• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Kızlar d&p'de bvlgari jasmin noir var mı :44: Orijinalini bi akrabam almış çok hoşuma gitti ama çok pahalı da eğer açığı varsa bakmak istiyorum nasıl koktuğuna. Bilen var mı acaba?

valla buranın noası bi tuhaf. ilk aldığınız zaman koku moku vermiyor noa. bu ne ya bu noa değil diosunuz. ancak aradan üç ay geçince misler gibi noa kokuyo. niye öle oluyo anlamıyorum. beklemesi mi gerekio

son aldım bi tane daha noa o daha oturmadı koku tam olarak. 100lük aldım 5 ay oldu hala bekliyorum oturacak die.

niye öyle oluyo bileniniz var mı?

bulunduğum yerde d&p olmadığı için bende d&p nin yan ürünü olan black point den alıyorum parfümleri bu aralar.davidoff un game i var çok memnun kaldım etrafımdakiler çok hoş kokuyosn diyolar.2 kez aldım kullandım dün de almaya gittim yeni bi parfüm tanıtımdaymış böyle hafif baygın bi koku ama büyüleyici bi yanı var ve tam bi kış kokusu ismini tam olarak bilmiyorum ama majestic sanırım.hani avonun christian dior(mor) varya onun doldurması resmen

lady million kalıcı mıdır acaba kullanan var mı kızlar ?

ben dün aldım Blackpointten ben hep ordan alıyorum lady million (107p) orjınale cok yakın kokusu begendım fakat benım tarzım olup olmadığına daha karar veremedım ben çok çabuk parfümden sıkılyorum çünkü. Dün very irrestble birde bunu denedım lady nın bana daha çok yakışcagını düşünerek aldım, ama bir kaç gün denenmeden bilinmıyor malesef görücez
şuan çekmecemde yıne black poıntten aldıgım yarı şişe hipnoz yarı şişe gucci flora yarı şişe madam jaun paul var ben bir parfümde sabit kalamadım ya

Ayrıca memun kaldığım için söylüyorum d&p yerine black pointi deneyın derım dp gibi yağlı değil çünkü iz leke bırakmıyor ve kokusuda gayet kalıcı ben eskiden d&p kullanırdım ama bozdu artık kim ne derse desin buram buram alkol kokuyor artık

Son düzenleme:
ben kullanıyorum ve inanılmaz memnunum..burbery weekend kullanıyorum şuan kalıcılığı inanılmaz..daha önce de magnetism,gucci rash, ralplauren de kullanmıştım.hepsinden çok memnun kaldım..kokuları kalıcı ama birazda kokunun kendisine bağlı.yani hafif kokular elbetteki,bi magnetism kadar kalıcı olamıyor

escada ibiza hippie
bellisima
amor amor
cristina herrera chic
miss sixty
nina ricci
pink sugar
chopard casmir
miss dior cherie

kızlar bunlardan kullananınız var mı dpden?
varsa kokuları nasıl tarif edebilir misiniz?
bide pink sugar var mı dpde?
bi forumda miss dior cheri çok övgü almış nasıl bir koku?
çok soru sordum ama umarım yardımcı olursunuz.:44:

escada ibiza hippie
bellisima
amor amor
cristina herrera chic
miss sixty
nina ricci
pink sugar
chopard casmir
miss dior cherie

Canım miss dior cherie de, casmir de tatlı kokular. diorunkinin gerçeğini denemiştim. Kazağıma sıkmıştım kokuyu, kazak yıkandıktan sonra bile gitmemişti. Aman aman beğenmedim ben ama güzel yine de.

Amor amor'un da gerçeğini kuzenim kullanıyordu. Çok farklı bir koku değil diye hatırlıyorum.

Casmir biraz ağır. Ama ben çok seviyorum. Bana jean paul gaultier classique'i hatırlatıyor. :31:

Ama ben hep gerçeklerini denediğim için d&pde nasıl bilemiyorum tabi.

kızlar bişey sorucam eminim yazıyodur ama bütün sayfaları okuyamadım d&p deki en kalıcı ve çok güzel kokan parfüm hangisi şeker gibi ve odunsu kokuları sevmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:)))

escada ibiza hippie
bellisima
amor amor
cristina herrera chic
miss sixty
nina ricci
pink sugar
chopard casmir
miss dior cherie

canım bu saydıklarından miss dior cherie kullandım, koku çok hoş bence tavsiye ederim..amor amoru da kolumda deneyip çok beğenmiştim.

yazın beyaz çikolata kokusunu da aldım d&pden şu an çok miğdem bulanıyor o kokudan :S çok yoğun bir koku..bir de herkeste var..

bu arada bir arkadaş lady one millionı sormuş, bu kokuyu kullandım çok beğendim fakat hiç kalıcı değildi..

ninna ricciyi orjinal aldım d&pde nasıl bilmiyorum..orginali çok güzel tavsiye ederim eğer d&p ile aynıysa..

ben yazın ixora'dan absolutely irresistible almıştım hani bihter parfümü diye geçiyo çok güzeldi durdukça daha güzelleşiyo tam benim sevdiğim tarzda...sonra gittim D&Pden 100ml aldım ne biliyim farklı bişey çıkcağını eve geldim bi sıktım iğrenç ötesi ya resmen alkol kokuyo ekşi ekşi...ixora'dan aldığım da ağırdı ama yumuşaktı kokusu hem kalıcıydı D&pdeki de kalıcı ama ben hiç sevmedim bu parfümün orjinali nası kokuyo bilmiyorum ama alcaksanız dp.den almayın kesinlikle...ama yanında 30ml hediye parfüm vermişlerdi dp.den artful diye o çok güzel temiz güzel bi koku çok beğenmiştim

Canım miss dior cherie de, casmir de tatlı kokular. diorunkinin gerçeğini denemiştim. Kazağıma sıkmıştım kokuyu, kazak yıkandıktan sonra bile gitmemişti. Aman aman beğenmedim ben ama güzel yine de.

