• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

ikisi de onemli tabi ama sevmedigim bi koku da yayılsa nolcak yayılmasa nolcak en iyisi hem guzel hem kalıcı olması. parfümcüler harbiden de kafamı karıştırıp düsünmedigim kokuları sıkıp begendirmeye calısıyolar uyuz oluyorum. almıcaktım ama miss dior cherie ve lancome nin yeni kokusu la vie est belle yi sattılar bana

donuk koku iyi olmuyo benim demek istediğim erkek parfümü nasıl yanına geldiğinde miss gibi yayılır harika bi koku ornegın one million kadın kokusuda öyle olmalı tabıkı çok ağır itici bogucu olur fazla ağırsa kullandıgım zaten evden çıkmadan sıkarım çarşıya gıttıgımde oturmus koku kalır tenimde ..en büyük sorun 2parfüm düşünerek gidersin parfümcüde kendi begendklerini sıkar sonra o 2parfümüde sıkarsın kafan karışır onun çok önerdiği güzel gibi gelir alırsın sonra eve gelirsin dersinki benim alıcagımın yanından geçemezki bu koku niye bunu aldım dersin değişime gidersin dün bana oldugu gibi:)))sırf kafa karısıklıgı senın burnun bi kokuyu begndıyse kimsenin önerdiği o buruna uymuyo malesef:)casmir casmir demişler hep aşırı cekici denedim berbat yada en çekici kokulara gir bak tom ford çıkar geçen sene ona dayanarak merakımdan sevilde denedim aman allahım nasıl ağır erkek parfümünden daha ağır ..

Son düzenleme:
donuk koku iyi olmuyo benim demek istediğim erkek parfümü nasıl yanına geldiğinde miss gibi yayılır harika bi koku ornegın one million kadın kokusuda öyle olmalı tabıkı çok ağır itici bogucu olur fazla ağırsa kullandıgım zaten evden çıkmadan sıkarım çarşıya gıttıgımde oturmus koku kalır tenimde ..en büyük sorun 2parfüm düşünerek gidersin parfümcüde kendi begendklerini sıkar sonra o 2parfümüde sıkarsın kafan karışır onun çok önerdiği güzel gibi gelir alırsın sonra eve gelirsin dersinki benim alıcagımın yanından geçemezki bu koku niye bunu aldım dersin değişime gidersin dün bana oldugu gibi:)))sırf kafa karısıklıgı senın burnun bi kokuyu begndıyse kimsenin önerdiği o buruna uymuyo malesef:)casmir casmir demişler hep aşırı cekici denedim berbat yada en çekici kokulara gir bak tom ford çıkar geçen sene ona dayanarak merakımdan sevilde denedim aman allahım nasıl ağır erkek parfümünden daha ağır ..

evet cok övülen parfümlerin çoğu berbat kimsenin zevki kimseye uymaz tabi bi de bir iki kez sıkılan parfümleri değişiyolar mı?

ben takıntıdan kafayı sıyırıcaktım bugun kendıme dur dedım abarttın artık al ıste hepsını denedın senı etkıleyen 3parfüm ne daha arıyosun al 3ünü yaz kış hangısı uygunsa kullan biri kışa uygundur bırı yaza bu ne yanı daha ne aranıyorum dedim kendime bunlar dışında tenımde kalmıyo kımse farketmıyo parfümde parfüm bu ne ya :)) 3parfüm bile fazla 1olmasından yanaydım kokum aynı olsun dıye ama bazısı ağır yaza uygun kaçmıcagı ıcın mecbur değişimli kullanırım yeter artık bakmıcam:)

:D aynen ama ben senin kadar çok koku bilmiyorum daha araştırma içindeyim en azından listemdekiler bi bitsin düşünürüm artık sabit kalmak istiyorum ama daha yeni başladım bu işlere :P listeyi geçtim parfumevi.com da victorias secretler var bir sürü açık parfümcüde olmayan parfümler var hepsini merak ediyorum hepsinden tester alıcam sanırım :D baba parasıyla da zor oluyo bu işler ama dayanamıyorum napıyım

