- 12 Nisan 2013
- 3
- 0
- 86
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.761
a17 öneriirim :) çok güzel bir koku
Lacoste pink oneririm
merhaba kızlar ben parfüm konusunda çok zayıfım avon parfümlerinden sıkardım onlarda hiç kalıcı değil. Geçen arkadaşlarım D&P yi çok övdü merak ettim. Meyve ve şeker kokusunu çok seviyorum ne önerirsiniz?
Britney Spears kokuları da meyveli, şekerli.
Denemedim ama escada pacific paradise da meyveli, tatlı bir kokuymuş.
Bir de escada magnetism oldukça şekerli.
benim yine parfümüm bittiiiiiii
Bir haftada 50 ml bitiyo yaaa her hafta parfüm almak zorunda kalıyorum. Chanel chance manyağı oldugum için bir haftada bitiyo işte, evde bile yastığıma yorganıma odama her yere sıkıyorum. Arkadaşlar bu sefer chanel chancenin yanında D&P den parfüm almak istiyorum geçen ay dp ye baya laf atmıştım wish bozuk kokuyor diye ama bana o gün öyle geldi sanırım çünkü şuan gayet normal ve kaliteli kokuyor.
D&P Calvin Klein EUPHORİA ( C21 ) , NARCISSO RORIGUEZ FOR HER ( N6 ) ve shiseido zen S8 galiba kullanan var mııı yorumlarınızı bekliyorum bir de buradan okuyup öğrendiğim ARMANİ NİGHT E16 .. Sizce hangisi güzel yardımcı olursanız çok memnun olurum buradaki yorumları okuyup karar verip gidip alacağım. Şekerli kokuları çok nadir severim kışa baharatlı kokular yakışır bana göre :))
benim yine parfümüm bittiiiiiii
Bir haftada 50 ml bitiyo yaaa her hafta parfüm almak zorunda kalıyorum. Chanel chance manyağı oldugum için bir haftada bitiyo işte, evde bile yastığıma yorganıma odama her yere sıkıyorum. Arkadaşlar bu sefer chanel chancenin yanında D&P den parfüm almak istiyorum geçen ay dp ye baya laf atmıştım wish bozuk kokuyor diye ama bana o gün öyle geldi sanırım çünkü şuan gayet normal ve kaliteli kokuyor.
D&P Calvin Klein EUPHORİA ( C21 ) , NARCISSO RORIGUEZ FOR HER ( N6 ) ve shiseido zen S8 galiba kullanan var mııı yorumlarınızı bekliyorum bir de buradan okuyup öğrendiğim ARMANİ NİGHT E16 .. Sizce hangisi güzel yardımcı olursanız çok memnun olurum buradaki yorumları okuyup karar verip gidip alacağım. Şekerli kokuları çok nadir severim kışa baharatlı kokular yakışır bana göre :))
Teşekkür ederim arkadaşlar yarın gideceğim denemeye hangisini beğeneceğim bakalım ben yine hiç birini beğenmeyip chanel chance alır çıkarım yaa
Bence bağlı kaldığın tek bir koku olması güzel bir şey.
İmza kokun olur, seninle bütünleşir.
Bugün gittim denedim hepsiniii
Ben aslında odunsu kokuları severim ve N6 çok övülmüştü forumlarda ama bunlara rağmen beğenmedim ben, sanki koluma limon sürmüşler gibiydi bi limon kokusunu aldım. Bozuktu sanırım.
Euphoria çok hoşuma gitti, dp deki taklidi kötü demelerine rağmen bence aynısıydı.
Zen aynen dediğiniz gibi chanel kokularını anımsatıyor ama euphoriayı kokladıktan sonraa zen umurumda olmadıChance kullandığım için değişik bişey olsun istedim heralde.
Euphoriayı aldım çıktım çok memnun kaldım ben çok benzettim orjinaline ama arkadaşım pek benzetemedi yani az benziyor dediii amann olsun önemli olan benim beğenmem
İyi bakalım. Euphoria çoğu insanın beğenebileceği cinste bir koku.
N6 hangisi? Adı ne parfümün?
Limon, portakal kokusu olan parfümleri çok seviyorum ama baskın olmayacak tabii, kendini hissettirsin yeter.
Coco Mademoiselle'de olduğu gibi.
Mademoiselle'a ayrı bi aşığım zaten bi de coco chanel'e. ama matmazel dpde kötü david walker güzel yapıyodu orası da bozmuş. Coconun da doldurması yok. Orjinalleri lazım ama onlar da baya cep yakıyor.
N6 NARCISSO RORIGUEZ FOR HER canım :))
Hmmm Ben de beğenmemiştim onu hiç.
Coco M.'yi U1 müthiş yapıyordu. Geçen sene kullanmıştım.
Naomi Campbell'ı da harika yapıyorlardı.
D&p zaten artık tercihim değil.
Mad'e takılıyorum.
David Walker'dan burberry erkek parfümünü almıştım, şahane.
Oradan da denenir.
kızlar iki gün önce d&p ye gittim alien aldım kokuyu çok beğendim eve ilk geldim tekrar sıktım bir sıkıntı yoktu ama koku çok ağır geldi bana pişman oldum yeni bir parfüm alıcam çok ağır olmayan kalıcı bir parfüm önerebilir misiniz yardımcı olun lütfen
ne tarz kokulardan hoşlanıyorsun? ferah, çiçeksi, odunsu, oryantal, misk vs?
oryantal kokuları beğeniyorum genellikle çiçeksi de olabilir canım yardımcı olursan sevinirim:)
Chanel chance, D&G The One, Paco Rabanne Lady Million, CDior Jadore, Elie Saab
Bu tarz pahalı parfümlerin orjinalini açık parfümcüler tam tutturamıyor, bizzat denedim gördüm. Eğer bunları alamam dersen Oriflame ve Avon'u öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-parfumleri/475392-avon-parfumleri-hakkinda.html
Avonda en çok Incandessence yi seviyorum çok hoşBir de Today güzel diyorlar onu da deniycem...
Oriflamede Divine mavi şişe ve Eclat güzel...
Onun dışında şurada top noktaları yazarak da arayabilirsin :)
Search by notes
rica ederimavon temsilcisiyim zaten bütün parfümlerini biliyorum biraz sıkıldım avondaki parfümlerden diğer söyledklerini denicem yardımın için çok teşekkür ederim canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?