- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.181
kesinlikle açık olanı dene daha klıcı
arkadaşlar yazlık parfüm arıyorum,yardımcı olurmusunuz? yaşım 18,buğday tenliyim
çiçeksi kokulardan pek hoşlanmıyorum,noa gibi parfümlerde güzel durmuyor malesef
ben k 79 kullandım yani chanel change..zaten ağır bi parfüm olduğu için kalıcıydı da...Bulunduğum şehirde olmadığı için şehir dışından alıcam ben de ama 100cc kuralı çok saçmaymış hakkaten de
canım sana bi tavsiyede bulunmk istedim bi an:) bahsettiğim yerden birtney spears midnigth aldım bomba denemelisin
bornova merkezde tena var hemen onun yanında ufak bi yer altınbaşla tenanın arasında kalıo
B-59 aldım en son tropikal meyve kokulu tam yazlık kimin yanından geçsem hemen soruyorlar parfümün ne diyeilk kez açık aldım ve şaşırttı beni gerçekten bundan sonra hep alcm..bi de bazen bi alana yanında ikincisi bedava dönemleri oluyo ya da indirimli denk geliyo o zaman daha karlı oluyo benim için :82:
adı ne peki onun ?
adını hiç hatırlamıyorum malesef :44:
armani alcam diye girmiştim bulamayınca meyve kokulu falan olsun demiştim adam onu önerdi daha iyi daha çok tercih ediliyor diye
britney spears mı acaba o ? bir araştırayım... baharat kokusu yok dimi onda, hiç sevmem de baharatı..
britney spears mı acaba o ? bir araştırayım... baharat kokusu yok dimi onda, hiç sevmem de baharatı..
artık dp nin parfümleri eskisi kadar kalıcı deil,magnetism alırdım ve çok kalıcıydı herkes sorardı bitti tekrar aldım 3hafta oluyo sanırım alalı hiç kalıcı deil,gittim dp ye sordum eskisi daha kalıcıydı bu neden böyle die mevsimlerden kaynaklanıyor dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi cvp bence artık esansını azaltmışlar,yeterince müşteri topladılar ya şimdi o müşterileri kazıklama zamanı.
B-59 aldım en son tropikal meyve kokulu tam yazlık kimin yanından geçsem hemen soruyorlar parfümün ne diyeilk kez açık aldım ve şaşırttı beni gerçekten bundan sonra hep alcm..bi de bazen bi alana yanında ikincisi bedava dönemleri oluyo ya da indirimli denk geliyo o zaman daha karlı oluyo benim için :82:
çok bilindik bi isimdi ama o kadar çok koku denemiştim ki o zaman hiç aklımda kalmadı zaten burnum tuhaf olmuştu adam en sonunda al dedi kahve kutusunu verdi kokla dedi yine bakarsınbi daha alcağm zaman şişesiyle giderim heralde hem kalıcı hem de hoş kokulu bi de baharat kokulu değil meyve kokulu tropikal meyveli dersen alcağın yere belki daha iyi bilir cnm :)
canım kusura bakma biraz geç oldu ama benimkinin kodu o B-59 belki kodlar değişmiştircanım b59 diye bir kod yokmuş dp de, sen tekrar koduna bakıp bize yazabilir misin ?
bugün sordum dp ye öyle bir kod yok dedi 13 e kadar varmış zaten parfümler..
sanırım oydu bu haftasonu tekrar gidip alcam ben de merak ettim hem adını öğrenirim hem de parfümüme kavuşurum şuan viktor rolf'un flower bomb unu kullanyorum o da hoş bi koku D&P lerde var mı bilmiyorum ama orjinalinin kokusu çok hoş :82:Hugo Boss orange olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?