- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.821
Benn açık parfüm alıcaksam D&P den tommy girl'ümü alırım..
Bargellodan da The Beat'imi alırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar açık parfümle orjinal arasıda dağlar kadar fark var
Ben şahsen açık parfüm olduğunu başkalarında hemen farkedebiliyorum.Eminim orjinal parfüm kullananlar da farkediyordur.. Alkol kokusu çok bariz.. Notalar farklı.. Bütçeniz yoksa eğer açık parfüm alacağınıza mesela Adidas parfüm alın avon alın oriflame alın.. Ama açık parfüm değil
Bu arada orjinaliyle nerdeyse birebir olan çok iyi taklit edilmiş açık parfüm ;
Bargello Anna Sui dir.. Sadece bunu alırım ve kullanırım.
the beat kokusunu oyle bır anlatıyosun kı acaba kullandım mı sanıyorum dıyorum..burberry sıselerı hep itici gelır bana...Benn açık parfüm alıcaksam D&P den tommy girl'ümü alırım..
Paris hiltonu hiç denemedim canım. Bakacağım..Ama Bargello Anna sui gerçekten çok başarılı hatta orjinalini almaya gerek bile yok diye düşüyorum.. Denemelisinbargello da paris hılton bırebır dıyorlar ama be delıcıous benzedıgı ıcın elemıstım onu da..
dpde organza bırebır dıyorlar oyleyse alırım
anna sui yi ben acık parfumcude kokladıgımda hayran kalmıstım yumusacık bır koku..bargellodakı kalıcı ıse alınır..
ama bır yonden haklısın kararsız kalıp 3 cesıt acık parfum alsan zaten nerden baksan 75 tl yaptı..
burbery klasık antonıa banderas suan kozmetıkada 50-70 arası....en azından temız kokmak..risk almamak..bu konuda cok haklısın acıkcası
tşk ederım canım )) öyleyse denemeye deger...orgınalı kutusu falan ılgımı cekmıstı ama cok yerde yok..Paris hiltonu hiç denemedim canım. Bakacağım..Ama Bargello Anna sui gerçekten çok başarılı hatta orjinalini almaya gerek bile yok diye düşüyorum.. Denemelisin
Kuzumm The Beat burberry ler arasında en yumuşak en kremsi zarif olan kokuu birde classic aynı böylee :)) brit keskin bir kokuu london saf hanımeli kokusuu ve çok kalıcıı weekend çiçek kokusu ilk başta keskin kokuyor sonrasında yumuşacık bir kokuya dönüşüyor touch hiç tarzım değil :)) ama The Beatt varyaa The Beatt ilk kokladığım andan tatlımsı çiçek bulutu oluşuyoo bendee sonrasındaa kremsi hafif hoş yumuşak bir koku bırakıyor geriyor beni çok etkiliyor the beat :)) Yada ben bağımlısı olduğumdan bana öyle geliyor bilemedim ki :))the beat kokusunu oyle bır anlatıyosun kı acaba kullandım mı sanıyorum dıyorum..burberry sıselerı hep itici gelır bana...
ama the beat sıcak yumusak dıyorsun ya oyuzden karıstıryo muyum dıyorum touch ıle ya da brıt ıle...
Kuzumm The Beat burberry ler arasında en yumuşak en kremsi zarif olan kokuu birde classic aynı böylee :)) brit keskin bir kokuu london saf hanımeli kokusuu ve çok kalıcıı weekend çiçek kokusu ilk başta keskin kokuyor sonrasında yumuşacık bir kokuya dönüşüyor touch hiç tarzım değil :)) ama The Beatt varyaa The Beatt ilk kokladığım andan tatlımsı çiçek bulutu oluşuyoo bendee sonrasındaa kremsi hafif hoş yumuşak bir koku bırakıyor geriyor beni çok etkiliyor the beat :)) Yada ben bağımlısı olduğumdan bana öyle geliyor bilemedim ki :))
Çok doğruu canım bencede insan sevdiği insanın kokusunu seviyor..weekend ne oyle ya..ne tuhaf o yaslarda bana da hoş gelırdı...zaten secenek azdı..
düşün yıl 2014 hala bır arkadasım weekendı hayatında ılk kez duyup sevdıgı kıza asık olmıustu
o kadar da popüler bır arkadasım
halbukı o kokudan böğğ gelms bıze..