Amor amor'un da gerçeğini kuzenim kullanıyordu. Çok farklı bir koku değil diye hatırlıyorum.

Casmir biraz ağır. Ama ben çok seviyorum. Bana jean paul gaultier classique'i hatırlatıyor. :31:

Ama ben hep gerçeklerini denediğim için d&pde nasıl bilemiyorum tabi.

orjinallerini şuan alamam maalesef :31:
casmir ve miss dior cherie şekerliyse süpermiş.
şekerli kokulara karşı bi zaafım var çünkü.
dp'den deniyim bunları beğenirsem alırım.

pink sugar dp'de var mı? bilen biri söyleyebilir mi?

canım bu saydıklarından miss dior cherie kullandım, koku çok hoş bence tavsiye ederim..amor amoru da kolumda deneyip çok beğenmiştim.

yazın beyaz çikolata kokusunu da aldım d&pden şu an çok miğdem bulanıyor o kokudan :S çok yoğun bir koku..bir de herkeste var..

bu arada bir arkadaş lady one millionı sormuş, bu kokuyu kullandım çok beğendim fakat hiç kalıcı değildi..

ninna ricciyi orjinal aldım d&pde nasıl bilmiyorum..orginali çok güzel tavsiye ederim eğer d&p ile aynıysa..

o zaman amor amoru da deneyeyim.
bir ara koklamıştım ama unuttum kokusunu :44:
nina riccinin orjinalini bende koklamıştım ama dp'de nasıl merak ediyorum.
ona da bakayım.

kızlar bende 2 sene evvel hypnose almıştm D&Pden. eve geldm bi baktm iğrenç ötesi bişi kokuyo. acayip sinir oldum. D&P orjinale yakın tutturamıyo. brir sıksa ay D&Pmi sıktın diyesim geliyo. cem parfümeri orjinale çok yakın yapıyor ama onunda kalıcı değil ne yzaıkki. diğer piyasadaki açık parfümerileri hiç denemeyin bile derim. d&p belli başlı parfümleri çok kalıcı vde orjinale yakın yapıyor. mesela 212 men, armani filan. birde d&p her zaman aynı esansı tutturamıyo. bi arkadaşınız lamştr felanca parfümü. çok kalıcıdr. sen de gidip alayım dersin. 2 saat sonra uçar gder koku

tenle uyuşmasıyla alakalı sanırım,bazen aynı parfüm birinde kalıcı oluyo diğerin de olmuyo.ben dpden parfüm alcam ama karar veremiyorum ne alsam acaba?oradakiler de zaten hemen alsa da gitse gözüyle bakıyo sabırsızlar ben de çok kararsızım :50:
escada collection E9
escada magnetism E17
lolita L L11
givenchy very irresistible V4
donna sergio tacchini D18
lacoste touch of pink L10
armani she E4
sizce bunların içinde en güzeli hangisi ben karar veremiyorum:25:,yardımcı olursanız sevinirim.

tenle uyuşmasıyla alakalı sanırım,bazen aynı parfüm birinde kalıcı oluyo diğerin de olmuyo.ben dpden parfüm alcam ama karar veremiyorum ne alsam acaba?oradakiler de zaten hemen alsa da gitse gözüyle bakıyo sabırsızlar ben de çok kararsızım :50:
escada collection E9
escada magnetism E17
lolita L L11
armani she E4
sizce bunların içinde en güzeli hangisi ben karar veremiyorum:25:,yardımcı olursanız sevinirim.

Evet kesinlikle ten ile alakalı kalıcılığı ve kokunun uyumu,
escada collection güzel şekerli bir kokudur
magnetism de öyle ama biraz daha ağır.
Lolitada çikolatalı gibi oda çok güzell
touch of pink bence hoş değil dpdekini beğenmedim ben
armani shede yanlış hatırlamıyorsan yaza daha uygun bir koku.
Diğerlerini bilmiyorum ama ben olsam ya collectionu yada lolitayı tercih ederdim.
Collectionu kullandım zaten ve hep sorarlardı.
Gidip dene biraz bileğinde kalsın,sonra karar ver bence çünkü ilk sıktığınla sonradan oturan koku çok değişiyor.

escada collection E9
escada magnetism E17
lolita L L11
armani she E4

escada collection çok güzel bir kokudur. yanık şekerre benzer :69:
lolitadan öğğ geldi artık. kızılayda dağıtılıyor gibi herkesin kokusu olmuş.
dp armaniyi çok güzel taklit ediyor. she de başarılı ama yazlık bi koku.
givenchy biraz ağır öyle hatırlıyorum. :26:

Back