• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kızlar d&p den yaz için hafif ama bir o kadar kalıcı ve güzel kokan bir parfüm önerir misiniz? daha önce ralph lauren kullandım ama hiç kalıcı değildi çok memnun kalmadım yani önerilerinizi bekliyorum :26:

dp de fiyatlar değişmiş,artık tek parfüm satmıyolar yanına deodrnt ve göz kalemi koydulr 23tl dediler.tek parfüm satılmıyor mu dedim hayır dediler ben de almıyrm o zaman dyip çıktm,konyada böyle dier yerlerde nasıl bilmyorm.
canım hayır tek parfüm satıyorlar, ben daha cuma günü aldım..bir yanlış anlama olmuştur mutlaka..
genelde 100 mllik satmaya çalışıyorlar ama almayın derim, koku çok kalınca bozuluyor alkol kokuyor sırf..
kızlar d&p den yaz için hafif ama bir o kadar kalıcı ve güzel kokan bir parfüm önerir misiniz? daha önce ralph lauren kullandım ama hiç kalıcı değildi çok memnun kalmadım yani önerilerinizi bekliyorum :26:
ben en son d13 artful aldım, kokusu acaip kalıcı, üzerime sürdüğümde kokusunu tüm gün kendimin de alabildiğim tek parfüm şimdilik, yaza ne kadar uygun bilemiyorum..kokunun güzelliği ile ilgili de henüz bir yorumum yok..soran olursa güzel diycem :D

canım hayır tek parfüm satıyorlar, ben daha cuma günü aldım..bir yanlış anlama olmuştur mutlaka..
genelde 100 mllik satmaya çalışıyorlar ama almayın derim, koku çok kalınca bozuluyor alkol kokuyor sırf..

ben en son d13 artful aldım, kokusu acaip kalıcı, üzerime sürdüğümde kokusunu tüm gün kendimin de alabildiğim tek parfüm şimdilik, yaza ne kadar uygun bilemiyorum..kokunun güzelliği ile ilgili de henüz bir yorumum yok..soran olursa güzel diycem :D

siz konyada mısınz?valla bana tek satmıyoruz dediler.

zaten iki tane ikisi de aynı şeyi söyledi,öncelri deo istemyrm dynce zorlamıyolrdı ilk kez böyle mecbur tuttular çok garipler bi de suratsızlar sanki bedava verecekler paramla rezillk yaşatıyolar

ben 2 kere dp den parfüm alma girişiminde bulundum ama 50 cclik satmıyoruz sadece 100 cclik var deyince vazgeçtim. Ben hemen sıkılıyorum bir parfümden. Mecbur tutmaları çok ilginç. bu arada izmir kemeraltıydı. heryerde böylemi? yoksa oradakiler biraz fazla mı uyanık?

Son düzenleme:
kızlar bende bugün d&p ye gidip aldım parfümümü amor amor aldım.100cclik yanında kçük bi şişe tanıtım için parfüm ve bide göz kalemi ile birlikte 30 lira verdim.arkadaşlar beğendi amor amoru bakalım :))

dp de fiyatlar değişmiş,artık tek parfüm satmıyolar yanına deodrnt ve göz kalemi koydulr 23tl dediler.tek parfüm satılmıyor mu dedim hayır dediler ben de almıyrm o zaman dyip çıktm,konyada böyle dier yerlerde nasıl bilmyorm.
ben kayserideyim burdada deiğin gibi kampanyalı parfüm satıyorlar d&pde ama tek olarakta alabiliyorsun istediğini

merhaba ben parfüm delisi biriyim diyebilrim ..parfüme verdiğim paranın haddi hesabı yok .. orjinal parfüm artık çok uçuk rakamlar gerek yok.. açık kullnıorum her markayı denedim bazıları ii bazıları kötüydü..d&p de denedim en iğreç açık parfüm d&P olsa gerek..çok begenrek aldıgım bi badimin üstüne bi sıktım sırf yağ bıraktı cilde sıkıorum vucudum yaglanıo o ne yaa yag birkintisi..ama uzun arayışlarım sonunda aradıgım parfümü buldum izmir bornovada secret die ufak şirin bi parfümcü var kavaklı parfümleri satıo kesinlikle denemlisinz bi sıkıorum akşama kadar buram buram kokuo denemelisiniz:49:

merhaba ben parfüm delisi biriyim diyebilrim ..parfüme verdiğim paranın haddi hesabı yok .. orjinal parfüm artık çok uçuk rakamlar gerek yok.. açık kullnıorum her markayı denedim bazıları ii bazıları kötüydü..d&p de denedim en iğreç açık parfüm d&P olsa gerek..çok begenrek aldıgım bi badimin üstüne bi sıktım sırf yağ bıraktı cilde sıkıorum vucudum yaglanıo o ne yaa yag birkintisi..ama uzun arayışlarım sonunda aradıgım parfümü buldum izmir bornovada secret die ufak şirin bi parfümcü var kavaklı parfümleri satıo kesinlikle denemlisinz bi sıkıorum akşama kadar buram buram kokuo denemelisiniz:49:

merhaba. ben de izmir'deyim. parfümerinin yerini tam olarak tarif edebilir misin? bir de hangi kokularını önerirsin? ben yazlık bir parfüm arıyorum da....

kıslar eşim lacoste kulanuyor çok hoş kokusu yalnız çok kalıcı deil..
acaba lacostenin bayan parfümünü kullanan varmı nsl kokuyor kalıcımı..
chanel change kualnıyorum çok kalıcııı ama yazın biraz agır geliyor:)

c 23 den bahsediyorsun değil mi favorimmm

lacoste kullandım bayıldım harika bi parfüm nasıl tarif etsem böyle sabunsu hoş bi kokusu var

d p nin sitesi var ordan bakabilirsiniz adrese

canım teşekkür ederim. d p'yi biliyorum.100 cc den az satmıyorlar.ne saçma. arkadaş izmir'de başka bir parfümeriden bahsetmiş. onu sormuştum.Bir de bana d p'nin parfümleri kalıcı gelmedi. her yerde mi böyle acaba? d p den memnun çok kişi var da.....

canım teşekkür ederim. d p'yi biliyorum.100 cc den az satmıyorlar.ne saçma. arkadaş izmir'de başka bir parfümeriden bahsetmiş. onu sormuştum.Bir de bana d p'nin parfümleri kalıcı gelmedi. her yerde mi böyle acaba? d p den memnun çok kişi var da.....

ben k 79 kullandım yani chanel change..zaten ağır bi parfüm olduğu için kalıcıydı da...Bulunduğum şehirde olmadığı için şehir dışından alıcam ben de ama 100cc kuralı çok saçmaymış hakkaten de

Back