- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #2.361
ralp lauren güzel bir kokuymuş beğendim dün gittim kokladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
givenchy very irresistible gül ve pudra kokusu,harika bi parfüm ben de kullandım ama yazın kullandım biraz hafif olduğu için kışın daha ağır parfümler kullanıyorumbende d&p kullanıyorum adını bilmiyorum kodu V4 benden önce kokum gidiyo heryere
lady million kalıcı mıdır acaba kullanan var mı kızlar ?
escada ibiza hippie
bellisima
amor amor
cristina herrera chic
miss sixty
nina ricci
pink sugar
chopard casmir
miss dior cherie
kızlar bunlardan kullananınız var mı dpden?
varsa kokuları nasıl tarif edebilir misiniz?
bide pink sugar var mı dpde?
bi forumda miss dior cheri çok övgü almış nasıl bir koku?
çok soru sordum ama umarım yardımcı olursunuz.:44:
escada ibiza hippie
bellisima
amor amor
cristina herrera chic
miss sixty
nina ricci
pink sugar
chopard casmir
miss dior cherie
kızlar bunlardan kullananınız var mı dpden?
varsa kokuları nasıl tarif edebilir misiniz?
bide pink sugar var mı dpde?
bi forumda miss dior cheri çok övgü almış nasıl bir koku?
çok soru sordum ama umarım yardımcı olursunuz.:44:
Canım miss dior cherie de, casmir de tatlı kokular. diorunkinin gerçeğini denemiştim. Kazağıma sıkmıştım kokuyu, kazak yıkandıktan sonra bile gitmemişti. Aman aman beğenmedim ben ama güzel yine de.
Amor amor'un da gerçeğini kuzenim kullanıyordu. Çok farklı bir koku değil diye hatırlıyorum.
Casmir biraz ağır. Ama ben çok seviyorum. Bana jean paul gaultier classique'i hatırlatıyor.
Ama ben hep gerçeklerini denediğim için d&pde nasıl bilemiyorum tabi.
canım bu saydıklarından miss dior cherie kullandım, koku çok hoş bence tavsiye ederim..amor amoru da kolumda deneyip çok beğenmiştim.
yazın beyaz çikolata kokusunu da aldım d&pden şu an çok miğdem bulanıyor o kokudan :S çok yoğun bir koku..bir de herkeste var..
bu arada bir arkadaş lady one millionı sormuş, bu kokuyu kullandım çok beğendim fakat hiç kalıcı değildi..
ninna ricciyi orjinal aldım d&pde nasıl bilmiyorum..orginali çok güzel tavsiye ederim eğer d&p ile aynıysa..
tenle uyuşmasıyla alakalı sanırım,bazen aynı parfüm birinde kalıcı oluyo diğerin de olmuyo.ben dpden parfüm alcam ama karar veremiyorum ne alsam acaba?oradakiler de zaten hemen alsa da gitse gözüyle bakıyo sabırsızlar ben de çok kararsızım
escada collection E9
escada magnetism E17
lolita L L11
givenchy very irresistible V4
donna sergio tacchini D18
lacoste touch of pink L10
armani she E4
sizce bunların içinde en güzeli hangisi ben karar veremiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.
tenle uyuşmasıyla alakalı sanırım,bazen aynı parfüm birinde kalıcı oluyo diğerin de olmuyo.ben dpden parfüm alcam ama karar veremiyorum ne alsam acaba?oradakiler de zaten hemen alsa da gitse gözüyle bakıyo sabırsızlar ben de çok kararsızım
escada collection E9
escada magnetism E17
lolita L L11
givenchy very irresistible V4
donna sergio tacchini D18
lacoste touch of pink L10
armani she E4
sizce bunların içinde en güzeli hangisi ben karar veremiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.