- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.721
ikisi de onemli tabi ama sevmedigim bi koku da yayılsa nolcak yayılmasa nolcak en iyisi hem guzel hem kalıcı olması. parfümcüler harbiden de kafamı karıştırıp düsünmedigim kokuları sıkıp begendirmeye calısıyolar uyuz oluyorum. almıcaktım ama miss dior cherie ve lancome nin yeni kokusu la vie est belle yi sattılar bana
donuk koku iyi olmuyo benim demek istediğim erkek parfümü nasıl yanına geldiğinde miss gibi yayılır harika bi koku ornegın one million kadın kokusuda öyle olmalı tabıkı çok ağır itici bogucu olur fazla ağırsa kullandıgım zaten evden çıkmadan sıkarım çarşıya gıttıgımde oturmus koku kalır tenimde ..en büyük sorun 2parfüm düşünerek gidersin parfümcüde kendi begendklerini sıkar sonra o 2parfümüde sıkarsın kafan karışır onun çok önerdiği güzel gibi gelir alırsın sonra eve gelirsin dersinki benim alıcagımın yanından geçemezki bu koku niye bunu aldım dersin değişime gidersin dün bana oldugu gibi:)))sırf kafa karısıklıgı senın burnun bi kokuyu begndıyse kimsenin önerdiği o buruna uymuyo malesef:)casmir casmir demişler hep aşırı cekici denedim berbat yada en çekici kokulara gir bak tom ford çıkar geçen sene ona dayanarak merakımdan sevilde denedim aman allahım nasıl ağır erkek parfümünden daha ağır ..
Son düzenleme: