey değil mi..
Ya evet kolay bulunmuyor galiba Türkiyedeki mağazalarda yok. Ama yurtdısında satısı devam ediyor. Bu yüzden internet sitelerinde falan var mizu, misspera gibi. Bende kokusunu bilmeden blind buy yapmaktan korktum açıkçası. Hiç mu kullanan yok şu parfümü- Janna - ya bu rochas femme kolay buluabilen bir parfüm değil galiba. Hem ykm'ye hem tekin acar'a baktım ikisinde de yoktu bulamayınca bende merak etmeye başladım
Kızlar ayrıca crystal noir hakkında bilgisi olan var mı? Ağır bir koku mu
Versace crystal noir kullandım ben canım. Hindistancevizli ve baharatlı bi koku. Tabi bir Angel, la vie est belle gibi ağır değil ama evet ağır bi koku. Kadınsı bir koku arıyorsan deneyebilirsin. Versace'nin en iyi kokusu bence.- Janna - ya bu rochas femme kolay buluabilen bir parfüm değil galiba. Hem ykm'ye hem tekin acar'a baktım ikisinde de yoktu bulamayınca bende merak etmeye başladım
Kızlar ayrıca crystal noir hakkında bilgisi olan var mı? Ağır bir koku mu
Versace crystal noir kullandım ben canım. Hindistancevizli ve baharatlı bi koku. Tabi bir Angel, la vie est belle gibi ağır değil ama evet ağır bi koku. Kadınsı bir koku arıyorsan deneyebilirsin. Versace'nin en iyi kokusu bence.
Güvenilir canım ben hep mizudan alıyorum cok memnunum. Hiç kalıcılık sorunu yaşamadım çok şükür. Annem missperadan da alışveriş yaptı orasıda iyiydi ilk başta biraz sorun oldu tarihlerde ama sonra siteden kaynaklı oldugunu anladık. Trendyolda ne kuponun var canım?Hindistan cevizi ile baharatı bağdaştıramadım ama merak ettim. Bi ara bakayım orjinaline, trendyolda hediye çekim var da kışlık orjinal bir parfüm alayım diyorumayrıca mizu, misspera filan güvenilir mi orjinal parfüm konusunda? Bazen bakıyorum ama cesaret edip alışveriş yapamadım.
Kodu r8 ise banada onu verdiler kampanyada..çiçekli meyveli gibi bisey değil mi..
Güvenilir canım ben hep mizudan alıyorum cok memnunum. Hiç kalıcılık sorunu yaşamadım çok şükür. Annem missperadan da alışveriş yaptı orasıda iyiydi ilk başta biraz sorun oldu tarihlerde ama sonra siteden kaynaklı oldugunu anladık. Trendyolda ne kuponun var canım?
Bu arada evet hindistancevzi baharat diyince kafanda bi koku canlanmamıştır ama deneyince anlarsın demek istediğimi:) böyle şekerli bi koku değil. Tatlı, baharatlı, çiçeksi ve hindistan cevizinin hissedildiği kadınsı bi koku. Yaz mevsimi hariç kullanılabilir bence. Hatta yaz akşamlarına bile yakışır
Vanilyalı seviyorsan kenzo amour, hypnotic poison edt, dolce gabbana the one, chopard casmir(ilk sıktıgında cok baharatlı sevmeyebilirsin sonradan güzelleşiyor bu), roberto cavalli edp, eğer wishi seviyorsan lolita lempicka femineyi de sevebilirsin belki :)75TL üzeri alışverişe 20TL indirim çekim var. Parfüm alarak değerlendireyim dedim:) chopard wish alacaktım da fiyatı zaten aşırı pahalı değil normal zamanda da alınabilir diye başka parfümleri de araştırıyorum.
