- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Daha önce kullanıp memnun kalmıştım ama bu sefer aklıma gelmemişti, Çok teşekkür ederim yarın biten yağların yenilerini almaya inecektim bunu da ekledim listemeHint yagida kullandinmi hic ?
Sac uzatip saglikli olmasini saglar :)
Sanda iyi Bayramlar :)
Genelde kuaföre gideceğim günleri o takvime göre ayarlama çalışıyorum, ama maalesef her seferinde tutmuyor, benim kuaförüm biraz sıkıntılı yoğun olunca kovalıyor beni, ama bugün hızlı uzatan kesim günü kestirmem lazım desem deli diye kovalar beniBirde burda istenmeyen tuyler bolumunde dolunay epilasyonu basligi var, orda sac kesim tarihleri oluyor, ona gore saclarinin uclarindan kesebilirsin :)
Genelde kuaföre gideceğim günleri o takvime göre ayarlama çalışıyorum, ama maalesef her seferinde tutmuyor, benim kuaförüm biraz sıkıntılı yoğun olunca kovalıyor beni, ama bugün hızlı uzatan kesim günü kestirmem lazım desem deli diye kovalar beniEvde kendim kesmeye çalışsam yamulur diye korkuyorum ki en son kahkülümü kendim kısalttığımda adam düzeltene kadar hap kadar bıraktı saçımı Yinede tavsiye için teşekkür ederim cesaret edersem denerim önümüzdeki ay
Hint yağı için önerdiğin bi marka var mı acaba? Benimki bitmek üzere de.. Yenisini alırken dikkat edeyim.Hint yagida kullandinmi hic ?
Sac uzatip saglikli olmasini saglar :)
Sanda iyi Bayramlar :)
Eki Görüntüle 1590873 Eki Görüntüle 1590872
Hizalayabildiğim kadarıyla iki resmi yan yana yapıştırdım farkı daha net görebilelim diye, ilk ayın sonuçları böyle..
Biz annemle kullandık geçen kış, gerçekten etkili ama yağlandırıyor.arkadaslar karanfil kuru uygulayip sac dökülmesine fayda goren var mi
saclarinizi gurlestir mi canim her gun mu uyguladiniz bi de tarifi verirsen cok mutlu olurumBiz annemle kullandık geçen kış, gerçekten etkili ama yağlandırıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam 1lt cam kavanozun dibine 20-25 tane kdr karafili atıp üstüne su ilave ediyorsun mümkünse arıtılmış su olsun kireç barındırmasın, kapağını kapatıp güneş almayan bir yere koyuyorsun, 24 saat sonra içinden karanfilleri çıkarıp suyu fısfıslı bir şişeye alıp kullanmaya başlayabilirsin. Her gece saç diplerine sıkıp, 3-5 dk masaj yaptıktan sonra kendiliğinden kuruması için bırakıyorsun.saclarinizi gurlestir mi canim her gun mu uyguladiniz bi de tarifi verirsen cok mutlu olurum