hep sunu soylerım ınsan sevdıgının kokusunu sever...ama kokuyu kendıne yakıstırdıysan :))
mesela annem bende hep agır kokular sevıyor..yanık sekerlı bıraz..
guess by marcıano vardı ılk parfumlerımden..
hakkı var taklıdı olmayan enfes bır koku..portakal cıcegı yasemın ve bıraz seker hındıstan cevızı falan.
annem derkı keske hep o kokuda kalsan
Türkiye de yok zaten canım satılmıyortşk ederım canım )) öyleyse denemeye deger...orgınalı kutusu falan ılgımı cekmıstı ama cok yerde yok..
yanlıs hatırlamıyosam yumusak cıceksı kremsı cok azcık da tatlımsı bırseydı..hanımelı baskındı sankı
Türkiye de yok zaten canım satılmıyor
Benim dediğim anna sui sui dreams
Vanilya ve çiçeksi bir koku..
Çok doğruu canım bencede insan sevdiği insanın kokusunu seviyor..
Ama genelliklee sevdiği insanda duyduğu ilk kokuyu seviyorr..
Benim ilk parfümüm magnetism di o dönemler genciz deli dolu takılıyoruz :))
Annem babam bayılırdı bu kokumaa yaş ilerledikçe böyle tatlı kokular değilde daha sakin masum kokular tercih ediyor insan.. Benim eşimle ilk buluşmamızda üzerimde o gün Be delicious vardı mesela hala eşim derki dün aklımda o koku ama şimdi çocuk kokusu gibi diyo 25 yaş üstü olunca oturuyo insan daha olgun kokular tercih ediyor :))
Aaahh ahh keşkeeaynen :) en guzel yaslardayız aslında keske hıc 30 a gelmesek, gecmesek...
Çok kalıcı ama alerji yapıyor bana malesef
Aayy lissamm :)) bende oksuruk alerjisini en cok hangi parfum yapti biliyomusun Noa acayip bi oksuruk tutuyo beni birde rexonanin deodorantlari feci sekilde tikiyo bogazimi.. Nivea in deodorantlari okadar bogmuyo beni o yuzden seviyorum niveayi :) ama dedigin gibi cok sikipta abartmamak lazim :)alerjiyle birlikte çok öksürtmesi kötü..öksürmekten nefret ederım..her öksürükte bogazım hasar goruyor gıbıme gelır..sıkarım kendımı tutarım :/ dıkkat etmek lazım abartmadan sıkmak en azından
aynen canım herseyın kararı guzel )) fazlası zararAayy lissamm :)) bende oksuruk alerjisini en cok hangi parfum yapti biliyomusun Noa acayip bi oksuruk tutuyo beni birde rexonanin deodorantlari feci sekilde tikiyo bogazimi.. Nivea in deodorantlari okadar bogmuyo beni o yuzden seviyorum niveayi :) ama dedigin gibi cok sikipta abartmamak lazim :)
aynen canım, mutemelen içinde ki maddelerden kaynaklanıyor bu çünkü orjinal parfüm kullandığımda olmuyor böyle birşey.alerjiyle birlikte çok öksürtmesi kötü..öksürmekten nefret ederım..her öksürükte bogazım hasar goruyor gıbıme gelır..sıkarım kendımı tutarım :/ dıkkat etmek lazım abartmadan sıkmak en azından
:) :)) aynen canımaynen canım, mutemelen içinde ki maddelerden kaynaklanıyor bu çünkü orjinal parfüm kullandığımda olmuyor böyle birşey.
Paris hiltonu hiç denemedim canım. Bakacağım..Ama Bargello Anna sui gerçekten çok başarılı hatta orjinalini almaya gerek bile yok diye düşüyorum.. Denemelisin
Beğenmene çok sevindim canım.. Güle güle kullan.. Misler gibisen benı nasıl guzel bır kokuyla tanıstırdın boyle..anna suı bıyerlerde bulmak zor..bugun yuruyus yaparken takıldım bargello ya dırek anna suı sordum..onlarda suı dreams dedıler...muhtesem bır koku cıdden..benzerı var gıbı yok gıbı..bebek kokusu gıbı degısık tarıfsız....süpersın (y) gunluk parfumum sanırım bu olucak..
Nur4y cıma da önereyım bari ))