Arkadaşlar, D&P' nin tüm kokuları aynı değil bu doğru ve ayrıca bazıları gerçekten yapış yapış yapabiliyor. Bence ilk çıkardıklarında 3-4 şişe birden alıp, sonrada başka kokuya geçmeli, çünkü kokuların bazıları sanki kalitsesini sonradan değişebiliyor. Ancak bazıları tamamen aynı kaldı (bence). Mesela C.Dior Jador, Light Blue (hep alıyorum hep aynı), Clinic Elexir (tıpa tıp muhteşem ve çok kalıcı-ki bende hiç birşey kolay kolay kalmıyor), Sexy Lady (muhteşem ve tam bir kış kokusu, tıpa tıp kokuyor), C.Dior Dune (tıpa tıp aynı ve çok kalıcı hiç değişmedi kokusu); Mademoiselle Madam (hiç değişmedi) ve Jean Paul Gaultier Madam ayrıca hiç değişmedi. Ancak D&P harici açık parfümlerde hem çok allerji yapıyorlar, çok leke yapıyorlar ve sonrasından inanılmaz derecede ekşi kokmaya başlıyorlar. Tene görede çok değiştiği için kokular (sıcak ten, soğuk ten, koyu ten, açık ten, buğday ten,yağlı, kuru, karma ten, kış veya yaz mevsimi, gece veya gündüz, üstelik regl öncesi ve sonrası bile kokular çok değişebiliyor) herkese aynı gitmiyor. Hatta sıcak duş, soğuk duşta bile çok fark eder. Üstelik her gün aynı kokuyu kesinlikle sıkmamak gerek, sıkıldığında çünkü kokular kokmamaya başlıyor vs.vs.vs. (bu bilgiler nereden derseniz biraz eğitim aldım ve bu konuda çok okuyorum......)
Hunca' nın Viva Caprio DİVA' sı bu arada inanılmaz kalıcı ve çok güzel kokuyor. Ben pek orjinal harici kullanmayı sevmiyorum (ancak param olmadığında D&P alıyorum, ancak DİVA hem orjinal parfüm kadar kalıcı, hemde inanılmaz kaliteli kokuyor.)Fresh bir kokudur. Muhteşem ve artık benim için vazgeçilmez........Deneyim üstelik fiyatı 23,- TL