D&P açık parfüm kullananlar

ama chloe love story var bır de romantık kokusu yenı sayılır onda yasemın baskındı ılk sıktıgımda bayıldım sonra gıttım aldım sonra da begenmedım
sanırım muptelası oldugum bı chloe m olamıcak =)

size yazılan yazıya şok oldum,sizin uslubunuz çok mütavazi şekildeydi

saydığınız parfümlerin hepsini bende beğenmiyorum

Arkadaşımdan çok güzel bir koku geliyordu burnuma sorduğumda dpden the one parfümünü kullandığını söyledi.. ama oorjinalini hiç bilmiyorum :) dp versiyonunu beğenip sormuştum

Ben orjinalini denedim çok hoşuma gitti, dpde nasıl merak ettim. Müsait olduğum zamanda gidip denicem. Bir de zara'nın "black amber" parfümü bunun çakması diyolar. Orjinalini alamayacağıma göre ya dp'den ya zaradan alacağım

Dp bazı parfümleri gerçekten iyi yapıyor. Orjinaliyle neredeyse birebir tutturuyor.. dpdeki the one bana çok hoş koktu canım dene bir bakalım

Kızlar dp'den dolce gabbana the one kullanan var mı?

Benim bir arkadaşım kullandığını söylemişti.
Aşırı güzel kokuyordu. Parfümün ne dedim dpden aldım dedi d&g the one.
Sonra ben bu kokuyu dadya parfümde denedim. Rezaletti. Kokuyu koklamadan almıştım.
Zaten biliyorum demiştim ama öyle olmadı. Çöpe atmıştım. =(
Dpden bir daha denemedim ama muhakkak bakmalıyım.
Eğer arkadaşımın dediği doğru ise, gerçekten the one'sa o koku, soğuk havalar için muhteşem cidden.
Geçen gün de sokakta yürürken burnuma çarptı, öldüm bittim adeta.
Dpde de beğenmezsem orijinalini alacağım. O kadar çok sevdim yani.

Yani sen de denersen yorum yazar mısın lütfen? =)

Kızlar Merhaba.. Açıkçası hiç orjinal parfüm kullanmadım. Insan işsiz ve memur çocuğu olunca fazla lüks kalıyor

Çok uzun süre DP den jadore kullandım. Bir sürü insan bu ne bu ne diye sordu, herkes çok beğendi. Ama en sonunda çok sıkıldım. Sonra başka bir açık parfüm markasindan Chanel chance aldım ama hayatımda hiç bu kadar kötü kokmadim. Hiç mi hiç olmadı bana

Şimdi ne alsam bilemiyorum. Burda görüyorum bir sürü paylaşım yapmissiniz ama yazin hangi parfümu alabilirim.

Beyaz tenliyim ama sarışın değilim

Evet öyleymiş. Senden öğrendim. Burda da görülüyor.
http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Black-Amber-17188.html

Zara kalıcıysa ben de alabilirim. ^^

Bugün zara black amber'i denedim ve bayıldım. Kalıcılığı 2-3 saat ne yazık ki ama o ne güzel bir açılıştır mis gibi çiçek kokusu dolce gabbana the one ile bire bir aynı diyemem ama hafiften benziyor. Dp'ye haftasonu gideceğim, deneyince yorumumu yazarım ama zaradakini alacağım gibi duruyor. Denk gelirse mutlaka dene derim

Chanel chance doldurmaları cok kötü dp den lolita lifti cok begeniyorum ben..

Black amber denedim. =( benim aradığım koku değil bu. Benim arkadaşım kesin başka bir kokuyla karıştırdı ya. The one da black amber de şeftali gibi kokuyor. =( hiç beğenmedim. =(
Arkadaşımdaki koku neydi kim bilir... Çok iyi kokuyordu o. Üzüldüm the one olmayışına =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…