- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Pazar Bakımı:
-Isıttığım zeytin yağın içine 2 damla çam terabentin, 1 mercimek kadar Hindistan cevizi yağı ve 1 çay kaşığı kadar mecitefendi karışık saç bakım yağı ekledim.
-Geceden saçlarımın uçlarına loreal extraordinary oil sürüp boneyle beklettiğim saçlarımın diplerine yaptığım karışımı sürüp, uçlara doğru taradım. Streç film+ bone+ baş örtüsü 3lüsüyle sarıp beklemeye başladım
-Karışık bakım yağını direk uygulamama sebebim; iyi durulanmadığında kokusunun saça sinmesi, böylece seyreltmiş oluyorum
- 3-4 saat bekleyip şampuan-saç kremi-sirke- mucizevi yağla bugünü tamamlayacağım.
Haftaya görüşmek üzere
Bende hemen hemen aynı şekilde duruluyorum ve kesinlikle 2. şampuanı saçımda bekletip masaj yapıyorum özellikle doğal içerikli olanları :) Yağlı his yok ama sanki acı acı kokusu kalıyormuş gibi geliyor saç bakım yağının ama şampuanıma da çam terabentin eklediğim için kuruntu yapıyor olabilirim.. x). İlk fırsatta urban care serumu alıp deneyeceğim tavsiye için teşekkür ederim :)restorex
canım yagi direk sactan arindirabilirsin aslinda, daha dun gece surup sabah yikamistim ben, sacima bayagiiii bir su tuttum ardindan sampuanladim ve sampuani biraz beklettim sacimda, duruladim, kremleyip ciktim, yaglanma yok :)
mucizevi yaga gelince ocak ayindan beri bende kullaniyorum gecen gun 2.siseye basladim.elimde urban care serum var mucizevi yagdan daha da iyi, tavsiye ederim
Bende hemen hemen aynı şekilde duruluyorum ve kesinlikle 2. şampuanı saçımda bekletip masaj yapıyorum özellikle doğal içerikli olanları :) Yağlı his yok ama sanki acı acı kokusu kalıyormuş gibi geliyor saç bakım yağının ama şampuanıma da çam terabentin eklediğim için kuruntu yapıyor olabilirim.. x). İlk fırsatta urban care serumu alıp deneyeceğim tavsiye için teşekkür ederim :)
Sadece haftada 1 yaptığım için zararı olacağını düşünmüyorum ama kesin bir karar verebilmek için 1-2 hafta daha geçmesi lazım, başlangıçla son hali arasındaki farktan anlaşılır iyi mi yoksa fazla mı geldiği :)sizce de saçınızı yormuyor musunuz? faydadan çok zararı olmasın
canım restorex ilk başta kaşındırabilir sakın bırakma çok güzel uzatacak saçını kaşınma da geçiyor sonra..Pazar bakımı 3#
- Mecitefendi saç bakım yağının içine Hindistan cevizi yağı ve 1 damla çam terabentin ekleyip diplerine fırçayla uygulayıp 5 dk kadar masaj yaptım, streç+bone ve örtüyle sarıp beklemeye aldım.
- Hafta içi saç diplerimde kaşıntı oldu ama kızarıklık vs yok eğer bugünde kaşıntı yaparsa restorexi bırakıp, elidorun sağlıklı uzayan saçlar serisini deneyeceğim.
- Kırmızı kapaklı mucizevi yağım bitti bugun sarı kapaklıya geçeceğim.
Şimdilik bu kadar haftaya görüşmek üzere ve şimdiden iyi bayramalar
Long&speed serisi olan restorexim bitti 1 hafta kadar önce, o zamandan beri daha önceki serisi olan anzer bitkilerine başladım ve daha önce hiç kaşıntı yapmadığı için biraz huzursuz oldum açıkçası ama kızarıklık olmazsa dediğiniz gibi kullanmaya devam edeceğim :)canım restorex ilk başta kaşındırabilir sakın bırakma çok güzel uzatacak saçını kaşınma da geçiyor sonra..
15 günlük lavanta kürüne başlıyorum. Geçen seferlerden hatırladığım kadarıyla cilt ve saçta da değişimler meydana geliyor o yüzden belirtmek istedim.
Akşam yemeğinden en az 2 saat sonra 1 su bardağı kaynar su içinde kısık ateşte 10 dk demlenen 1 tatlı kaşığı kadar lavantayı soğumasını beklemeden süzüyoruz ve su ılınınca içiyoruz. Her gece taze hazırlayıp kullanıyoruz. Saraçoğlunun kitabından aldım tarifi dediğim gibi daha öncede uygulayıp memnun kaldım özellikle cildimde.. Saçıma sürmeyi düşünmüyorum, temiz saçta 30dk bekletip sonra tekrar durulamak lazım ve büyük ihtimalle sinüzitimi tetikler o yüzden sadece içeceğim.
Bayramdan sonra deniyebilirim eğer yağlandırmassa güzel olur :)durulamadan uygulayanlarda var. yani son duruluma suyu olarak, bence böylesi daha etkili olur :)
Speed&long serisinden çok memnundum, tavsiye ederim denemeni :)Restorexten memnun musun? Bende alacağım da
Olumsuz etkileri varmıydı benim saçlarım kuru ve gür çünkü nasıl olur senceSpeed&long serisinden çok memnundum, tavsiye ederim denemeni :)
Yumuşatıyor saçı hatta bir süre sonra extradan saç kremi kullanmana gerek olmuyor.Olumsuz etkileri varmıydı benim saçlarım kuru ve gür çünkü nasıl olur sence
O zaman alayım çünkü benim saçlarım kuru ve kabarıyor umarım iyi olur :*Yumuşatıyor saçı hatta bir süre sonra extradan saç kremi kullanmana gerek olmuyor.