Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı!

Evet bugün durulama suyumu değiştirdim artık karanfil kullanıyorum.. Yaklaşık 15 tane kuru karanfili 2 su bardağı suyla 10 dk kaynattım sonra ılınınca süzdüm ve durulama suyuma karıştırdım..2-3 kullanım sonra kesin bir yorum yaparım, şimdilik iyi görünüyorlar..

Benim konuma da bekliyorum yorumlarini

En sonunda buldummm onu.. Nasıl baktısam ben gri kapak diye hatırlıyordum ama lilamış :KK55:Onarıcı olduğunu iddia ediyor kendileri.. İçeriği sarı kapakla oldukça yakın. Henüz kullanmayı düşünmüyorum bir süre daha sarıya devam, kendilerini kuaför zamanım yaklaşmaya başlayınca denemeyi düşünüyorum. Dener denemez farkı yazarım :KK59:
Eki Görüntüle 1600198
Deneyince yorumlarını bekliyorum, bu ürünü bende cok merak ettim.

Saçlarım dökülmeye başladı sanırım şampuanımı değiştirme vakti geldi 10 gündür artarak devam ediyor dökülmem, sarımsaklı şampuanıma geri döneceğim sanırım..
Bu arada akşam akşam yeni icatlar peşine düştüm aklıma geleni size özelliklede KilicBaligi KilicBaligi 'na danışmak istedim denemeden.. Daha önce onun bir yazısından gördüğüme göre evin ve bemiks yağ içerikli, bepanthen ise su demişti ( ya da öyle bir şey) o zamandan beri bepantheni yağ bakımlarıma eklemiyorum, malum su ve yağ karışmaz, ve son zamanlarda maden suyuna da kafayı takmış haldeyim.. Diyorum ki fıs fıslı bir şişeye yarım şişe maden suyu üstüne de 1 adet bepanthen iğneyi kırsam onu diplere uçlara sıksam.. olur mu ki?

Saçlarım dökülmeye başladı sanırım şampuanımı değiştirme vakti geldi 10 gündür artarak devam ediyor dökülmem, sarımsaklı şampuanıma geri döneceğim sanırım..
Bu arada akşam akşam yeni icatlar peşine düştüm aklıma geleni size özelliklede KilicBaligi KilicBaligi 'na danışmak istedim denemeden.. Daha önce onun bir yazısından gördüğüme göre evin ve bemiks yağ içerikli, bepanthen ise su demişti ( ya da öyle bir şey) o zamandan beri bepantheni yağ bakımlarıma eklemiyorum, malum su ve yağ karışmaz, ve son zamanlarda maden suyuna da kafayı takmış haldeyim.. Diyorum ki fıs fıslı bir şişeye yarım şişe maden suyu üstüne de 1 adet bepanthen iğneyi kırsam onu diplere uçlara sıksam.. olur mu ki?

Maden suyu olur ama Bepanthene olmaz canım. Bepantheni şampuana eklemeni tavsiye ederim.

Bakım 8#
1'er ampul Bemiks ve Evin'e, Otacı argan bakım yağımı ekledim, fırçayla diplere uyguladım masaj yaptım sonra düzgünce tarayıp kalanı uçlara yedirdim. Güzelce toplayıp streçledim vurdum kendimi ev işine :KK55:
Şampuan olarak mecitefendinin sarımsaklısına geçtim, durulama suyu olarak da karanfil suyuna devam(sıcak suyla 10 dk demlenmiş)..
Sıradaki fotoğrafa 9 gün kaldı bugün itibariyle (Allahım inşallah uzamıştır.. Amin!!) :KK33:

Bakım 9#
Otacı argan bakım yağını diplere güzelce yedirip uçlara doğru taradım, en uçlara da restorex saç kremi vardı evde alıp kullanmadığım onu sürdüm streçleyip, bonemi taktım. Akşam yemeğinden sonra mecitefendiyle yıkayıp, karanfil suyuyla durulayacağım..

Birde yeni bir problemim var dün kan bağışı için gittiğimde kanımın düşük olduğunu söylediler o yüzden pztsi doktora gitmeyi planlıyorum. En son baktırdığımda 13,5 tu, 11,3 e inmiş.. Oradaki doktorun tavsiyesi üzerine çayı bıraktım ve pekmez içmeye başladım ve protein ağırlıklı besleniyorum dün akşamdan beri, yinede diyet listemi doktorumla görüştükten sonra tekrar düzenleyeceğim. Salı günü 3. resimi ekleyeceğim bakalım saçım hiç uzamışmı?

3.png
Fotoğraf0628.jpg Fotoğraf0630.jpg

uzamış mı ne !! :cool::21::rolleyes:

Evet en sonunda tahlil sonuçlarım çıktı, ilaçlarımı aldım ve bugün itibariyle kullanmaya başladım.. Apikopal ve komfer fol..
Uzun vadede uzama hızına etki eder dedi doktorcum ama dökülmem kesilip yorgunluğumu alsa o da yeter :KK1:
Normalde bugün susam yağıyla bakım yapmayı planlamıştım ama halim kalmadı dünden beri, o yüzden önümüzdeki hafta başlarım artık. Sevgili yumağım ananem bana tahinden mis gibi susam yağı ayırmış, büyük ihtimalle tek başına ya da zeytin yağıyla ılıtıp uygularım. Bir süreliğine iğne karıştırmama gerek kalmadı, içten alacağım için zaten :kk77:
Şimdilik bu kadar pazar bakımında görüşmek üzere..

