D&P açık parfüm kullananlar

aynen yok ben de almam. ne zaman ordan parfum aldıysam hic bitiremedim yani koku kötüleşio sanki durdukca anlamıyorum yani gerek yok hic bole seylere !

Eskiden aldıklarım güzeldi. Durdukça kötüleşme gibi bir durum da hiç yaşamadım.
Ama çok iyi bildiğim kokuları berbat yapıyorlar artık.

Armani Night muhteşemdi benim için. Şimdi limon kolonyası gibi olmuş. :O
Hot Couture sadece karabiber kokusuna dönmüş. Kokudan tiksindim ya.
Lacoste Pour Femme kokmuyor bile.
Armaniyi ve Hot Couture'u attım bir kenara.
Koklamak bile istemiyorum resmen. :S
Pişman oldum aldığıma.
Naomi Campbell biraz fazla ağır yapılmış ama yine de onu bitireceğim.
son alışım olsun bunlar. Bir daha d&p yok.
Artık parfümevi.com'dan Versace Crystal Noir alırım bir tek.
Bir de Armani Si çıkacak yakında. Onu da alacağım.
Arada bir denemek için de alacağım. Yani çoğunlukla parfümevi.com olacak tercihim.

aynen yazık olmus verdigin paraya. naomi bana da kötü geldi cok yaglı ve agırdı o kadar övülen koku.. digerlerine bakmadım. babam netten alısveris yapmama izin vermio alamıorum simdilik ordan bisey dp yi bıraktım ben de. ixora mystical david walker ve eyfel favorim. birinde yoksa diğerinden alırım. :) sonra parfumevi de favorime eklencek. eyfel fena degilmis burberry classic verdi bana gayet güzel. gerci eski ve bilindik koku ama olsun. bu arada noa cok ovulmesine ragmen dp dekini de eyfeldekini de begenmedim. ve iki markada da farklı kokuyodu. dp deki yine bi nebze pudralıydı ama eyfeldeki bildigin karanfil kokuyodu hemde agza atılan karanfiller gibi agır kokuyodu.. bu noa yı ben mi begenmedm markalar mı yapmamıs bilmiom.. :/ versace cyristal noir nası bi koku bu listemde yok..

Crystal noir senin seveceğin türden değil bence.
Gardenya ve hindistan cevizi notası baskın.
Asil ve kadınsı. Bir yandan da şampuan kokusu gibi gerçi.
Farklı bir koku. Açığı pek bulunmadığı için herkeste rastlanabilecek türden değil çok şükür ki.

anladım kadınsıysa hic bakmayım mezun olduktan sonra düsünürüm tekrar peki nickin olan viva la juicy ve armani si yi bana önerir misin yada nasıl kokusu??

anladım kadınsıysa hic bakmayım mezun olduktan sonra düsünürüm tekrar peki nickin olan viva la juicy ve armani si yi bana önerir misin yada nasıl kokusu??

Viva la juicy'i hiç koklamadım. Ama içeriğine bakılırsa seversin gibi görünüyor.
Karamel, vanilya, pralinmiş baskın kokuları.

Si konusunda bir şey diyemiyorum.
Özellikle biraz bekleyince kokusu daha da güzelleşiyor.
Ama ağır bulabilirsin bunu da.

Gerçi senin beğendiğin britney spears kokusu da benim için aşırı ağır bir koku.
Bunu sıkmış biri yanımdan geçince midem bulanıyor. :S
O derece katlanılmaz benim için.

Parfüm zevkimiz aynı olmadığından, tam kestiremiyorum.
Ama flowerbombu da beğenmediğine göre sen şekerli, tatlıları seviyorsun çoğunlukla; onu anladım.
Şekerli tatlı kokularda mutlaka meyve notası baskın oluyor; karamel, pasta gibi notaların yanında.

Son düzenleme:

anladım ben yine de bkayım si ve viva la ya.. merak ettim karamel vanilya enfes.. benim sevdiklerim çok karışık ya belli tarzım yok. mesela su ana kadar burberry classic ve lacoste classic desen ciceksi vanilyamsı kokular. hypnotic agır baharatlı bi koku. lolita lift tam kurabiye. escada collection magnetism sekerli. midnight sekerli. flowerbomb noa 212 sexy lady million herkes övüyor ama bunlar da benm midemi bulandrdı.. halbuki 212 ve lady de şekerli ama iste icindeki bir esans kokuyu sevmene yada nefret etmene yetior tarzım yok yani yada ben anlamadım sevdigimi kullanıorm o kadr :/

Belli işte sevdiğin kokular. İstisnalar olabilir.
Sen karamel gibi tatlı notaların yanında, içinde meyve esansı da baskın olan kokuları beğeniyorsun.
Her tatlı, şekerli koku bu yüzden cezbetmez seni. Meyve esansı lazım.
Sevdiğin kokular hep öyle.
Fragrantica.com'dan esanslarını görebilirsin bu parfümlerin.
O zaman anlayacaksın seni rahatsız eden şeyi ya da sevdiğin notaların hangileri olduğunu.

hımm tesekkur ederim hemen bakıyorum boylece sevdigim seyleri belirleyip ona gore secebilirim sagol bi bakıyım bi

Ben de D&P ye geçmeye karar verdim. Daha önce zaten kullanmıştım. En son Bargello'dan aldığım ben de alerji yaptı. Bir de D&p de Lovely var mı acaba Sarah Jessica Parkerın. Listeye baktım bulamadım. Bargellodan aldığımı kıyafetime sıkıcam Paris Hilton almıştım

Şu 1 hafta içinde yine sınırımı aştım baya bi parfüm aldım. Ama artık kendi parfümümü buldum diyebilirim o kadar çok aldım aldım yine chanel chance a geri döndüüm

Eyfelden escada magnetism aldım D&P deki kadar yoğun değil, bir süre bekledikten sonra dp deki haline benziyor.
Efsane diye bir markadan angel ve coco mademoiselle aldım angel çok ağır oldugu için bende kimse beğenmedi nedense esmer oldugum halde. Kalıcılar baya 5 tl ye.

Sonra dpden bidaha parfüm almam dediğim halde dpye gittim. Neden diye soracak olursanız ilaç gibi kokuyo dediğim wish şimdi bana ilaç gibi gelmiyo kokusu, ilk aldıgım gün öyle gelmişti. DP den escada magnetism aldım ve en son da david walkerdan chanel chance aldım 1 hafta oldu alalı ve şuan bitmek üzere..

Yine chanel chance alıcam ama dp den mi alsam yoksa david walkerdan mı kararsızım ??
Artık parfüm değiştirmek yooook Chanel chance ve armani code nin orjinali var sadece hayatımda.
Tabi ileride iş sahibi olunca coco mademoiselle alabilirim ama o vakte çok var :))

Geçenlerde, chanel chance midemi bulandırıyor erkek parfümü gibi kokuyor demiştim.
Ben bu parfümü yaklaşık 1 senedir kullanmıyorum ve kulanmak istediğimde gidip eyfelden aldım. Sonra david walkerda kokladım yine ölüp bittim. Eyfelde biraz tuhaf kokuyor parfümüme hakaret ettim bu yüzden. Doldurma parfüm diyoruz ama doldurma dediğimiz parfümün bile adisi kalitelisi var. David walkeri tek geçerim kalitede bide dp nin bazı parfümlerini.

David Walker'dan mı aldın Chanel Chance'ı? Bi de Samsunlu musun? 55i görünce bi sorayım dedim :)

David Walker'dan mı aldın Chanel Chance'ı? Bi de Samsunlu musun? 55i görünce bi sorayım dedim :)

Yok canım değilim ama Karadenizliyim :)) evet canıım david walkerdan aldım ve muhteşem, taklitlerini çok seviyorum. Mesele coco mademoiselle bana göre dpde ilaç gibi ama david walkerda bi harika kokuyor bidahaki gidişimde bi chance bi mademoiselle alırım iki parfüm 25 TL

d&p de naomi campbell deneyen var mıı, yorumlarınızı alabilir miyimmm ?

Çok övülen bir parfüm, dolayısıyla ben de denemiş almıştım bi tane sonra devamını getiremedim. Çok yoğun ağır bir koku bana göre ve çok kalıcı. Şöyle ki bi koklayayım diyip burnunuzu parfümün fısfıslı yerine değdirdiniz an sanki sıkmışsınız gibi o koku burnunuzda çıkmıyor hele ki kıyafetten zar zor yani.. çok kalıcı. Bana göre ağır ama güzel kokulu bir parfüm eğer esmerseniz tavsiye ederim

beyaz tenli biriyim :)) bende bargello dan denedim çok sevdim ama dp deki kalıcılığını ve kokusunuda merak etmiştim :) teşekkür ederim yardımınız içiiin

merhaba kızlar ben parfüm konusunda çok zayıfım avon parfümlerinden sıkardım onlarda hiç kalıcı değil. Geçen arkadaşlarım D&P yi çok övdü merak ettim. Meyve ve şeker kokusunu çok seviyorum ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…