- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- Konu Sahibi CuriousCat
Yok bu pazar son ilik kürüm var sonra 15 gün ara tahmini 22-23 haziran gibi başlarımŞifa olsun yarasın Canım dax başladın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bu pazar son ilik kürüm var sonra 15 gün ara tahmini 22-23 haziran gibi başlarımŞifa olsun yarasın Canım dax başladın mı
Ara verdiğinde normal şampuan ile yıkıyorsun değil mi saçlarını canımYok bu pazar son ilik kürüm var sonra 15 gün ara tahmini 22-23 haziran gibi başlarım
Normal şampuan derken, restorex'i bırakıyorum evet, sadece organixi kullanıcam :)Ara verdiğinde normal şampuan ile yıkıyorsun değil mi saçlarını canım
Süpersin canım çok güzel bakımlar ile devam ediyorsunSıradaki bakımım Dax olacak, haftaiçi sadece zeytinyağıyla, haftasonuda zeytinyağı + vitamin ampulleri ekleyip uygulayacağım; durulama suyu olarak sirkeye devam edeceğim şimdilik; şampuan olarak arındırmak için restorex, sonrasında organix kullanırım, bakım yapmadığım günde sadece organix; haftada 1 durulanan maske (avon aloe/papatya), diğer seferlerde durulanan krem (dalan dolive pirinçli) ; durulanmayan serum olarakta avon arganlı yağı kullanıyorum.
Sonuçları hep beraber görmek dileğiyle mutlu kalın
Ay bayıldım saçlarına ne güzelde yaramış baktığın bakımlar saçlarını en son kim kesti Canım sanki bir oransızlık var gibi yaşanan mi yanılıyorumSığır iliği kürü(11 uygulama)+2 hafta ara sonrası sonuçlar:
Başlangıç:
Eki Görüntüle 1849202
4. hafta:
Eki Görüntüle 1849203
8. hafta:
Eki Görüntüle 1849200
12. hafta/final:
Eki Görüntüle 1849201
Sıradaki bakımım Dax olacak, haftaiçi sadece zeytinyağıyla, haftasonuda zeytinyağı + vitamin ampulleri ekleyip uygulayacağım; durulama suyu olarak sirkeye devam edeceğim şimdilik; şampuan olarak arındırmak için restorex, sonrasında organix kullanırım, bakım yapmadığım günde sadece organix; haftada 1 durulanan maske (avon aloe/papatya), diğer seferlerde durulanan krem (dalan dolive pirinçli) ; durulanmayan serum olarakta avon arganlı yağı kullanıyorum.
Sonuçları hep beraber görmek dileğiyle mutlu kalın
Bilmem balım önleri katlı ya arkası ovalimsi o yüzden sanırım, tabi bide aslan günlerinde ben kırpıyorum 1 tutamcık rastgele o da yapmış olabilir ama kuruyken dalgalı olduğundan anlaşılmıyor pek neysekiAy bayıldım saçlarına ne güzelde yaramış baktığın bakımlar saçlarını en son kim kesti Canım sanki bir oransızlık var gibi yaşanan mi yanılıyorum
Evet beklediğimden iyi bile çıktı diyebilirim, duşta önce saçımı yıkıyorum duruladıktan sonra fazla suyunu sıkıp 2 fındık kadar maskeyi güzelce yediriyorum, vücudumu yıkarken o bekliyor öle 10-15 dk sonra durulayıp, sirkeli suyla tamamlıyorum, ki yumuşaklık ve akış daha durularken anlaşılıyor.kuzum avonun o yeşil kasedeki maskesinden memnun musun duşta saç kremi gibi mi kullanıyorsun yoksa banyo öncesi saçında mı bekletiyorsun
Masallah canim kestirmistin ama en azindan daha bakimli duruyor saclarin olcebildinmi peki resimlerde göz karari baktımda 7_8 cm gibi duruyor insallah bele geldiginide göreceksin canimSığır iliği kürü(11 uygulama)+2 hafta ara sonrası sonuçlar:
Başlangıç:
Eki Görüntüle 1849202
4. hafta:
Eki Görüntüle 1849203
8. hafta:
Eki Görüntüle 1849200
12. hafta/final:
Eki Görüntüle 1849201
