- 28 Kasım 2012
- 838
- 917
- 123
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.801
A10 kodlu parfümün adını bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A10 kodlu parfümün adını bilen var mı?
Yeni öneriler bekliyorum. Yeni kokular olur, yıllardır kullandıklarınız olur ...
Very irresistable, absolutely irresistable, 212 vip denemek istediklerim.
Şahsen very irresistable, absolutely irresistable benim sevmediğim parfümler açıklarını denedim ama 212 vip arkadaşım sansirodan almıştı sanırım o güzeldi
Ben bugün alescia diye bir açık parfümcüden versace bright crystal aldım kokusu güzel tam yazlık bi koku boğmuyo temiz kokan bir koku
Ayrıca ultraviolet burberry the beat ve davidoff echo denedim. Ultroviolet çok çiçeksi geldi burberry the beat cidden farklı bi koku ama beni rahatsız eden bir şey vardı içinde. Şurubumsu bişey :) davidoff echo yu tam hatırlamıyorum.
Daha sonra yolumun üzerinde loris vardı armani she ve be delicious denedim ikiside güzeldi armani she kalıcı olmadı yalnız. Bi farkedilirliği yok diğer parfümcüde deneyemedim ikiside yoktu. Ama be delicious u çok sevdim çok baymayan tatlı kokuları severim bu öyleydi
Eğer alescia da be delicious olsaydı büyük ihtimal onu alırdım sanırım :)
Ben de aslında very ve absolutely'i deneyip beğenmedim diye hatırlıyorum ama üstünden çok zaman geçtiği için yeniden denemek istiyorum. Annem very irresistable'ı çok beğenmişti dpde denediğimiz zaman. Ben ne yazık ki parfüm kokularını hemen alamıyorum. Hemen anlamıyorum iyi midir kötü müdür. Bazıları bariz kötü geliyor tabii, o ayrı ama kimisini de başta beğenmeyip koklaya koklaya sevebiliyorum. O yüzden hiç denemeden direkt alasım geliyor bazı kokuları. Ama o da riskli tabii.
Bright crystal'in orijinalini denedim. Annem çok beğendi , ben beğenmedim. Tarzım değil.
The beat'in de orijinalini denedim. Çok kötü bir koku bence. Çok rahatsız etmişti beni. Sözde çay notası baskınmış ama ben alamadım çay kokusu ki bayılırım yani normalde. Çok yakıştırırım çayı parfümlere, kolonyalara falan.
Be delicious dpde orijinalinden bile güzelmiş diyorlar. Lisede kullanırdım ben. Çoook güzel kokuyor. Dpden alacağım bunu da. :) Davidoff echo da fresh bir kokuymuş sanırım. Daha önce denedim mi hatırlamıyorum ama denemek istiyorum.
Wish'e bayılıyorum ben ayrıca. Orijinalini alacağım ama dpdeki için çok iyi yorumlar yapılmış. Oradan da bakarım. Şu aralar fikrim değişti, daha tatlı kokulara yönelmek istiyorum. Fresh koku kullanmaktan sıkıldım çünkü.
Sen lolita lift'i denemiş miydin? Bir de hypnose'u çok merak ediyorum. Orijinalini denedim ama hiç koku alamadım. :S
Kurabiye, pasta, kek kokan parfüm var mı bildiğin?
R1 Rouge RED JEANS değilmi cnm o ya bende kullandım manyak bi koku ama hangisi doğru acaba çünkü orjinalini alcambende size d&p r1 kodlu olanını önerebilirim roberto cavalli şık bir koku
merhaba nm misperadan aldığın parfümler orjinal çıktı mı ?kesinlikle haklısın oriflame avon almak açık parfüm almaktan iyidir. ben de geçen gün 30 ml'lik parfüm aldım missperadan iki tane. ikisi 59 tl tuttu. gidip açık parfüm almaktansa orjinal, ml'si az ve ucuz parfüm alırım daha iyi....
Arkadaş bayadır foruma uğramoyor ama onun adına yazabilirim çünkü mesajlarında okumuştum missperadan aldıkları orjinalmişmerhaba nm misperadan aldığın parfümler orjinal çıktı mı ?
teşekkür ederim cnm netten parfüm alırken referans almak şart oldu :)Arkadaş bayadır foruma uğramoyor ama onun adına yazabilirim çünkü mesajlarında okumuştum missperadan aldıkları orjinalmiş
merhaba nm misperadan aldığın parfümler orjinal çıktı mı ?
merhaba cnm teşekkür ederim cvbn için bende mizudan sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olur.merhaba. Evet orjinal çıktı. Lidyana da iyidir ve kesinlikle orjinal ve taze çıktı parfümleri...
merhaba cnm wish almadıysana takaslayabılırız güzel parfümün varsaBen de aslında very ve absolutely'i deneyip beğenmedim diye hatırlıyorum ama üstünden çok zaman geçtiği için yeniden denemek istiyorum. Annem very irresistable'ı çok beğenmişti dpde denediğimiz zaman. Ben ne yazık ki parfüm kokularını hemen alamıyorum. Hemen anlamıyorum iyi midir kötü müdür. Bazıları bariz kötü geliyor tabii, o ayrı ama kimisini de başta beğenmeyip koklaya koklaya sevebiliyorum. O yüzden hiç denemeden direkt alasım geliyor bazı kokuları. Ama o da riskli tabii.
Bright crystal'in orijinalini denedim. Annem çok beğendi , ben beğenmedim. Tarzım değil.
The beat'in de orijinalini denedim. Çok kötü bir koku bence. Çok rahatsız etmişti beni. Sözde çay notası baskınmış ama ben alamadım çay kokusu ki bayılırım yani normalde. Çok yakıştırırım çayı parfümlere, kolonyalara falan.
Be delicious dpde orijinalinden bile güzelmiş diyorlar. Lisede kullanırdım ben. Çoook güzel kokuyor. Dpden alacağım bunu da. :) Davidoff echo da fresh bir kokuymuş sanırım. Daha önce denedim mi hatırlamıyorum ama denemek istiyorum.
Wish'e bayılıyorum ben ayrıca. Orijinalini alacağım ama dpdeki için çok iyi yorumlar yapılmış. Oradan da bakarım. Şu aralar fikrim değişti, daha tatlı kokulara yönelmek istiyorum. Fresh koku kullanmaktan sıkıldım çünkü.
Sen lolita lift'i denemiş miydin? Bir de hypnose'u çok merak ediyorum. Orijinalini denedim ama hiç koku alamadım. :S
Kurabiye, pasta, kek kokan parfüm var mı bildiğin?
merhaba cnm wish almadıysana takaslayabılırız güzel parfümün varsa
Lanome hıpnose dp de acayıp kalıcı orjınalıyle bırerbır gıbı bısey
bu kanıya orjınalını alınca vardım
demekki kişiden kişiye algı değişiyor cnm bende tam tersi wish çok tatlı sıcak bir koku gibi geliyor.Wish aldım. Ama bir daha almam. Isınamadım ben bu parfüme. Hiç tatlı kokmuyor. Ben daha tatlı bir koku diye hatırlıyordum.
Hypnose kötü bir koku benim için. =\
Wish aldım. Ama bir daha almam. Isınamadım ben bu parfüme. Hiç tatlı kokmuyor. Ben daha tatlı bir koku diye hatırlıyordum.
Hypnose kötü bir koku benim için. =\