D&P açık parfüm kullananlar

Canım rica ederim evet escada collection şekerli bir koku ben bir bayanda kokusunu çok beğenmiştim adını sordum parfümünün çıkardı çantasından baktım bizim dp parfümü imiş meğer collectionmış,hemen aldım tabii ama bende o bayandaki kadar güzel durmadı onda muhteşemdi koku..yine de kullanıyorum ama vazgeçemem kolay kolay da yeni arayışlarım hiç bitmez benim..

kıslar eşim lacoste kulanuyor çok hoş kokusu yalnız çok kalıcı deil..
acaba lacostenin bayan parfümünü kullanan varmı nsl kokuyor kalıcımı..
chanel change kualnıyorum çok kalıcııı ama yazın biraz agır geliyor:)

ben kullanıyorum ama orjinal aprfümle arasındaki fark bariz farkediyo, o yuzden tenime değil kıyafetime sıkıyorum ondada çogu zaman leke yapıo ama olsun :)

kızlar bugun aldığım parfumu kullanmadım yarın değiştiricem.DEğiştirirler dimi ?

seçeneklerim şunlar

dvidoff
escada magnetısm
hugo boss intense
hypnotıc poısıon

etkıleyıcı bir parfum istiyorum sizce?

canım hipnotic yaz için facia olabilir.çok ağır.Escada magnetizm de öyle.Ama yine de sen bilirsin

dp de fiyatlar değişmiş,artık tek parfüm satmıyolar yanına deodrnt ve göz kalemi koydulr 23tl dediler.tek parfüm satılmıyor mu dedim hayır dediler ben de almıyrm o zaman dyip çıktm,konyada böyle dier yerlerde nasıl bilmyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…