- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.001
metroda eve giderken iş çıkışı bi kız bindi esmerdi oda chloe love sıkmış çok feci kokuyordu beni çok rahatsız ettiöte yandan bu kokuyu benim yengemin annesi kullanıyor oda beyaz tenli ve sarışın onda çok güzel kokuyor mesela :)) zaten tanıtım amaçlı reklam yüzü olan mankeni bile sarışın seçmişler burdan bile anlaşılıyor :))
size yazılan yazıya şok oldum,sizin uslubunuz çok mütavazi şekildeydibu kadar saldırgan olman ilginç gerçekten öncelikle, ben burada senin parfüm zevkine vesaire saldırmıyorum.. sonra herkesin kendine has bir üslubu vardır eğer bu üslup karşıdakine hakaret mahallinde ifadeler içermiyorsa kimsenin de başkasının üslübuna laf söylemeye hakkı yoktur(görüldüğü üzere gerektiği yerde ciddi de konuşabilirim).. ben sadece seninle normal bir şekilde muhabbet etmeye çalışmıştım ki hata etmişim ama merak etme bundan sonra seni alıntılamak değil yazdıklarını bile görmemek için engelliyorum..
saydığınız parfümlerin hepsini bende beğenmiyorumBenim sevmediğim parfümler
HypnoticPoison
Gucci rush
Givenchy Absolute
Lolita lempicka ( L olan versiyonunu çok seviyorum ama. Dp de lolita lift diye geçeR. Ama çok tatlı bir koku sen beğenmezsin)
Dior parfümleri ( miss Dior hariç)
Angel, escada magnetism,
Chloe love ( bunu genelde çok beğenirler ama nedense ben hiç hoşlamıyorum.çok ağır geliyor kokusu)
Beğenmediğim parfümlerden birkaç tanesi bunlar. Tabi ki herkesin koku algısı çok farklı. Bu parfümlerin de müptelası olanlar var. Herkesin teninde her parfüm aynı da durmuyor hani. Yakışana da gidiyor. Ama dikkat ettiysen beğenmediğimi yazdığım parfümlerin hepsi ağır parfümler, baş ağrıtabilecek cinsten. Ben de hepsi mide bulantısı yaptı
Dpde wishi denedim.. Orjinaline çok yakın buldum.. Çok başarılı yapmışlar.. Sonbahar için dpden alabilirim chopard wishi =)Chopard wishi dpden kullanan var mı. ? Orjinaliyle benzerliği nedir ?
Arkadaşımdan çok güzel bir koku geliyordu burnuma sorduğumda dpden the one parfümünü kullandığını söyledi.. ama oorjinalini hiç bilmiyorum :) dp versiyonunu beğenip sormuştumKızlar dp'den dolce gabbana the one kullanan var mı?
Arkadaşımdan çok güzel bir koku geliyordu burnuma sorduğumda dpden the one parfümünü kullandığını söyledi.. ama oorjinalini hiç bilmiyorum :) dp versiyonunu beğenip sormuştum
Dp bazı parfümleri gerçekten iyi yapıyor. Orjinaliyle neredeyse birebir tutturuyor.. dpdeki the one bana çok hoş koktu canım dene bir bakalımBen orjinalini denedim çok hoşuma gitti, dpde nasıl merak ettim. Müsait olduğum zamanda gidip denicem. Bir de zara'nın "black amber" parfümü bunun çakması diyolar. Orjinalini alamayacağıma göre ya dp'den ya zaradan alacağım
Kızlar dp'den dolce gabbana the one kullanan var mı?
Ben orjinalini denedim çok hoşuma gitti, dpde nasıl merak ettim. Müsait olduğum zamanda gidip denicem. Bir de zara'nın "black amber" parfümü bunun çakması diyolar. Orjinalini alamayacağıma göre ya dp'den ya zaradan alacağım
Evet öyleymiş. Senden öğrendim. Burda da görülüyor.
http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Black-Amber-17188.html
Zara kalıcıysa ben de alabilirim. ^^
Chanel chance doldurmaları cok kötüKızlar Merhaba.. Açıkçası hiç orjinal parfüm kullanmadım. Insan işsiz ve memur çocuğu olunca fazla lüks kalıyor
Çok uzun süre DP den jadore kullandım. Bir sürü insan bu ne bu ne diye sordu, herkes çok beğendi. Ama en sonunda çok sıkıldım. Sonra başka bir açık parfüm markasindan Chanel chance aldım ama hayatımda hiç bu kadar kötü kokmadim. Hiç mi hiç olmadı bana
Şimdi ne alsam bilemiyorum. Burda görüyorum bir sürü paylaşım yapmissiniz ama yazin hangi parfümu alabilirim.
Beyaz tenliyim ama sarışın değilim
DP ye ilk ugradigimda deneyeceğim kokusunu. Teşekkürler cevap içinChanel chance doldurmaları cok kötüdp den lolita lifti cok begeniyorum ben..
Bugün zara black amber'i denedim ve bayıldım. Kalıcılığı 2-3 saat ne yazık ki ama o ne güzel bir açılıştır mis gibi çiçek kokusudolce gabbana the one ile bire bir aynı diyemem ama hafiften benziyor. Dp'ye haftasonu gideceğim, deneyince yorumumu yazarım ama zaradakini alacağım gibi duruyor. Denk gelirse mutlaka dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?