- Konu Sahibi maysimirna
-
arkadaşlar bendede adet düzensizliği var doktorum verdi bu ilacı içtim acayip iştah açtı bende o kadar.bitti 2gün oldu ama adet olmadım sürekli kullan dedi doktor bana.adetli olduğun gün kullanmaya başla adet olsanda olmasanda devam dedi bana. bende ilaçı kullandım bitti ama bıraktım çünkü bi yerde okumuştum bu ilacı kullanıyomusun bitince adet olmayı bekliyomuşsun adet oluna kadar içmiyor adetolduktan sonra devam ediyomuşun beni lütfen bilgilendirin bana kullananlar varsa yazzsın lütfen bekliyorum
iguzelım bende kullandım bu ılacı ve kullandıgım ay hamıle kaldım bana hıcbır yan etkısı olmadı.yanı her ılacın yan etkısı vardır ama bu yan etkıler senıde kapsıyacak dıye bısey yok bence bu kadar cok dusunme dr verdıyse vardır bı bıldıgı
tüp bebek transferinden sonra düşük tehlikesine ve rahimi gebeliğe hazırlamak için. ama dediğim gibi sadece beyazları içiyorum.evt tüp tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım ve 12. hftya kdr içicekmişim.
arkadaşlar ben bu hapın sayesinde hamileyim şu an.bu gün öğrendim.2 kutu içtim bu ay kullanmadım sadece adetim gecikti ve hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?