Crystal noir baya farklı bir parfüme benziyor anlattığına göre, hem tatlı hem baharatlı hem çiçeksi akılda canlandırmak zorkış için daha vanilyalı, tatlı kokuları seviyorum. Eskiden baharatlı kokuları da severdim de son 2 senedir hoşuma gitmemeye başladı
Vanilyalı seviyorsan kenzo amour, hypnotic poison edt, dolce gabbana the one, chopard casmir(ilk sıktıgında cok baharatlı sevmeyebilirsin sonradan güzelleşiyor bu), roberto cavalli edp, eğer wishi seviyorsan lolita lempicka femineyi de sevebilirsin belki :)
Bu arada o indirim kodu sana özel mi yoksa genel mi
Var hesabım benımde canım hiç takip etmedim kuponları :) kenzo amour baharatlı bi koku değil vanilya tamamen kremsi sütlü böyle. Hypnotic poison'ın hafif hali gibi. Dior Addict de güzel bir vanilya kokusu. Kış mevsimi icin güzel ama onda baharatta var. İlk sıktığımda alıyorum sonrası tamamen vanilya. Bide sever misin bilmiyorum ama Burberry classicbenım senelerdir kullandığım vanilya kokumdur. Cok severim.Chopard casmir'i yaşıma uygun bulmuyorum :/ daha olgun kadınlar için gibi, 25 yaş üstüne daha uygun diye düşünüyorum. The one güzel ama hayatımın parfümü diyemem. Diğer söylediklerini deneyeceğim. Kenzo amour'u denemiştim diye hatırlıyorum ama hafif baharatlı kalmış aklımda emin olamadım :/
Bana özel bir indirim ama trendyol sık sık hediye çeki veriyor. Hesabın yoksa bir hesap aç derim. Sana da denk gelir belki hediye çeki. Ayakkabı, parfüm filan alacağım zaman iyi oluyor.
Var hesabım benımde canım hiç takip etmedim kuponları :) kenzo amour baharatlı bi koku değil vanilya tamamen kremsi sütlü böyle. Hypnotic poison'ın hafif hali gibi. Dior Addict de güzel bir vanilya kokusu. Kış mevsimi icin güzel ama onda baharatta var. İlk sıktığımda alıyorum sonrası tamamen vanilya. Bide sever misin bilmiyorum ama Burberry classicbenım senelerdir kullandığım vanilya kokumdur. Cok severim.
Evet özellikle kışın bu tür kokuları seviyorum. :) ama aralarından Kenzo Amour öyle bi koku değil. Yumuşaktı o süt, kremsi vanilya gibi kokar.Arada girip bak bence, muhtemelen sana da kupon veriyorlardır :)
Burberry en sevmediğim parfümdür, kaşındırıyor beni garip bir etkisi var
Dior addict'i kuzenim kullanıyordu. Eve girdiği an ve çıktıktan saatlerce sonra bile ev buram buram parfüm kokuyordu. Benim için ağır bir koku.
Sen daha kalıcı, ağır kokuları seviyorsun anladığım kadarıyla :) önerdiğin parfümlerin hepsi kendilerini fark ettiren parfümler
Ozaman birde C26 212 sexy i denemelisinn kesinliklee :)Arada girip bak bence, muhtemelen sana da kupon veriyorlardır :)
Burberry en sevmediğim parfümdür, kaşındırıyor beni garip bir etkisi var
Dior addict'i kuzenim kullanıyordu. Eve girdiği an ve çıktıktan saatlerce sonra bile ev buram buram parfüm kokuyordu. Benim için ağır bir koku.
Sen daha kalıcı, ağır kokuları seviyorsun anladığım kadarıyla :) önerdiğin parfümlerin hepsi kendilerini fark ettiren parfümler
Ozaman birde C26 212 sexy i denemelisinn kesinliklee :)
Orjinali bende çook kalıcı oldu yaa :) hatta kovalıyorum indirimi yakalarsam alıcam 212 sexy :) dp versiyonu baya kalıcı orjinaliyle birebir çok beğendim :) şuan elimde bargellonun açığı var dp deki daha kalıcı geldi bana sanki :) bargello versiyonu bitince dp den alıcam hemde 100 lükOrjinalini denemiştim çok beğendim ama istediğim kadar kalıcı olmadı bende:) Dp'deki nasıl? Bazı parfümlerin açık hali orjinalinden daha kalıcı olabiliyor
Orjinali bende çook kalıcı oldu yaa :) hatta kovalıyorum indirimi yakalarsam alıcam 212 sexy :) dp versiyonu baya kalıcı orjinaliyle birebir çok beğendim :) şuan elimde bargellonun açığı var dp deki daha kalıcı geldi bana sanki :) bargello versiyonu bitince dp den alıcam hemde 100 lükorjinalini özel günlerde kullanıcam dp olanınıda günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?