D&P açık parfüm kullananlar

adını öğrenince bize de söyle canım, kız ısrarla o kodda bir parfüm yok diyor..

arkadaşlar çok acil yazlık güzel kalıcı bir parfüm arıyorum acil olmasının sebebi arkadaşıma aldırıcam bekliyor ne istediğimi
lütfen önerilerinizi bekliyorum (yaşım 18,buğday tenliyim)
bu da listem hiçbirinin kokusunu bilmiyorum
gino A18
fantasy B19
noa
jlo live
ralph lauren ralph
veya başkada olur çok ağır olmaması önemli sonuçta

canım böyle parfüm mü alınır? ben burada güzel denilen parfüme bakıp beğenmeyebiliyorum.hangisi hoşuna gideceği belli olmaz ki.zevk meselesi.kendin çıktığında koklaya koklaya alırsın.ben şimdi noa güzel desem hemen alıcanmı?tamam fikir alınabilir burada.bizler de buraya bakıyoruz ama beğenmezsem almam.mesela şu ralph bana çok sıradan geldi.ama çok seveni varmış.silik bir koku bana göre.yazın sokaklar ondan kokuyor sanki.sen yine de kendi burnuna güven.fikir al ama bakmadan alma. belki tenine gitmez....

bunlardan noayı biliyorum, hafif,yazlık,bebeksi ve iddalı olmayan bir koku..
ben gino18i denemiştim beğenmemiştim,fantasy britney spears sanırım şekerli bir koku..
ralp için de kalıcı değil diyorlar..

haklısınız ama deneme şansım yok yani en azndan bugünlerde o yüzden arkadaşıma aldırıcam
belkide bekleyip kararımı ona göre vermeliyim,teşekkür ederim

haklısınız ama deneme şansım yok yani en azndan bugünlerde o yüzden arkadaşıma aldırıcam

ayrıca ağır olmasın demişsin, gino ve fantasy şekerli kokular belki yaz için onlar ağır gelebilir..denemeden alıcaksan bu riske girip bunları alma canım..
genelde yaz için tommy girl kullanıyorlar ama kokusunu bilmiyorum..şu an burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile artful aldım, hoş bir koku ama beni yansıtan çok süper diyebileceğim bir koku değil..ralph hafif bir kokuymuş güzel de diyorlar onu aldırabilirsin..noayı beğenebilirsin ama iz bırakan bir koku değil..ben escadanın kokularını seviyorum ama onlar genelde kışlık, escadanın sexy grafti diye bir kokusu var meyveli, şeftalimsi kokuyor onu deneyebilirsin..

birçok parfüm kullandım.... işte en beğendiğim ve en beğenilen D&P parfümleri
casmir.= bugün 2 tane erkek peşimden koklaya koklaya geldi bu parfümü sıkmıştım:) sapık mapık sonuçta beğenen bir erkek işte:).
YSL CİNEMA= gayet kalıcı ve çok dişi bir parfüm.. biraz çiçek birazcık şekerimsi... tam dozunda....
ANGEL= belki modası biraz geçti ama hala hayranları var :) hala parfümün nedir diye soruyorlar:) yanık karamelli şeker kokusu
MİRACLE= işte erkeklerin bayıldığı bir parfüm daha.. hoş ve kalıcı.. temizlik gibi deterjanımsı gibi bir koku....
HYPNOTİC POİSON= bunu sıktığımda rakı gibi koktuğumu söylediler.. anason aroması olduğundan :) ama beğenenler de oldu...
GİVENCHY VERY İRRESTİBLE=bunu sıktığımda kolonyamsı gibi koktuğumu söylediler:) fazla beğenenni olmadı....:)
TRESOR= orjinalinin aynısı gibi kokuyor.. kalıcı da.. biraz orta yaş kokusu oriflame nin volaresi gibi kokuyor
LOLİTA= orjinaline yakın.. ama zamanla sanki hoş olmayan bir kokuya dönüşüyor... fazla kalıcı değil
BVULGARİ OMNİA= fazla beğenmedim.. çok da kalıcı değil sanki...
HOT COUTURE= GÜZEL BİR PARFÜM.. ŞEKERLİ DEĞİL ama fazla kalıcı değil
LOU-LOU= hacı yağını andırdı bana.. orjinali nasıl bilmem
SEXY-GRAFFİTİ= piyasadki she pembe nin aynısı... ekşimsi şeker...
WİSH= şekerli bir koku ama ekşimsi bir his de bıraktı bende.. orjinalini bilmem ama... orta kalıcılıkta
YSL PARİS= gül ağırlıklı bir koku... ama hoş bi koku.. orta kalıcılıkta

kafanı da karıştırmak istemem ama bugün cloe, narciso rodrigez, gucci flora denedim süper hepsi de. orjinallerini denedim.bence şekerli kokulardan vazgeç.ağır gelir yaz için.cloe almayı düşünüyorum. açıkta cloe var mı kızlar.bilen var mı?

