- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.201
canım kusura bakma biraz geç oldu ama benimkinin kodu o B-59 belki kodlar değişmiştir
sanırım oydu bu haftasonu tekrar gidip alcam ben de merak ettim hem adını öğrenirim hem de parfümüme kavuşurum şuan viktor rolf'un flower bomb unu kullanyorum o da hoş bi koku D&P lerde var mı bilmiyorum ama orjinalinin kokusu çok hoş :82:
öğrendiğimde ilk işim buraya yazmak olacak merak etme canımmm :81:adını öğrenince bize de söyle canım, kız ısrarla o kodda bir parfüm yok diyor..
arkadaşlar çok acil yazlık güzel kalıcı bir parfüm arıyorum acil olmasının sebebi arkadaşıma aldırıcam bekliyor ne istediğimi
lütfen önerilerinizi bekliyorum (yaşım 18,buğday tenliyim)
bu da listem hiçbirinin kokusunu bilmiyorum
gino A18
fantasy B19
noa
jlo live
ralph lauren ralph
veya başkada olur çok ağır olmaması önemli sonuçta
arkadaşlar çok acil yazlık güzel kalıcı bir parfüm arıyorum acil olmasının sebebi arkadaşıma aldırıcam bekliyor ne istediğimi
lütfen önerilerinizi bekliyorum (yaşım 18,buğday tenliyim)
bu da listem hiçbirinin kokusunu bilmiyorum
gino A18
fantasy B19
noa
jlo live
ralph lauren ralph
veya başkada olur çok ağır olmaması önemli sonuçta
haklısınız ama deneme şansım yok yani en azndan bugünlerde o yüzden arkadaşıma aldırıcam
belkide bekleyip kararımı ona göre vermeliyim,teşekkür ederim
haklısınız ama deneme şansım yok yani en azndan bugünlerde o yüzden arkadaşıma aldırıcam
belkide bekleyip kararımı ona göre vermeliyim,teşekkür ederim
chloe alabilirsen eğer orjınalini al canım çünkü bu kokuyu taklit edemıyorlar zaten dikkat ettıysen yok hiç biyerde , şişe zaten bir harıka hayatımın sonuna kadar sıkılmadan kullanacagımı düşünüyorum bu parfümü, her mevsime uygun nefissss bir koku cidden
arkadaşlare bi kaç parfüm sorucam cvp veren olursa sevinirim.
chloe nasıl koku çiçeksimi ayrıca hangi markanın.sanırsam dp de yok bu.
ysl cinema,tommy girl,one million,ck euphoria nasıl.
çiçeksi kokuları çok severim. baharatlı ve şekerli olanlardan nefret ederim .bu yazdıkları kullanabileğim parfümlermi .bu arada 24 yaşındayımmm.
teşekkürler pln397. galiba chloeye bakıcam herkes bargelloda güzel olduğunu söylüyoo.one millon erkek olana bütün herkes hasta ya çok güzel kokuyoo..
teşekkürler pln397. galiba chloeye bakıcam herkes bargelloda güzel olduğunu söylüyoo.one millon erkek olana bütün herkes hasta ya çok güzel kokuyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?