:D aynen ama ben senin kadar çok koku bilmiyorum daha araştırma içindeyim en azından listemdekiler bi bitsin düşünürüm artık sabit kalmak istiyorum ama daha yeni başladım bu işlere :P listeyi geçtim parfumevi.com da victorias secretler var bir sürü açık parfümcüde olmayan parfümler var hepsini merak ediyorum hepsinden tester alıcam sanırım :D baba parasıyla da zor oluyo bu işler ama dayanamıyorum napıyım

aynen canım zor oluyo biriktirmek gerekiyo beni bargello tanıdı parfümü verirken git eve bak kokusuna begenmessen değiş diyolar öyle 2 3fısla bısey anlasılmıyo zaten azalma olmuyo mecbur çöpemi gitsin değişirim hemen walla:)bi victorıa secretları denemedim oda izmitte yok ama tahmınımde sekerlı kokuları olur gibime geliyo artık değişmicem :)listende kaç tane var 3tane git dene 1 2saat gecsin begenmessen bi 3tane daha dene yoksa bitmez listeler:))))

aynen canım zor oluyo biriktirmek gerekiyo beni bargello tanıdı parfümü verirken git eve bak kokusuna begenmessen değiş diyolar öyle 2 3fısla bısey anlasılmıyo zaten azalma olmuyo mecbur çöpemi gitsin değişirim hemen walla:)bi victorıa secretları denemedim oda izmitte yok ama tahmınımde sekerlı kokuları olur gibime geliyo artık değişmicem :)listende kaç tane var 3tane git dene 1 2saat gecsin begenmessen bi 3tane daha dene yoksa bitmez listeler:))))

yakın olsa gidip deişcem hic sıkmadım ki başka subesi alır mı bilmiyorum. victoriaslar parfumevinde var açık olarak pek gormedim hic gormedim hatta. 3 tane sıkmıo işte kadın kollarımı dolduruyo parfümle ya listemde hep bilindik kokular var bvlgari, chloe, chanel, escada, hugo boss, cacharel, britney, anna sui, burberry falan filan

Arkadaşlar ben bugün gittim D&P den wish aldım çok pişmanım :( çok methedilmişti buralarda, sonra bir arkadaşımda kokladım o da dpden almış bayılmıştım bugün gittim denemeye bile gerek duymadan aldım eve geldim sıkıyorum sıkıyorum yok koku bi acayip ilaç gibi üretim tarihinde 21.06.13 yazıyo ama kalitesini düşürmüş yaa dp bidaha zar zor alırım.

Bana parfüm tavsiye eder misiniz esmerim artık kokumu bulmak istiyorum, nişanlım armani code yi çok beğeniyo ama doldurmasını sevmedi. Ben de gidip david walkerdan alacağım artık.

shiseido zen
Angel
Narciso Rodriguez
burberry beat

bu kokular nasıl sizce bana yakışır mı dp de yada david walkerdaa deneyen varmıı??

her koku her tene yakısmıyor insanın kendine yakısan parfümü bulması zaman alıyor ben beyaz tenliyim normalde hipnotit possion ve angel benim tenime gitmemeli oysa ki benim kokum onlar çok yakısıyor her gören de soruyor :) ben 1 tane orjinal alıyorum bikaç tane de doldurma orjiali özel davetlerde yemeklerde diğerlerini her zaman :)

Wish yanık şeker dediler esmerlere çok yakışır dediler arkadaşım da kumraldı ona çok yakışmıştı, ya ben aslında aldıgım kokunun kalitesi bozulmuş arkadaşımdaki şişedeki gibi kesinlikle kokmuyor. Tenime yakışanı bulmak epey zaman alacak. Bende de orjinal 2 tane var ama ben istiyorum bir kokum olsun artık ve parfüm değiştirmiyeyim.

Zaten şu öğrencilikten bir kurtulayım bitsin üniversite bende orjinalden yana olcam :1:
Armani Code,
Coco Chanel klasik olanı (her ne kadar yaşımın parfümü olmasa da) ya da
Miss Dior yeni parfüm çıkarmıştı adı sadece miss diormuş ona bayıldım bayıldım bayıldıııım!! Ama çok pahalıydı işte..

ya arkadaşlar dp yi sevmeyen yok mu ya başka marka oneren yok mu bizim burda tek dp var ama maalesef hiç sevmiyorum. tamam kalite iyi ama müşteri memnuniyeti sıfır. ixora ve david walker hakkında bilgisi olan yok mu? delircem.

