• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Var ya bu açık parfümlerden ağzım çok yandı kızlar, onu al bunu al şunu al farkında olmadan bir sürü para gidiyor 25 TL david walker 16 TL d&p derken. En son geçen gün CK euphoria almıştım dp den ilk bayıldım kokuya eve geldim sıkıyorum sıkıyorum allahım yok 10 dakika sonra koku başka bir şeye dönüşüyor. Nefret ettim alıp alıp yanılmaktan. Bi chanel chance ile olmaz ki..
Ben de avon a geri döndüm avon parfümleri bin basar açık parfümlere. ohh mutluyum :21:

Var ya bu açık parfümlerden ağzım çok yandı kızlar, onu al bunu al şunu al farkında olmadan bir sürü para gidiyor 25 TL david walker 16 TL d&p derken. En son geçen gün CK euphoria almıştım dp den ilk bayıldım kokuya eve geldim sıkıyorum sıkıyorum allahım yok 10 dakika sonra koku başka bir şeye dönüşüyor. Nefret ettim alıp alıp yanılmaktan. Bi chanel chance ile olmaz ki..
Ben de avon a geri döndüm avon parfümleri bin basar açık parfümlere. ohh mutluyum :21:

kesinlikle haklısın oriflame avon almak açık parfüm almaktan iyidir. ben de geçen gün 30 ml'lik parfüm aldım missperadan iki tane. ikisi 59 tl tuttu. gidip açık parfüm almaktansa orjinal, ml'si az ve ucuz parfüm alırım daha iyi....

Merhaba kızlar, bu benim ilk mesajım çok heyecanlıyım :2:
Ben arada orijinal parfüm almakla beraber uzun süredir D&P parfümlerini kullanıyorum, çok da memnunun. Beğendiğim birçok parfümü test ettim hemen hemen hepsinde orijinalleriyle birebir yapmışlar. Bende alerji yapmadı parfümler ama zaten hassas tene ya da alerjenlere hassas bi bünyeye sahip değilim çok şükür. Diğer açık parfüm markalarını da denedim ama D&P de karar kıldım bence en iyisi bu :) D&P ile ilgili benim düşüncelerim böyle
Şimdi gelelim benim soruma. Burada da okudum, birçok arkadaşımız gibi ben de aradığım, imza parfümüm diyebileceğim parfümü bulamadım ne yazık ki :( Burberry weekend kullandım uzunca süre (araya giren çok parfüm oldu tabi ama kürkçü dükkanı misali döndüm yine:1:) ama artık bu parfüm herkeste var bir de bana daha yazlık geliyor. Bu sebeple ben kışın kullanabileceğim daha ağır, oturaklı, kadınsı ve seksi, mutluluk veren, aynı zamanda da karakterli, en önemlisi de kalıcı bir koku istiyorum (çok şey istedim sanki :1:). Buğday tenliyim, daha çok esmerim diyebiliriz; yağlı bir cildim var. Aklımda birkaç parfüm var:
1. Jean Paul Gaultiere Classique
2. YSL Parisienne
3. Ralph Lauren Romance
4. Chopard Casmir

Bu parfümlerle ilgili detaylı bilgim yok bunları deneyeceğim, umarım bu sefer aradığım kokuyu bulabilirim, bulamazsam da aramaya devam edeceğim. Millet doğru erkeği arar ben doğru parfümü arıyorum :111: Sizlerin de önerilerini bekliyorum kızlar. Böyle bir yere girdiğimde kokum benden önce gitsin, ordan çıkarken de kokum benden sonra çıksın, ay elif gelmiş buraya desinler :D Öyle milleti rahatsız edecek kadar yoğun olmasın tabi ama benimle bütünleşen, insanlara beni anımsatacak güzel bi koku olsun istiyorum. Ben de aklıma gelen kullandığım parfümleri yazayım:
1. Dior Addict: Yoğun parfüm sevenler için ideal baharatlı bir koku. Sevdim ama evet bu diyemedim. Çok baharatlı olması rahatsız etti beni. Sıktığımda yoğun bir tarçın kokusu aldım, sanırım beni rahatsız eden buydu. Ama esmer tenli yoğun koku sevenler için ideal bir koku.
2. Escada Collection: Üretimde olmadığı için Athenadan açığını denedim, yoğun şekerli bir koku. Ama D&P de kokladığım daha hafif şekerliydi. Güzel kokuyor ama böyle ağır oturaklı bir parfüm değil. Daha hareketli cıvıl cıvıl bir parfüm. Ben bunu Britney Spears Fantasy parfümüyle benzettim ve esmer ya da buğday tenlilerde daha kalıcı olacağını düşünüyorum.
3. Lancome La Vie Est Belle: Hayat güzeldir isimli mutluluk temalı tatlı bir parfüm Dior Cherie'ye benzetenler var, bu sebeple Cherie'yi beğenenler bunu da beğenebilir bence. Ben de çok beğendim bu parfümü, hatta "evet işte bu" demeye az kalmıştı ama olmadı. Genelde alışılmış bir parfüm olduğunu söylüyolar ama bana farklı geldi, sevdim. D&P de birebir yapmışlar.
4. Dior Poison: Çok eski bir parfüm olduğu için kimselerde yok artık, benim kokum kimsede olmasın, klasik de severim derseniz buna bir bakın. Hypnotic Poisonla hiç ilgisi yok çok farklı ondan, böyle pek anlatılcak bi koku da değil ama anane kokusu gibi :)
5. Coco Mademoiselle: Bunun müptelası çok :) Bi rivayete göre de beyaz tenli kadınlar için üretilmiş. O rivayet doğru olabilir gibi sanki çünkü bana hiç mi hiç gitmedi bu parfüm, o kadar da umut bağlamıştım. Ama klasik, kalıcı, ağır oturaklı ve karakterli bir parfüm. Hanımefendi kokusu arayan beyaz tenli kadınlar denemeli.
6. Estee Lauder Pleasures: Çiçek kokuları bende çok kalıcı olmadığı için bu parfüm bana çok gitmedi ama benim yine beyaz tenli kadınlara yakıştırdığım bu parfüm ilkbahar gibi buram buram çiçek kokmak isteyenlerin tercihi olabilir.
7. Lancome Poeme: Bu da eski bi parfüm yine hanım hanımcık bir koku ama biraz bayık bence uzun süre kullanılamaz, en azından ben kullanamadım :) Biraz orta yaşlı kadın parfümü sanki bu, bir de beyaz ten için daha iyi gibi.
8. Issey Miyake: Temiz temiz kokayım diyen kadınlara göre bir parfüm, hani böyle sabun kokusu falan isterseniz bi bakın. Bende sabun gibi koktu ama tene göre de değişir. Yine beyaz ten parfümü bence bu da.
9. Escada Magnetism: Ben bu parfümü alırken mıknatıs gibi erkekleri çeker diye düşünmüştüm :D Hani adı magnetism olunca. Şaka bi yana çok etkileyici bi koku olmadığını düşünüyorum tatlımsı ekşimsi karışımı gibi bi parfüm. Çok dikkat çekici veya sıradışı bi parfüm arıyorsanız buna bakmayın derim.
10. Givenchy Absolutely Irresistible: Hepimizin bildiği gibi kendisi Bihter parfümü :D Kadınsı, farkedilir bir koku. Çiçeksi pudramsı bir koku ortaya çıktı bende. Hoşuma gitti ama işte bu dedirtmedi. Ama beğenilesi.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar :) Sizin görüşlerinizi bekliyorum kızlar, bana bi yardım eli uzatın, ilk mesajımı cevapsız bırakmayın :(

