- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.721
ikisi de onemli tabi ama sevmedigim bi koku da yayılsa nolcak yayılmasa nolcak en iyisi hem guzel hem kalıcı olması. parfümcüler harbiden de kafamı karıştırıp düsünmedigim kokuları sıkıp begendirmeye calısıyolar uyuz oluyorum. almıcaktım ama miss dior cherie ve lancome nin yeni kokusu la vie est belle yi sattılar bana
donuk koku iyi olmuyo benim demek istediğim erkek parfümü nasıl yanına geldiğinde miss gibi yayılır harika bi koku ornegın one million kadın kokusuda öyle olmalı tabıkı çok ağır itici bogucu olur fazla ağırsa kullandıgım zaten evden çıkmadan sıkarım çarşıya gıttıgımde oturmus koku kalır tenimde ..en büyük sorun 2parfüm düşünerek gidersin parfümcüde kendi begendklerini sıkar sonra o 2parfümüde sıkarsın kafan karışır onun çok önerdiği güzel gibi gelir alırsın sonra eve gelirsin dersinki benim alıcagımın yanından geçemezki bu koku niye bunu aldım dersin değişime gidersin dün bana oldugu gibi:)))sırf kafa karısıklıgı senın burnun bi kokuyu begndıyse kimsenin önerdiği o buruna uymuyo malesef:)casmir casmir demişler hep aşırı cekici denedim berbat yada en çekici kokulara gir bak tom ford çıkar geçen sene ona dayanarak merakımdan sevilde denedim aman allahım nasıl ağır erkek parfümünden daha ağır ..
ben takıntıdan kafayı sıyırıcaktım bugun kendıme dur dedım abarttın artık al ıste hepsını denedın senı etkıleyen 3parfüm ne daha arıyosun al 3ünü yaz kış hangısı uygunsa kullan biri kışa uygundur bırı yaza bu ne yanı daha ne aranıyorum dedim kendime bunlar dışında tenımde kalmıyo kımse farketmıyo parfümde parfüm bu ne ya :)) 3parfüm bile fazla 1olmasından yanaydım kokum aynı olsun dıye ama bazısı ağır yaza uygun kaçmıcagı ıcın mecbur değişimli kullanırım yeter artık bakmıcam:)
aynen ama ben senin kadar çok koku bilmiyorum daha araştırma içindeyim en azından listemdekiler bi bitsin düşünürüm artık sabit kalmak istiyorum ama daha yeni başladım bu işlere listeyi geçtim parfumevi.com da victorias secretler var bir sürü açık parfümcüde olmayan parfümler var hepsini merak ediyorum hepsinden tester alıcam sanırım baba parasıyla da zor oluyo bu işler ama dayanamıyorum napıyım
aynen canım zor oluyo biriktirmek gerekiyo beni bargello tanıdı parfümü verirken git eve bak kokusuna begenmessen değiş diyolar öyle 2 3fısla bısey anlasılmıyo zaten azalma olmuyo mecbur çöpemi gitsin değişirim hemen walla:)bi victorıa secretları denemedim oda izmitte yok ama tahmınımde sekerlı kokuları olur gibime geliyo artık değişmicem :)listende kaç tane var 3tane git dene 1 2saat gecsin begenmessen bi 3tane daha dene yoksa bitmez listeler:))))
ixora hiç denemedim.
david walker çok iyi.
bargelloyu da çok methederler ama ben beğenmiyorum, bargelloda hangi parfümü koklarsam koklayayım burnuma tuhaf bir alkol kokusu geliyor. almıştım bir ara denemek için ama yok yani sevmedim. En iyisi david walker. Bir de internette parfümevi diye bir site var 50 sene önceki parfümler bile var orayı merak ediyorum.
üzüldüm senin adına olsaymış keşkeee canım. ben escada almayı düşünyorum yada başka bir parfüm yarın gidip bakıcam. ya anlamıyorum bir tek ben mi böyle hissediyorum chanel chance bana erkek parfümü gibi geliyor ve nedense ben hep onu alıp çıkıyorum parfümcüden. şöyle şekerli ama baymayan bir parfüm lazım var mı önerin mesela satıcı adam bana magnetizim mi tavsiye etmişti keşke onu alsaydım.. B19 kullanmıştım dpden o da aynı reçel gibi çok şekerli bayıyo beni
D&P den almicam zaten. alıp alıp pişman oluyorum 5TL'lik parfümcülere bakacağım. 5 TL'lik markalarda, loris eyfel ve efsana diye bir parfüm var. onun haricinde david walker dp bargello var. sexy grafiti kullanmıştım aynı she parfümün pembe olanına benzetiyorum büyük ihtimalle magnetism alacam beğenirim inşallah
D&p bozdu. En son aldığım parfümler eskiden aldığım zamanki gibi hoş değil.
Bir daha d&pden parfüm almam çok zor.
Diğer markalardan daha pahalı zaten. Adı çıkmış diye öyle.
Yoksa bir numarası yok kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?