ixora hiç denemedim.
david walker çok iyi.
bargelloyu da çok methederler ama ben beğenmiyorum, bargelloda hangi parfümü koklarsam koklayayım burnuma tuhaf bir alkol kokusu geliyor. almıştım bir ara denemek için ama yok yani sevmedim. En iyisi david walker. Bir de internette parfümevi diye bir site var 50 sene önceki parfümler bile var orayı merak ediyorum.

ixora hiç denemedim.
david walker çok iyi.
bargelloyu da çok methederler ama ben beğenmiyorum, bargelloda hangi parfümü koklarsam koklayayım burnuma tuhaf bir alkol kokusu geliyor. almıştım bir ara denemek için ama yok yani sevmedim. En iyisi david walker. Bir de internette parfümevi diye bir site var 50 sene önceki parfümler bile var orayı merak ediyorum.

ben de david ve ixorayi begendim ama buralarda yok malesf. parfumevinden memnun olan cok var, ilerde almayi dusunuyorm

üzüldüm senin adına olsaymış keşkeee canım. ben escada almayı düşünyorum yada başka bir parfüm yarın gidip bakıcam. ya anlamıyorum bir tek ben mi böyle hissediyorum chanel chance bana erkek parfümü gibi geliyor ve nedense ben hep onu alıp çıkıyorum parfümcüden. şöyle şekerli ama baymayan bir parfüm lazım var mı önerin mesela satıcı adam bana magnetizim mi tavsiye etmişti keşke onu alsaydım.. B19 kullanmıştım dpden o da aynı reçel gibi çok şekerli bayıyo beni

üzüldüm senin adına olsaymış keşkeee canım. ben escada almayı düşünyorum yada başka bir parfüm yarın gidip bakıcam. ya anlamıyorum bir tek ben mi böyle hissediyorum chanel chance bana erkek parfümü gibi geliyor ve nedense ben hep onu alıp çıkıyorum parfümcüden. şöyle şekerli ama baymayan bir parfüm lazım var mı önerin mesela satıcı adam bana magnetizim mi tavsiye etmişti keşke onu alsaydım.. B19 kullanmıştım dpden o da aynı reçel gibi çok şekerli bayıyo beni

sizin orda hangi markalar var hani dp bozdu diodun neden ordan alıosun ki? escadanın magnetism sexy grafiti ve collection parfümlerini seviorum. ben britney spears midnight fantasy kullanıorum. sekerli ama beni bogmuo cunku turuncgil gibi. daha cok sekerli koku var canım ya. ama daha hepsini kesfetmedim. chance bence erkek kokusu deil ama olgun kadın kokusu. zaten erkek parfümlerin cogu da bayan kokusu gibi.. seker seker kokuolar

D&P den almicam zaten. alıp alıp pişman oluyorum 5TL'lik parfümcülere bakacağım. 5 TL'lik markalarda, loris eyfel ve efsana diye bir parfüm var. onun haricinde david walker dp bargello var. sexy grafiti kullanmıştım aynı she parfümün pembe olanına benzetiyorum büyük ihtimalle magnetism alacam beğenirim inşallah

D&P den almicam zaten. alıp alıp pişman oluyorum 5TL'lik parfümcülere bakacağım. 5 TL'lik markalarda, loris eyfel ve efsana diye bir parfüm var. onun haricinde david walker dp bargello var. sexy grafiti kullanmıştım aynı she parfümün pembe olanına benzetiyorum büyük ihtimalle magnetism alacam beğenirim inşallah

5 tl lik matheus a baktım kokular cok kötüydü o yüzden eyfele bakmaktan korkuyorum açıkcası :( başka da yok dp var tek. diğerleri uzakta

D&p bozdu. En son aldığım parfümler eskiden aldığım zamanki gibi hoş değil.
Bir daha d&pden parfüm almam çok zor.
Diğer markalardan daha pahalı zaten. Adı çıkmış diye öyle.
Yoksa bir numarası yok kesinlikle. :19:

D&p bozdu. En son aldığım parfümler eskiden aldığım zamanki gibi hoş değil.
Bir daha d&pden parfüm almam çok zor.
Diğer markalardan daha pahalı zaten. Adı çıkmış diye öyle.
Yoksa bir numarası yok kesinlikle. :19:

aynen yok ben de almam. ne zaman ordan parfum aldıysam hic bitiremedim yani koku kötüleşio sanki durdukca anlamıyorum yani gerek yok hic bole seylere !

Back