D&P açık parfüm kullananlar

ben dp den kullanmıştım.gayet kalıcıydı,sürekli tazelememe gerek yoktu.

lady million parfümünün orjinalini kullanan bir arkadaş memnun olmadığını yazmış yoksa kalıcı dğeilmi ona gidip boşuna bu parfüme para bayılmıyım

lady million parfümünün orjinalini kullanan bir arkadaş memnun olmadığını yazmış yoksa kalıcı dğeilmi ona gidip boşuna bu parfüme para bayılmıyım

yaklaşık 4 aydır falan kullanıyorum kalıcı olmadığını düşünüyorum, zaten kimsede parfümün adını sormadı:):) ama kokusu çok hoş

canım bende lady million kullandım hiç memnun değilim okadar para döktüm parfüme kalıcılığın k si olmadı.bir daha almayacağım parfümlerden birisi. Bu arada orjinal almak için şu parfümleri düşünüyorum dpsi nasıl acaba orjinaline çok yakınsa dpden alayım kokusunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Bvlgari Jasmin Noir
Guerlain - L'instant de Guerlain
Guerlain -Samsara(özellikle bunun dpsini çok merak ediyorum orjinal gibimi kokuyor)
Hypnotic Posion
Yada dpden bu kokulara benzer buram buram kokacak parfüm de tavsiye edebilirseniz sevinirim

arkadaşlar ben yıllardır hugo boss intence kullanıyorum çok duyulmuş bi koku değil ama yıllardır sormayan yoktur bana..çok güzel bi koku orjinalini çok aradım ama ne yazıkki bulamadım.türkiyeye daha gelmiyomuş die duydum.ama denemenizi tavsiye ederim..

arkadaşlar ben yıllardır hugo boss intence kullanıyorum çok duyulmuş bi koku değil ama yıllardır sormayan yoktur bana..çok güzel bi koku orjinalini çok aradım ama ne yazıkki bulamadım.türkiyeye daha gelmiyomuş die duydum.ama denemenizi tavsiye ederim..

Süper bi koku üç bulaşıktan sonra hala bileğimde kalmayı başarabilmiş ve çok çok güzel kokan bi parfüm.Onun yerine Cinema aldım bugün pişman değilim esmerim tenimle çok çok uydu etkileyici bi koku,Soran olmadı ama yanımdan geçenlerin tepkisi yetti güzel olduğuna inanmama fakat en kısa zamanda 112 sexy yi de alıcam bileğimi kokmaktan kendmi alamıyorum..ikiside denendi kalıcı ve güzeller.112 sexy, cinemaya göre biraz daha fresh gibi geldi bana cinema daha bi kadınsı :90:

D&P'nin parfümleri piyasada satılan parfümlerin en iyisi bence. Bazı kokuları son derece kalıcı ve birebirdir. Alerjik bir problemin yoksa kullanmanı öneririm.

Hipnoz'u kim tavsıye ettı bakim :) tek kelimeyle iğrenç ötesi..hacı yağı mı kolonya mı ne..nasıl beğenilir şaşırdım doğrusu..20 tl çöpe gider..Nuseybe yine Twn Black erkek parfümünü almaya gider..bi daha da asla açık parfüm almaz..

sexy112 sexy grafftımı arkadasım ? çok şekerlımı kokuyor pekı ?

çok şekerli değil ama tende çekici bi koku bırakıyo özellikle bi saat sonra falan kalan koku enfes..çiçek ve tatlı bi koku içeriğinde ne var dersen bilemiycem tester sürdü arkadaş bileğime tecrübem o koku ile sabit yani ilk çıkışımda alıcam onuda.112 sexy dedim çıkardı sürdü grafft mı bilemicem şimdi onu

iğrençmi bilemiycem ama okadar koku sürdü bi onun kokusunu anlamadım.Arkadaş yok satıyoruz hipnozu diyo sanırım tester da sorun vardı bana kalırsa.bide tene uyum çok önemli ya.cinema bende süper oldu arkadaş sarışın ona sıktık nefret etti kokudan pişman olduk.Seninde öyle olabilir belki..

aaa nasılki çok erkeksi kouyomu yani yanından geçince öle bi his bırakırmı :)

Kızlarrr pembe şişeli Dior Addict i D&P de deneyen var mı??
Bugün orjinalini denedim Light Blue ye benzettim çok hoşuma gitti.
D&P de varsa orjinaline benziyor mu?

bugün dpye burberry london bakmaya gittimm ama hiçç beğenmedim görevli kızda bana bi parfüm sıktı L20 kodu,lacoste'unmuş yeni geldi dedi çok hoş, günlük,hafif ,temiz bi kokusu vardı dayanamadım onu aldım tavsiyee ederim

arkadaslar bu d&p parfümleri tenine sıkan var mı ben normalde her zaman orjinal kullanmayı tercih ederim tenim çok hassastır ama pazara çarşıya markete falan giderken sıkmak için parfümümün açığını alacağım.. fakat alerji ve ten konusunda emin değilim leke falan bırakır mı ki?:44::44::44:

bende dün dp den dior pure poison aldım çok hoşuma gitti.kalıcılığıda fena deil..noa yıda denedim hoşuma gitmedi..hem noa yı sıktım hem pure poisonu 1 saat dolaştım sonra gittim aldım pure yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…