• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

ben aldım kullanıyorum, kokusu kalıcı değil malesef ama çok güzel, kodunu da söyliyeyim P7.

lolite lift aldım demin, kokusu süper,inşallah kalıcı olur ve baymayan bir kokudur inşallah..

lolita lift bende de var. kıştan kaldı.yazın hiç kullanmadım. çok ağır yaz için.benim ki bargello.güzel koku ama geçen gün bileğime sıktım dayanamadım yıkadım.kışın kullanıcam...

Son düzenleme:
ben aldım kullanıyorum, kokusu kalıcı değil malesef ama çok güzel, kodunu da söyliyeyim P7.

lolite lift aldım demin, kokusu süper,inşallah kalıcı olur ve baymayan bir kokudur inşallah..

Evet ben de bugün gittim D&P ye bizzat sordum P7 miş kodu. Doğru parfümü almışım yani. İnternette P7 başka bir parfüm olarak görülüyor. Sanırım arkadaş o yüzden yanıldı. Kokusu kalıcı oldu bende hatta fazla boğucu bile olabiliyor 2 fıstan sonrası :1:

D&P den Lacoste Pour Femme aldım sadece, çok çok yağlı.
Sıkarken saçlarıma falan değince yanlışlıkla kupkuru, bi
garip yapıyor saçlarımı:26: Arkadaşımın da ceketinde kocaman
yuvarlak bir leke bıraktı, çıkmıyor dir türlü.

Açık parfüm almak istiyordum ama ya başka bir markaya bakıcam
ya da 3-4 parfüm değil de 1 tane alıp orjinal alıcam:44:

benmde parfümlerim bitmek üzere ve yarın gidip bakmak istiyorum kızlar bayramda da farklı bi koku kullanayım diyorum şu mevsime göre gidebilecek önerdiğiniz parfümler var mı beğendiğinz

kızlar bugün d&p' den 4 tane parfüm aldım:69: yanında da hediye parfümler verdiler bunlar:
1-chanel chance:dayanamayıp 100 ml.şilk olandan aldım ama sanırım havalar biraz daha soğuyunca kullanacağım şu an için biraz ağır geldi
2-gucci envy me:çiçekli ama sırf çiçekli olmayan hoş bi koku ama aman aman bi koku değil
3-christian dior pure poison: aldıklarım arasında en çok beğendiğim, gerçeğe en yakın pafümlerden biri
4-armani she: şu an bileğimde heryerimde ve ben kusucam nasıl aldım bu kokuyu bilmiyorum hiç benlik değil erkek arkadaşım ve erkek kardeşim de beğenmediler kızlar söyleyeyim almak isteyenlere fikir olsun...
gelelim hediyelere:
1-d 13 olarak geçiyor dupont signature imiş ben sevdim biraz şekerli bi koku ben şekerli sevmememe rağmen beni bu sıcaklarda baymadı ama sonbaharda daha hoş olur bence...
2-diğeri de neat olarak geçiyor, hugo boss' un bi parfümüymüş ama hangisi bilmiyorum bildiğim kadarıyla boss' un neat diye bi parfümü yok bu da hoşuma gitti güzel bi koku sevdim ama pure poison kadar değil,,,
hımm bu arada armani she' yi eğer kabul ederlerse yarın değiştireceğim ki bu kadar alışveriş yaptıktan sonra kabul ederler diye düşünüyorum onu verip ya cinema alacağım ya da britney spears curious ya da tommy' nin gül kokulu bi parfümü vardı 2 defa kullanmıştım ondan alacağım yine...

Evet ben de bugün gittim D&P ye bizzat sordum P7 miş kodu. Doğru parfümü almışım yani. İnternette P7 başka bir parfüm olarak görülüyor. Sanırım arkadaş o yüzden yanıldı. Kokusu kalıcı oldu bende hatta fazla boğucu bile olabiliyor 2 fıstan sonrası :1:

ben şu dört parfüm arasında kaldım yardım edermisiniz? c23 h2 l11 t2???:34:

bende dp den yeni parfümler almak istiyorum 4 parfüm belirledim.ben çok ağır kokuları sevmiyorum. sizce hangileri gerçeğine yakın ve güzel?
1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet

bende dp den yeni parfümler almak istiyorum 4 parfüm belirledim.ben çok ağır kokuları sevmiyorum. sizce hangileri gerçeğine yakın ve güzel?
1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet

gucci flora var mı bilmiyorum yok sanırım..bunlardan lady millionı çok beğendim süper ötesi diyebilirim..ama bende hiç kalıcı değil malesef :( orjinaliyle kıyaslayamıyorum bilmiyorum..

1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet[/QUOTE

2 ve 3 agir parfüm. ben armani tavsiye ederim her günlük. bunlarin hepsi zewk meselesi. armani black code mesela harika.

arkadaşlar açık parfüm olarak dp çok kötü,sıktığımızda iz yapıyor ve yağlı bir his bırakıyor...asla tavsiye etmiyorum...kalıcı hiç değil

gucci flora var mı bilmiyorum yok sanırım..bunlardan lady millionı çok beğendim süper ötesi diyebilirim..ama bende hiç kalıcı değil malesef :( orjinaliyle kıyaslayamıyorum bilmiyorum..

1-gucci flora
2-lady million
3- c. dior pure poison
4-ultraviolet[/QUOTE

2 ve 3 agir parfüm. ben armani tavsiye ederim her günlük. bunlarin hepsi zewk meselesi. armani black code mesela harika.

yorumlarınız için çok teşekkürler :)) tavsiyelerinizi dikkate alıcam :) hangisini aldığımıda yazarım.... :)

slm kızlar... en son 4 tane parfüm sormuştum. satıcı bayan çook tatlı biri çıktı ve biraz muhabbetle bir sürü parfümü denedik.konuştuk ve ben (u1)ultraviolette karar kıldım. bence çok hoş bi parfüm ve yaz-kış kullanılabilir bi koku....

bugün sameden iki tane parfüm aldım orda dp de vardı nettende araştırdım alt kuruluşu yazıyo dp ile aynı dimi same adam zaten dp dedi hep same kullanmadı iyide ozaman neden farklı markalar kullanıyolarki aklıma takıldı şimdi ben dp denmi almış oldum ürünü:18:

Back