chloe alabilirsen eğer orjınalini al canım çünkü bu kokuyu taklit edemıyorlar zaten dikkat ettıysen yok hiç biyerde , şişe zaten bir harıka hayatımın sonuna kadar sıkılmadan kullanacagımı düşünüyorum bu parfümü, her mevsime uygun nefissss bir koku cidden

ben de orjinalini denemiştim.yurtdışından kuzenime getirtebilirim aslında. buranın yarı fiyatı orada.love'nı kullanıyor kuzenim 50 euroya almış. o da çok güzel...

arkadaşlare bi kaç parfüm sorucam cvp veren olursa sevinirim.
chloe nasıl koku çiçeksimi ayrıca hangi markanın.sanırsam dp de yok bu.
ysl cinema,tommy girl,one million,ck euphoria nasıl.
çiçeksi kokuları çok severim. baharatlı ve şekerli olanlardan nefret ederim .bu yazdıkları kullanabileğim parfümlermi .bu arada 24 yaşındayımmm.

chole çiçeksi ve kremsi bir koku gibi geldi bana.farklı bir koku ve çok güzel.ben de açığını almak istiyorum.baharatlı, şekerli değil.chole nin love ı bargelloda varmış.o da çok güzel.çiçek ve pudra kokuyor.eski blendaxların kokusu gibi oldu bende.
diğer sorduklarından one millionu biliyorum.erkek parfümü.eşim kullanıyor müthiş bişey.onu da damla sakızı kokusuna benzetiyorum :) euphoria şekerliymiş galiba....

teşekkürler pln397. galiba chloeye bakıcam herkes bargelloda güzel olduğunu söylüyoo.one millon erkek olana bütün herkes hasta ya çok güzel kokuyoo..

bugün d&p de bulgari,ck euphoria,bide dkny b delicious sıktırıdm.aman yarabbi ck euphoria hacı misi gibi geldi bana hem öğürdüm hem öksürdüm
sonra bargellodan armani code ile tommy girl sıktrıdm .armani code bildiğimiz yanmış şeker kokusu hiç hoşlanamdım.tommy girlde çiçek bahçesi mübarektommy girl çok güzel demişlerdi ama beğenmedim .
sansiroyada gittim .versace bright cristal,armani code,lady milion sıktrdım. ama bunları satıcı minick kağıtlara sıktı lady millionun kokusunu anlamadım.bright cristal çok güzel galiba onu alırım büyük ihtimalle
ayrıca hem d&p hem bargello çok kalıcı fakat d&p yağlı gibi sanki tenime sıkıldığında hem yapış yapış hemde vıcık vıcık yağ oldu hiç hoşlanmadım .

bu arada dkny be delicious çok güzel kokuyo sanırsam çok popüler parfümler hoşuma gitmiyo şimdi sadece chloe parfümü merak ediyorummm.hep ayn şeyleri kullanmaktanda sıkıldım .parfüm aramaktanda nefret ederim ayrıca ne zman değişik bişey aramaya kalksam hiç bişey bulamam.

teşekkürler pln397. galiba chloeye bakıcam herkes bargelloda güzel olduğunu söylüyoo.one millon erkek olana bütün herkes hasta ya çok güzel kokuyoo..

rica ederim burcu. bargelloda chloe nin love var. orjinalini biliyorum.çok güzel.alıcam ondan. bir de klasiği varsa ona da bakarım.evet one million eşimde var. arada ben de sıkıyorum :))

armani gino ne yaa :)))) sabah sabah güldüm yani... 10 senedir e9 kullanıyorum kızlar herkese öneririm... ama malum yaz böyle şekerli bişey önerecebilecek aklı başında armani gino diye bi parfüm olmadığını bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…