D&P açık parfüm kullananlar

canım sen en iyisi başka topiklere git çünkü burda 'armani gino' diyen bizim gibi garibanlar çoğunlukta hatta sen kültürlü ve sosyetik biri olarak açık parfüm niye alıyorsun orjinal takıl böyle bizim gibi garibanlarla uğraşma muhattap olma derimmmm

Son düzenleme:

bu arada ben de e9 kullanıyorum çok güzel bir koku...''lady one million''u denedim çok beğendim sen de ona bir bak istersen demek ki koku zevklerimiz aynı..

Son düzenleme:
Mrb kızlarr
Dün DP'den E19-Escada Rock'n Rio aldım çok hoş bi koku hafif şekerli ve çiçekli sevenlere
Ancak benim aradığım başka bi koku vardı, aslında çoğu yerde karşılaşıyorum ama gidip soramıyorum adını
Şimdi burdan nasıl anlatıcam bilmiyorum koku sonuçta ama böle 2 aşamalı bi koku gibiydi önce bi çiçeksi kokuyo sonra biraz ferah kremsi bi koku geliyo burnunuza çokk hoşş
Yaşım 21, buğday tenliyim, böle daha çiçeksi ve ferah kokulardan hoşlanıyorum şekeri ve fazla baharatı sevmiyorum bu veya buna benzer bi koku tavsiyeniz varsa alabilirim çok teşekkürler :90:

Light Blue'nun kokusu gerçekten çok hoş ve kalıcı. Aynı zamanda orjinaline de çok yakın. Orjinaline çok yakın diğer hangi kokuları var D&P'nin?

light blue kolonyamsı, limonlu bir koku değil mi ?( çiçek ya da şeker değil dimi ?)

Evet, limonlu bir koku. Ama ağır bir koku değil kesinlikle. Resmen "mavi"nin kokusu. Tam içerik aşağıda :)

# Sicilya limonunun canlılığı, yeşil elmanın mutluluğu, mavi sümbüllerin içtenliği yer alıyor. Yaseminin yoğunluğu, bambunun tazeliği, beyaz güllerin çekiciliği parfüme bambaşka bir ruh katıyor
# Sedir ağacının karakteri, amberin dolgunluğu, misk'in sarmalayan büyüsü ise yoğun bir şekilde hissediliyor.

Dolce gabbana The One ı deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…