kızlar bugün d&p' den 4 tane parfüm aldım yanında da hediye parfümler verdiler bunlar: 1-chanel chance:dayanamayıp 100 ml.şilk olandan aldım ama sanırım havalar biraz daha soğuyunca kullanacağım şu an için biraz ağır geldi
2-gucci envy me:çiçekli ama sırf çiçekli olmayan hoş bi koku ama aman aman bi koku değil
3-christian dior pure poison: aldıklarım arasında en çok beğendiğim, gerçeğe en yakın pafümlerden biri
4-armani she: şu an bileğimde heryerimde ve ben kusucam nasıl aldım bu kokuyu bilmiyorum hiç benlik değil erkek arkadaşım ve erkek kardeşim de beğenmediler kızlar söyleyeyim almak isteyenlere fikir olsun...
gelelim hediyelere: 1-d 13 olarak geçiyor dupont signature imiş ben sevdim biraz şekerli bi koku ben şekerli sevmememe rağmen beni bu sıcaklarda baymadı ama sonbaharda daha hoş olur bence...
2-diğeri de neat olarak geçiyor, hugo boss' un bi parfümüymüş ama hangisi bilmiyorum bildiğim kadarıyla boss' un neat diye bi parfümü yok bu da hoşuma gitti güzel bi koku sevdim ama pure poison kadar değil,,,
hımm bu arada armani she' yi eğer kabul ederlerse yarın değiştireceğim ki bu kadar alışveriş yaptıktan sonra kabul ederler diye düşünüyorum onu verip ya cinema alacağım ya da britney spears curious ya da tommy' nin gül kokulu bi parfümü vardı 2 defa kullanmıştım ondan alacağım yine...