• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

arkadaslar bu d&p parfümleri tenine sıkan var mı ben normalde her zaman orjinal kullanmayı tercih ederim tenim çok hassastır ama pazara çarşıya markete falan giderken sıkmak için parfümümün açığını alacağım.. fakat alerji ve ten konusunda emin değilim leke falan bırakır mı ki?:44::44::44:

Malesef leke bırakıyor çoğu. Cildi yapış yapış ediyorlar

arkadaşlar

son senelerde kullandığım orjinal parfümlerden çok muzdarip kaldım. Tekn acardan aldığım parfümlerin kokusu o kadar geçiciki en fazla 1 saat kalmakta,2 tane parfüm aldım 2 sene önce biri shiseido zen diğeride euphoria marka, yok abicim koku moku yok sıkıyorum 1-2 saat sonra etrafımdakilere koklatıyorum kokuyormu diye çok bişey koktuğu yok öyle diyorlardı, daha sonra benim kuzenim gidip tekin acardan almış parfüm sıkmış öğle saatlerinde akşam dediki koklasana bi ne kokuyo dedi,resmen hiçbirşey kokmuyodu.

yani demek istediğim böyle geçtiğin yeri kokutacak etrafındaki insanlar tarafından farkedilecek bi koku oluşturmadı hiç biri. eskiden annemin aldıı orinal parfümleri sıktığımda 2 gün kokusu çıkmazdı çok iyi hatırlıyorum (5-10 sene evveli yani)

3-4 gün önce de sevil parfümeriye gittik annemle merak ettiğim bi kokuyu sormak için neyse adam sıktı bolca sıktı ama 3-4 fıs o an koktu tabikide yemin ederim yarım saat sonra kokudan eser yok ya,2 kolumda 4 ayrı parfüm kokusu vardı hele 1 tanesi hiçmi kokmaz,brnum parfüme alıştı kokular karıştı desem alakası yok,diğer kokanlarda zaten yarım saat - 45 dk sonra geçti gitti.

anlayacağınız bu tecrübelerden sonra birdaha orjinal parfüm almakmı sanmam...

kullandığım tek doldurma parfüm markası d&p dir orjinal parfümlere 1000 basar.kokularıda birebir aynıdır orjinalleriyle

aaa nasılki çok erkeksi kouyomu yani yanından geçince öle bi his bırakırmı :)

canım erkeksi mi bilmem ama ben odunsu kokuları seviyorum twn ile abim sayesinde tanıştım :) yengeme diyordum yeğenime sık getir koklıcam :D açıkcası denemeden alınmayacagını ögrendim parfümün..damak tadı gibi bişey yani..

kızlar bende lacoste almayı düşünüyorum dp den klasik olanını . geçenn gün gidip denedim hoş geldi bana kokusu . kullanan varmı tavsiye eder misiniz? kalıcılığı nasıldır bilmiyorum. kalıcı olsun istiyorum ben. daha önceki dp den bir kere aldım parfüm. cahnnel chance almıştım o iyidi kalıcılığı ama bu nasıldır acaba??

Merhaba kızlar ben eskiden d&p den alıyordum ama son 1 senedir kalitesini bozduğunu düşünüyorum.
Dün Q life den (izmirdekiler bilir) hypnose aldım harika ilk sıkıldıgında çok çirkin gibi ama 5 dk sonra kokladığınızda uçuruyo o derece
biraz klasik bir koku olduğunu biliyordum herkezde var ama bu kadar güzel olacagını tahmin etmemiştim bu arada numarası 177

Arkadaşlar, D&P' nin tüm kokuları aynı değil bu doğru ve ayrıca bazıları gerçekten yapış yapış yapabiliyor. Bence ilk çıkardıklarında 3-4 şişe birden alıp, sonrada başka kokuya geçmeli, çünkü kokuların bazıları sanki kalitsesini sonradan değişebiliyor. Ancak bazıları tamamen aynı kaldı (bence). Mesela C.Dior Jador, Light Blue (hep alıyorum hep aynı), Clinic Elexir (tıpa tıp muhteşem ve çok kalıcı-ki bende hiç birşey kolay kolay kalmıyor), Sexy Lady (muhteşem ve tam bir kış kokusu, tıpa tıp kokuyor), C.Dior Dune (tıpa tıp aynı ve çok kalıcı hiç değişmedi kokusu); Mademoiselle Madam (hiç değişmedi) ve Jean Paul Gaultier Madam ayrıca hiç değişmedi. Ancak D&P harici açık parfümlerde hem çok allerji yapıyorlar, çok leke yapıyorlar ve sonrasından inanılmaz derecede ekşi kokmaya başlıyorlar. Tene görede çok değiştiği için kokular (sıcak ten, soğuk ten, koyu ten, açık ten, buğday ten,yağlı, kuru, karma ten, kış veya yaz mevsimi, gece veya gündüz, üstelik regl öncesi ve sonrası bile kokular çok değişebiliyor) herkese aynı gitmiyor. Hatta sıcak duş, soğuk duşta bile çok fark eder. Üstelik her gün aynı kokuyu kesinlikle sıkmamak gerek, sıkıldığında çünkü kokular kokmamaya başlıyor vs.vs.vs. (bu bilgiler nereden derseniz biraz eğitim aldım ve bu konuda çok okuyorum......)

Hunca' nın Viva Caprio DİVA' sı bu arada inanılmaz kalıcı ve çok güzel kokuyor. Ben pek orjinal harici kullanmayı sevmiyorum (ancak param olmadığında D&P alıyorum, ancak DİVA hem orjinal parfüm kadar kalıcı, hemde inanılmaz kaliteli kokuyor.)Fresh bir kokudur. Muhteşem ve artık benim için vazgeçilmez........Deneyim üstelik fiyatı 23,- TL:21:

Kızlar ya hani yanınzdan biri geçerde mis gibi şampuan kokar ya.. Hah işte öyle bi parfüm arıyorum :) Önerileriniz varmıdır acep ? :3:

Benceeee dkny be delicious:12:
Arkadaşım kullanıyor bu parfümü, sanki saçlarını yeni
yıkayıp çıkmış gibi hissediyorum. Orjinalini bilmiyorum
ama d&p si böyle kokuyo:3:

Back