- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #2.221
armani gino ne yaa :)))) sabah sabah güldüm yani... 10 senedir e9 kullanıyorum kızlar herkese öneririm... ama malum yaz böyle şekerli bişey önerecebilecek aklı başında armani gino diye bi parfüm olmadığını bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum :)))
armani gino ne yaa :)))) sabah sabah güldüm yani... 10 senedir e9 kullanıyorum kızlar herkese öneririm... ama malum yaz böyle şekerli bişey önerecebilecek aklı başında armani gino diye bi parfüm olmadığını bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum :)))
Light Blue'nun kokusu gerçekten çok hoş ve kalıcı. Aynı zamanda orjinaline de çok yakın. Orjinaline çok yakın diğer hangi kokuları var D&P'nin?
light blue kolonyamsı, limonlu bir koku değil mi ?( çiçek ya da şeker değil dimi ?)
Mrb kızlarr
Dün DP'den E19-Escada Rock'n Rio aldım çok hoş bi koku hafif şekerli ve çiçekli sevenlere
Ancak benim aradığım başka bi koku vardı, aslında çoğu yerde karşılaşıyorum ama gidip soramıyorum adını
Şimdi burdan nasıl anlatıcam bilmiyorum koku sonuçta ama böle 2 aşamalı bi koku gibiydi önce bi çiçeksi kokuyo sonra biraz ferah kremsi bi koku geliyo burnunuza çokk hoşş
Yaşım 21, buğday tenliyim, böle daha çiçeksi ve ferah kokulardan hoşlanıyorum şekeri ve fazla baharatı sevmiyorum bu veya buna benzer bi koku tavsiyeniz varsa alabilirim çok teşekkürler :90:
ben de en son hugo boss intense aldım. çok hoşuma gitti.
biraz önce g10 aldım...bayıldııım cok çekici bir koku..
G10 kalıcı ama bence acayip ağır kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?