- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.321
arkadaslar bu d&p parfümleri tenine sıkan var mı ben normalde her zaman orjinal kullanmayı tercih ederim tenim çok hassastır ama pazara çarşıya markete falan giderken sıkmak için parfümümün açığını alacağım.. fakat alerji ve ten konusunda emin değilim leke falan bırakır mı ki?:44::44::44:
bende dün dp den dior pure poison aldım çok hoşuma gitti.kalıcılığıda fena deil..noa yıda denedim hoşuma gitmedi..hem noa yı sıktım hem pure poisonu 1 saat dolaştım sonra gittim aldım pure yi
aaa nasılki çok erkeksi kouyomu yani yanından geçince öle bi his bırakırmı :)
ya arkadaşlar bişe sorucam.şu dp mağazalarındaki parfümlerin listesi internette yokmu hiç ya da bu sitede.bi türlü bulamadım ya
Kızlar ya hani yanınzdan biri geçerde mis gibi şampuan kokar ya.. Hah işte öyle bi parfüm arıyorum :) Önerileriniz varmıdır acep ?
dp den soruyorsan evet var caaanımm :)) ralph lauren romance bakabilirsin , eğer seversen birde sabunumsu noa vardır bi bak istersen ....
Kızlar ya hani yanınzdan biri geçerde mis gibi şampuan kokar ya.. Hah işte öyle bi parfüm arıyorum :) Önerileriniz varmıdır acep ?
Burberry beat öyle :) cok güzel kokuyor mis gibi, ama dp olarak bilmiyorum orijinalini kolladım üstelik ucuz watsonsta küçüğü 89 tl
Benceeee dkny be delicious
Arkadaşım kullanıyor bu parfümü, sanki saçlarını yeni
yıkayıp çıkmış gibi hissediyorum. Orjinalini bilmiyorum
ama d&p si böyle kokuyo
Şu elma kokulu olandan bahsediyorsun sanırım.. ay o bana çok ekşi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?