Evet en sonunda tahlil sonuçlarım çıktı, ilaçlarımı aldım ve bugün itibariyle kullanmaya başladım.. Apikopal ve komfer fol..
Uzun vadede uzama hızına etki eder dedi doktorcum ama dökülmem kesilip yorgunluğumu alsa o da yeter :KK1:
Normalde bugün susam yağıyla bakım yapmayı planlamıştım ama halim kalmadı dünden beri, o yüzden önümüzdeki hafta başlarım artık. Sevgili yumağım ananem bana tahinden mis gibi susam yağı ayırmış, büyük ihtimalle tek başına ya da zeytin yağıyla ılıtıp uygularım. Bir süreliğine iğne karıştırmama gerek kalmadı, içten alacağım için zaten :kk77:
Şimdilik bu kadar pazar bakımında görüşmek üzere..

Bende simdi sampuanima bemiks kirdim ve 2tane apikobal kirdim..
Uzamaya etkisi varsa eğer bende apikobala basliyayim ya

Karanfil Suyu Gözlemlerimmm!!!
Aklımdayken onu da sizinle paylaşayım, artık kesin bir değerlendirme yapabilecek kadar uzun süre kullandım diyebilirim. Öncelikle tarifi hatırlatayım 1lt kaynamış suya 15-20 karanfili atıp 10 dk demliyoruz, soğuyunca süzüyoruz ve durulama suyumuz kullanıma hazır oluyor...
Öncelikle çok iyi yumuşatıyor saçları, genelde yıkadıktan sonraki gün saç uçlarım yine dikenlenmeye başlar serum uygulamak gerekirdi, şimdi öyle bir derdim yok bir sonraki banyoya kadar yumuşacık.. Genelde dökülme için kullanılıyor ama benimki kan değerime bağlı olduğu için dökülmeden yana pek randıman alamadım, yine de günde 100 teli geçmedim çok sükür! Saç tipi kuru olanlar için bulunmaz nimet kesinlikle, ama normal ya da yağlıysa biraz erken yağlandırabilir! Kuruluktan kaynaklanan kepeğe iyi geliyor ve ardında bıraktığı koku oldukça hoş :) İlgilenenlerin denemelerinde fayda var !

Bende simdi sampuanima bemiks kirdim ve 2tane apikobal kirdim..
Uzamaya etkisi varsa eğer bende apikobala basliyayim ya
Başla bence, sonuçta B vit fazlası idrarla atılıyor faydası var, zararı yok vücuda :KK76:Ayrıca doktorcum dediki içten aldığın sürede dıştan bemiks uygulamana gerek bile kalmaz !

Başla bence, sonuçta B vit fazlası idrarla atılıyor faydası var, zararı yok vücuda :KK76:Ayrıca doktorcum dediki içten aldığın sürede dıştan bemiks uygulamana gerek bile kalmaz !

Vaovv o zaman annenin ilacina ortak cikayim :KK70:

Bakım 10#
Acele tarafından otacı argan bakım yağımı sürüp sarmaladım saçımı, akşam yemeğinden sonra mecitefendi sarımsaklı şampuanımla yıkayıp, elseve arı sütlü kremle kremleyip, karanfil suyuyla durulayacağım. Sarı kapaklı mucizevi yağa devam ediyorum 1/3'ünü anca bitirebildim sayılırım, mor kapak daha beklemede..
Yakında watsons'a gidip krem, serum birşeyler bakmam gerekecek, yine alınca ve kullanınca eklerim neler aldım..
Hepinize mutlu, sağlıklı pazarlar :KK54:

En Büyük TÜRKİYEZafer Bayramımız Kutlu Mutlu Huzurlu Olsun!!!En Büyük TÜRKİYE

Hafta içi bakımı!!! 1#
Bonibonumun tahinin üstüne çıkan yağdan bana ayırdığı mis gibi kokan susam yağımı ilk kez kullandım bugün. İçine başka bir şey eklemeden fırçayla diplere uygulayıp, masaj yaptım, streçleyip bıraktım. Sonuca göre saçımı ağırlaştırmazsa bir süre hafta içleri de buna devam etmeyi düşünüyorum :KK49: 2-3 kullanımdan sonra beğenip beğenmediğimi, gördüğüm değişiklikleri yazarım!
Herkese mutlu günler :emir_bebek:

Bakım 11#
Hala otacı argan bakım yağıma devam 2-3 haftalık daha var gibi (annemle beraber kullanıyoruz..)
Kan ilaçlarımın ilk 10 şişesi dün bitti, bugün ara, yarın tekrar başlayacağım. Apikobalden 2 tane almayı düşünüyorum bugün.. Genel olarak yorgunluğum azaldı, spora başlayabildim 15 günlük aradan sonra :KK6: Saç dökülmem hemen hemen aynı hızda devam ama bugün sanki biraz daha canlı geldi saçım yağlarken, daha dolgun, parlak ve yumuşaktı.. Şimdilik bu kadar mutlu pazarlar :cool:

Bugün kan ilaçlarımı almaya gittim, doktorcum 1 kutuda çinko şurubu yazdı dökülmem sürüyor deyince.. Pof iyice ecza deposuna döndü içim :mad:

Hafta içi bakımı 2#
1 Yemek kaşığı zeytin yağını ılıtıp içine 1 yemek kaşığı kadar susam yağı ekledim, diplere uygulayıp masaj yaptım, uçlara sürdüm, ördüm ve streçledim. Yarın akşama kadar bırakmayı düşünüyorum, dışarı çıkmam gerekmediğinden...
Bugün çinko şurubumun 5. günü dökülmem yavaşlamaya başladı gibi %10 oranında, annemler dalga geçiyor hemen nasıl etki etsin diye o yüzden bana öyle geliyor da olabilir :p Aynı şekilde demir+folat ve bvitlerine devam ediyorum...:KK8:

X