Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı!

Birde burda istenmeyen tuyler bolumunde dolunay epilasyonu basligi var, orda sac kesim tarihleri oluyor, ona gore saclarinin uclarindan kesebilirsin :)

Birde burda istenmeyen tuyler bolumunde dolunay epilasyonu basligi var, orda sac kesim tarihleri oluyor, ona gore saclarinin uclarindan kesebilirsin :)
Genelde kuaföre gideceğim günleri o takvime göre ayarlama çalışıyorum, ama maalesef her seferinde tutmuyor, benim kuaförüm biraz sıkıntılı yoğun olunca kovalıyor beni, ama bugün hızlı uzatan kesim günü kestirmem lazım desem deli diye kovalar beni Evde kendim kesmeye çalışsam yamulur diye korkuyorum ki en son kahkülümü kendim kısalttığımda adam düzeltene kadar hap kadar bıraktı saçımı Yinede tavsiye için teşekkür ederim cesaret edersem denerim önümüzdeki ay

Lavanta suyunu 2 seferdir durulama suyu olarak kullanıyorum banyoda henüz bir faydasını gördümmü bir şey diyemeyeceğim ama yağlanma yapmadı diyebilirim. Karanfil kürü gibi saçlarımı vıç vıç yağ yapcak diye korkuyordum açıkçası.. Son 1-2 kullanımlık saç bakım yağım kaldı ve yine aynısını kullanmak istemediğim için bugün marketten Otacı'nınkini aldım. Büyük ihtimalle bir sonraki pazar ona geçerim kullanıp memnun kalan-kalmayan varmı ?

Gecenki kesim gununde ben kendim kestim uclarindan :)

Bu arada karanfil suyunu, sac dokulmesi icin suan denemekteyim.

Bakım 5#:
-Bugün Mecitefendinin son günü olduğu için biraz abarttım, yarım tatlı kaşığı zeytin yağın içine 1 diş sarımsağı ezip mikrodalgada ısıttım, üstüne 1er ampul Evin ve Bemix ekledim, üstünede kalan mecitefendiyi bocaladım, biraz fazla geldi ama neyseki annemde yararlandı.Her zamanki gibi streç+bone+örtüyle sarmaladım.Akşam üstü yıkayıp kuruttuktan sonra ilk karşılaştırmalı fotoğrafı ekleyeceğim Bir kaç saate görüşmek üzere

Bakım 6#:
Bu haftaki bakımı geceden uyguladım. Otacı argan saç bakım yağını diplere sıkıp, saç derisine 1-2 dk masaj yaptım, sonra tarayıp 1-2 fısta boy ve uçlara sıkıp bolca ördüm. Örgüyüde içeri alarak streç filmle kapladım, bone almayı unuttuğum için 2 örtü kullandım.
Şampuan olarak Restorex'e devam ediyorum, saç kremi arı sütlü elseve ve mucizevi yağın sarı kapaklısına geçtim. Sarı olanı kırmızıya göre daha yoğun bir kıvamda alkolsüz olduğu için daha hoş bir his bırakıyor. Birde gri kapaklısını gördüm markette -onarıcı- yazıyor üstünde ama henüz deneme fırsatım olmadı..
Durulama suyu olarak lavanta suyuna devam ediyorum, oldukça memnunum, sirke kullandığım zamana göre daha geç yağlanıyor saçlarım ve ağırlaşma olmuyor. Çay olarak kullandığım lavanta kürü geçtiğimiz çarşamba bitti, sonuç olarak daha az dökülüyorlar ama extra bir uzama sağlandığını düşünmüyorum...
Şimdilik bu kadar mutlu, huzurlu hafta sonları

Konu kendi saçlarım olduğunda aynısını bende düşünüyorum, surekli görmeye alıştığımızdandır belkide

saclarinizi gurlestir mi canim her gun mu uyguladiniz bi de tarifi verirsen cok mutlu olurum
Yanlış hatırlamıyorsam 1lt cam kavanozun dibine 20-25 tane kdr karafili atıp üstüne su ilave ediyorsun mümkünse arıtılmış su olsun kireç barındırmasın, kapağını kapatıp güneş almayan bir yere koyuyorsun, 24 saat sonra içinden karanfilleri çıkarıp suyu fısfıslı bir şişeye alıp kullanmaya başlayabilirsin. Her gece saç diplerine sıkıp, 3-5 dk masaj yaptıktan sonra kendiliğinden kuruması için bırakıyorsun.
Tarifte sıcak su kullananlarda var ama biz soğukla yapmıştık.

En sonunda buldummm onu.. Nasıl baktısam ben gri kapak diye hatırlıyordum ama lilamış Onarıcı olduğunu iddia ediyor kendileri.. İçeriği sarı kapakla oldukça yakın. Henüz kullanmayı düşünmüyorum bir süre daha sarıya devam, kendilerini kuaför zamanım yaklaşmaya başlayınca denemeyi düşünüyorum. Dener denemez farkı yazarım

Bakım 7#:
Geçen hafta çok rahatsız etmeyince bu haftada geceden sürdüm yağımı... Rutin 10kmlik yürüyüş sonrası saçlarımı şampuanlamadan sadece suyla yıkadım( önceki gün şampuanladığım için kurutmak istemedim), diplerini kurutup uçlarını kendiliğinden kurumaya bıraktım, sonra otacı yağımı uygulayıp, 5 dk kadar diplere masaj yaptım. Uçlarada 3 fıs sıkıp taradım ve bolca ördüm sonrada 4 kat streçle komple sarmaladım bebeklerimi Baş örtüsüylede sarıp dinlenmeye bıraktım.

Evet bugün durulama suyumu değiştirdim artık karanfil kullanıyorum.. Yaklaşık 15 tane kuru karanfili 2 su bardağı suyla 10 dk kaynattım sonra ılınınca süzdüm ve durulama suyuma karıştırdım..2-3 kullanım sonra kesin bir yorum yaparım, şimdilik iyi görünüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…