• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Evet canım yeşil elmalı olan :) D&P den denemeni tavsiye ederim:34:
Ayrıca Adidas ın yeşil parfümünü de dene bence.
Şampuan kokusu değil ama hafif bir kokudur, pudramsı:17:

canım escada sexy grafiti denemelisin..tam aradığın gibi.. meyveli bir koku hoş..

Kızlar bugün Davidoff Echo'ya baktım.. İyi gibime geldi. Siz biliyormusunuz bu parfümü ? :)

annemin bin yıl önce kullandığı parfüm vardı: lou lou blue. sonradan üretimi bitti kaldırdılar onu.
bugün ofiste arkadaşım benim taa çocuklukdan hatırladığım parfüme yakın kokuyordu
ne sıktın dedim, ay bilemiyorum dpden aldım ooyle dedi (pek meraklıyım senle aynı kokmaya sankı :P ahah )
aynısını almam merak ettim soyle falan derken
dp den kodu d13 artful dedi de orjinalinin adını bilmiyormus

sizlerden bilen varmıdır? hangisidir bu?

işten çıkarken girip sorcam dpye de yol üstü değil denk gelmiyor bi türlü. :2:

annemin bin yıl önce kullandığı parfüm vardı: lou lou blue. sonradan üretimi bitti kaldırdılar onu.
bugün ofiste arkadaşım benim taa çocuklukdan hatırladığım parfüme yakın kokuyordu
ne sıktın dedim, ay bilemiyorum dpden aldım ooyle dedi (pek meraklıyım senle aynı kokmaya sankı :P ahah )
aynısını almam merak ettim soyle falan derken
dp den kodu d13 artful dedi de orjinalinin adını bilmiyormus

sizlerden bilen varmıdır? hangisidir bu?

işten çıkarken girip sorcam dpye de yol üstü değil denk gelmiyor bi türlü. :2:

canım biz ara burda bu parfümü konuşmuştuk sanırım bunun orjinali yok, bu dpnin ürettiği bir parfüm diye biliyorum ben..
bir ara ben de aldım kullandım bu parfümü hoş bir koku..

D&P den Light Blue aldım korka korka ama hem fazla yağlı değil hem de kokusu aynı çok mutlu oldum:16:
Daha önce Lacoste Pur Femme almıştım,vıcık vıcık yağlıydı:44:

D&P nin d13 kodlu parfümü katalogda Griffe DUPONT SIGNATURE yazıyor. Griffe diye bir parfüm markası
var bildiğim kadarıyla, fakat bu koku onun mu bilmiyorum.

Uzun süredir parfümleri dp den alıyordum ve şimdiye kadar hepsi de çok kalıcıydı.. fakat değiştirmeye karar verdim ve temizlik sabunsu bi koku istedim ordaki görevl bayanda bana Armani Mania önerdi kokusu gerçekten muhtşem çok hoşuma gitti benim ama gel görki hiç kalıcı değil yaa evde sıkıyorum işe gelene kadar pıssss:5: şimdi ne kullansam çok kaarsızımmm:5:

Back