Evet canim avakado zaten iyi bir nemlendirici ama yagi ne derece ggüvenilir olur bilemedim bugday yagini bende yeni temin ettim 2 sene öncemiydi neydi yıpranmış saca iyi geliyor diye almıştım gercekten etkili olmuştu ve parlaklastirmistiCuriousCat oransızlığı boşver çok güzel 4. Haftadan sonra saçların şahlanmış maşallah dün beri saçlarına bakıyorum Bugün bir müşteri geldi o kadar güzeldi ki saçları Litvanyalı biraz konuştum ne bakımı yaptığı genellikle kimyasal şampuan kullanmamaya çalışıyormuş birde asla ısıtıcı kullanmıyormuş yaptığı bakımlar avakodulu +zeytinyağlı maske kendisi yapıyormuş birde kına avakoda yağı+zeytinyağı ve buğday özü yağı ile karıyormuş bayıldım saçlarına
Canım Rusya ve Ukrayna'da varmış böyle organik yağlar hatta geçen sene Rus bir kadın anlatmıştı ayının yağını yiyorlarmış fit ve diri kalmak için aen buğday yağını nerden temin ettin soğuk presdi değil mi kına ile mükemmel olmuş kadının saçları Fasdan almış kınayı yabancılarda ki bu organik ürün bulma konusunda çok iyilerEvet canim avakado zaten iyi bir nemlendirici ama yagi ne derece ggüvenilir olur bilemedim bugday yagini bende yeni temin ettim 2 sene öncemiydi neydi yıpranmış saca iyi geliyor diye almıştım gercekten etkili olmuştu ve parlaklastirmisti
Aynen valla canim mesela ben dulavratotu yagini bulmaya calistim yok arkadas. ya 20 ml asiri pahali yada yok ama yabanci ulkelerde sac uzatmak icin en ccokkullanilan yag.Canım Rusya ve Ukrayna'da varmış böyle organik yağlar hatta geçen sene Rus bir kadın anlatmıştı ayının yağını yiyorlarmış fit ve diri kalmak için aen buğday yağını nerden temin ettin soğuk presdi değil mi kına ile mükemmel olmuş kadının saçları Fasdan almış kınayı yabancılarda ki bu organik ürün bulma konusunda çok iyiler
Evet sadece 5 cm yinede memnunum haftaiçi bakımlarımın çoğunu aksattım o dönem, bakalım inşallah dax daha iyi sonuç verir, yarın başlayacağım nasipseMasallah canim kestirmistin ama en azindan daha bakimli duruyor saclarin olcebildinmi peki resimlerde göz karari baktımda 7_8 cm gibi duruyor insallah bele geldiginide göreceksin canim
Sağol kuzum avakadonun yağını bulamasan bile, marketten kendisini alıp, ezip yağla karıştırarak bakım yapılabilir gibi geldi, çoğu tropik meyveye alerjim var ama bende denemek istiyorum avakadoyu hem saç hem cilt için, hemde bu ara ebru şallının pilates videolarına sardırdım sürekli öneriyor kadın merak etmedim değil.. Tanıdık bir aktarın varsa buğday yağını ısmarlayabilirsin ona, toptancısında varsa temin ediyor, ben öyle yapıyorum aradığımı bulamayıncaCuriousCat oransızlığı boşver çok güzel 4. Haftadan sonra saçların şahlanmış maşallah dün beri saçlarına bakıyorum Bugün bir müşteri geldi o kadar güzeldi ki saçları Litvanyalı biraz konuştum ne bakımı yaptığı genellikle kimyasal şampuan kullanmamaya çalışıyormuş birde asla ısıtıcı kullanmıyormuş yaptığı bakımlar avakodulu +zeytinyağlı maske kendisi yapıyormuş birde kına avakoda yağı+zeytinyağı ve buğday özü yağı ile karıyormuş bayıldım saçlarına
Kuzum gene iyi masallah ama sunu farkettim bakimlar her donem ayni,etkiyi sağlamıyor mesela benim gecen sene her ay en az 4 cm uzardi bu,sene bi ay 4 cmse diger ay bakıyorum 2 cmEvet sadece 5 cm yinede memnunum haftaiçi bakımlarımın çoğunu aksattım o dönem, bakalım inşallah dax daha iyi sonuç verir, yarın başlayacağım nasipse
Evet bende geçen hafta evde değildim bakımlarım aksadı.Bu hafta tam gaz devam inşallah.Kuzum gene iyi masallah ama sunu farkettim bakimlar her donem ayni,etkiyi sağlamıyor mesela benim gecen sene her ay en az 4 cm uzardi bu,sene bi ay 4 cmse diger ay bakıyorum 2 cm
İster istemez bazen aksıyor bakimlar sen bakima hazirken bakim sana hazir olmayabiliyor bugun bakim gunumdu tam yagimi ısıttım misafir gelecek ddiye kaldirdim suremedim simdi yapacağım
Forumda cok denk geliyorum örneğin 2_3 bakimi,aksiyor diye temelli birakani
Daxtan fayda alirsin eminim canim ben cok etkisini gordum onun