Banada tavsiye verebilirmisiniz kızlar uzun zamandır cacharel amor amor kullanıyorumCacharel Amor Amor çiçeksi ve meyvemsi kokularla harmanlanmış, dişiliği ve özgürlüğü yansıtan bir parfüm. Amor Amor içinizdeki derin duyguları açığa çıkararak sizi gizemli bir aşk yolculuğuna çıkarıyor. Cacharel Amor Amor notaları: Greyfurt, mandalina, kırmızı portakal, Malati çiçeği, beyaz misk, sandal, esmer amber ve vanilya. orjinalini ama suan orjinal parfüme para vermek istemiyorum bu notalara yakın bir koku olabilir yada bunun dışında kalıcı, baymayan, vanilya kokusu baskın olmayan farkedilir hoş kadınsı sayılabilecek bir koku istiyorum erkek arkadaşımla sözüm olacak şu sıralar farkedilen ismi sorulabilcek sıradan olmayan çok istedim sanırım ama vardır bilenler :)))

kızlar bundan tam 3 ay önce yurtdışından calvin klein europhia yı getirtmiştim 100 tl gibi bi paraya geldi 100 ml di galiba ya da 75 tam olarak hatırlamıyorum.
neyse eşim gecenelerde sehir dışına cıktı. d p den parfüm almıs kendine . diesel fuel for life( tavsiye ederim erkek kokusu olarak hem cok kalıcı hem de gayet güzel bir koku)
bana niye almadın falan tirip attım baya bi.
2 gün sonra tekrar cıkcam dedi bu. ben de ordayken arasaydın ya dedim neyse.
bu 2 gün sonra gitti.
dp ye ugrayınca beni aradı. ben de alma istemiyorum dedim.
geldi bu ertesi akşam. parfümü de almış
bi kokladım allah allah bu celvin klein europhia
hemen koduna baktım c 21 .
katalogları kaldırmışlar güya.
nete girdim bakıyım gercekten o mu diye ..
tazı gibi bir burnum vardır hasılı kelam.
aynısı cıkmasın mı ?
su an elimde hem orijinali hem cakması var
ve aynı koku kalıcılık dahi aynı diyebilirim
bir de dioki son günlerin favorisi diye vermiş satıcı kız. aslına bakarsanız biraz bozulduydum ama sonra düşünfdüm farkına varmadan aldıysa demek adam baya begenio bu parfümü :)))

Merhaba, Calvin Klein Sheer Beauty 'nin kodunu bilen var mı?
Bir de bir parfüm kullanmıştım buram buram vanilya kokuyodu , sansironunkini kullanmıştım kodunu unuttum,orjinalinin adını da bilmiyorum,
Vanilyalı parfüm önerilerinizi de bekliyorum..Kodunu da yazarsanız sevinirim :34::34::34:

Son düzenleme:
kızlar david victoria beckham ın immediately yours açık parfüm listelerinde var mı noluuuurrr çok istiyorummm bu parfümüüü :12:

Canım parfüm kokusu nasıl tarif edebilirmisin kalıcı bir parfüm mü?

hoş bir kokusu var.. Şekerli değil tam çiçek kokusu varide değil ama tene yakışıyor.. Öyle çok aşırı kalıcı değil aslında, yada benim tenime göre değildir belkide.. Yinede bi deneyin derim,bakın kokusuna

hoş bir kokusu var.. Şekerli değil tam çiçek kokusu varide değil ama tene yakışıyor.. Öyle çok aşırı kalıcı değil aslında, yada benim tenime göre değildir belkide.. Yinede bi deneyin derim,bakın kokusuna

Teşekkür ederim bu parfümde aklımda vardı gidince bakıcam:)

Back