• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

arkadaşlar yazlık parfüm arıyorum,yardımcı olurmusunuz? yaşım 18,buğday tenliyim
çiçeksi kokulardan pek hoşlanmıyorum,noa gibi parfümlerde güzel durmuyor malesef

Son düzenleme:
Meraba Kızlar :21:
Bu Gün D&P den burberry Classic aldım. ralph lauren le arasında kaldımaslında tam yazlık bir koku ancak ben burberry tercih ettim yaz ında az sıkılarak kullanılabilir.
birde palermo dan escada collection kullanıorum kışın harika bir kokuuuu:3::69:

B-59 aldım en son tropikal meyve kokulu tam yazlık kimin yanından geçsem hemen soruyorlar parfümün ne diye:51: ilk kez açık aldım ve şaşırttı beni gerçekten bundan sonra hep alcm..bi de bazen bi alana yanında ikincisi bedava dönemleri oluyo ya da indirimli denk geliyo o zaman daha karlı oluyo benim için :82:

B-59 aldım en son tropikal meyve kokulu tam yazlık kimin yanından geçsem hemen soruyorlar parfümün ne diye:51: ilk kez açık aldım ve şaşırttı beni gerçekten bundan sonra hep alcm..bi de bazen bi alana yanında ikincisi bedava dönemleri oluyo ya da indirimli denk geliyo o zaman daha karlı oluyo benim için :82:

adı ne peki onun ?

britney spears mı acaba o ? bir araştırayım... baharat kokusu yok dimi onda, hiç sevmem de baharatı..

çok bilindik bi isimdi ama o kadar çok koku denemiştim ki o zaman hiç aklımda kalmadı zaten burnum tuhaf olmuştu adam en sonunda al dedi kahve kutusunu verdi kokla dedi yine bakarsın:60::60: bi daha alcağm zaman şişesiyle giderim heralde hem kalıcı hem de hoş kokulu :12: bi de baharat kokulu değil meyve kokulu tropikal meyveli dersen alcağın yere belki daha iyi bilir cnm :)

Son düzenleme:
artık dp nin parfümleri eskisi kadar kalıcı deil,magnetism alırdım ve çok kalıcıydı herkes sorardı bitti tekrar aldım 3hafta oluyo sanırım alalı hiç kalıcı deil,gittim dp ye sordum eskisi daha kalıcıydı bu neden böyle die mevsimlerden kaynaklanıyor dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi cvp bence artık esansını azaltmışlar,yeterince müşteri topladılar ya şimdi o müşterileri kazıklama zamanı.

aynen cnm benım aldığım magnetızm de kalıcı deıl bu kez:44:

kızlaarrr yardım edin bna :77:
o kadar parfüm kullandım ama hala beğenemedim
ya bana dp den çok sexi erkeklerin bayıldıgı bi parfüm önerebilir msnz kokumu bi duyan bi dha baksın istiyorum :69:
önerilerinizi beklioruumm :71:

D&P lacoste(L13) kullandım 2 sene boyunca adını soran çok kişi oldu ben de çok beğeniyordum kokusunu, ama artık sıkılmıştım şimdi ise yine D&P den dolce gabbana light blue(D15) kullanıyorum sanıyorum orjinali ile birebirmiş çok hoş bir yaz kokusu tavsiye ederim.

canım b59 diye bir kod yokmuş dp de, sen tekrar koduna bakıp bize yazabilir misin ?

bugün sordum dp ye öyle bir kod yok dedi 13 e kadar varmış zaten parfümler..

çok bilindik bi isimdi ama o kadar çok koku denemiştim ki o zaman hiç aklımda kalmadı zaten burnum tuhaf olmuştu adam en sonunda al dedi kahve kutusunu verdi kokla dedi yine bakarsın:60::60: bi daha alcağm zaman şişesiyle giderim heralde hem kalıcı hem de hoş kokulu :12: bi de baharat kokulu değil meyve kokulu tropikal meyveli dersen alcağın yere belki daha iyi bilir cnm :)

Hugo Boss orange olabilirmi?

canım b59 diye bir kod yokmuş dp de, sen tekrar koduna bakıp bize yazabilir misin ?

bugün sordum dp ye öyle bir kod yok dedi 13 e kadar varmış zaten parfümler..
canım kusura bakma biraz geç oldu ama benimkinin kodu o B-59 belki kodlar değişmiştir :60:

Hugo Boss orange olabilirmi?
sanırım oydu bu haftasonu tekrar gidip alcam ben de merak ettim hem adını öğrenirim hem de parfümüme kavuşurum şuan viktor rolf'un flower bomb unu kullanyorum o da hoş bi koku D&P lerde var mı bilmiyorum ama orjinalinin kokusu çok hoş :82:

Back