Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı!

Canım saçların çok güzel toparlayıp uzamış hayran kaldım gerçekten böyle parlaması falan maşallah peki yağı nerden temin edebiliriim

Canım saçların çok güzel toparlayıp uzamış hayran kaldım gerçekten böyle parlaması falan maşallah peki yağı nerden temin edebiliriim
Teşekkür ederim Ben Özdilekten almıştım, çoğunlukla bütün marketlerde, Watsons ve Gratislerde var,bir de bu sabah eczanede gördüm. Bir araştır nerede uygun bulursan orada al marketlerde zaman zaman indirime giriyormuş

Baktım yakın zamanda merkeze gidebilecek gibi değilim yağlarımı internetten sipariş ettim. Dax supergro ve Redist 40 bitkili saç bakım yağı Gelir gelmez denemek için ölüyorum özellikle Dax kullananlarınızın yorumlarını gördükten sonra.. Ek olarak birde Barcelino almayı düşünüyordum ama onu buradaki aktardada bulabilirim diye sonraya bıraktım, artık alırsam yazarım. Ah bir de Zencefilimi aldım bugün artık onu da ilk fırsatta denerim. İnternette bulduğum tarife göre 1 su bardağı suda 1 kökü kaynatıcaz, süre belirtmemiş.. Araştırıp yapınca kesin olarak tarifi yazarım

Hafta içi bakımı 5#
Öglen gibi kargom geldi, bende hemen Dax'ı denemek istedim. 1 tatlı kaşığı susam yağı, 1 çay kaşığı zeytin yağını ılıttım, içine 1,5 çay kaşığı kadar dax ekledim, eriyince fırçayla diplere sürdüm, masajımı yapıp kalanı boy ve uçlara sürdüm. İlk günden sorun yaşamamak için azla başladım,miktarını durulanmasına göre ayarlayacağım Ayrıca 1 su bardağı suda 1 kök zencefili kaynattım 5 dk, sonra bıraktım soğumaya, banyodan önce süzüp kullanacağım.
Şimdilik bu kadar memnun kalıp kalmadığımı ve etkilerini 3-4 kullanım sonra belirtirim.
Görüşmek üzere

Dax'ı bende merak ediyorum ya..
Çok iyi anlatıyorlar ama ben istikrar sağlamıyorum

Daxla ilk uygulamam fena gitmedi, ilk olarak arıtmada hiç zorlanmadım, 2. şampuanlamada mis gibi köpürdü (tabi doğal şampuanların köpürebildiği oranda). Saçım şuan gayet volümlü, yağlı kalıp basılma yaşamadım. Maalesef Mecitefendi Sarımsak şampuanım bitti.. Şimdilik Yarım kalan restoreximi bitirmeyi düşünüyorum o arada aktarımı at kuyruğu şampuanı için sık boğaz edicem Son 3 seferdir elseve 5 etkili onarıcı kremi kullanıyorum, kırılma karşıtı olandan çok çok daha iyi, nem kolajenden sonra ikinci yeterli nemlendirmeyen krem olarak listeme yazdım. Zencefil şimdilik iyi gibi duruyor, kokusu hissedilmiyor ve saçım oldukça yumuşak (tabi daxın etkisi büyüktür) ama şuan için karanfili aratmıyor. Şimdilik bu kadar gelişmeler için hatta kalın...

Bakım 14#
Gözü kör olasıca grip yüzünden ev hapsi modundayım o yüzden saç bakımımı bugünden uygulamak istedim.
1 çay kaşığı zeytin yağı, 2 çay kaşığı susam yağı (içinde 2 diş sarımsak bekletilmiş- kokusu turşu gibi resmen -) ve 1 tatlı kaşığı kadar daxı karıştırdım. Zeytin yağı ve susam yağını microdalgada ısıtmıştım ama uygulamanın sonuna doğru dax katılaşır gibi oldu.. Herneyse diplere fırçayla güzelce uyguladım masajımı yapıp taradım ve kalanı uçlara yedirdim. Sonrasında 3 kat streçfilm ve başörtüsüyle sarıp azıcık fön makinasıyla ısıttım başımı, malum hastayım iyice sinüzitim çoşmasın dedim. Ateşlenmezsem yarın akşamüstüne kadar bırakırım iyice kalsın saçımda.. Zencefil suyumu yarın banyo öncesi hazırlayacağım inşallah..
Bu arada az önce avondan saç kremim geldi belki yarın denerim Bu arada açık ara gördüğüm en büyük saç kremi memnun kalmazsam artık ne yaparım bilmem

Hafta içi bakımı 6#
Susam yağı, zeytinyağı ve daxı karıştırdım yine. Dipten uca iyice uyguladım sonra başımı eğip masaj yaptım. Streçledim sonrada fön makinası ile tülbentimi ısıttım sarmaladım başımı 30 sn kadarda öyle fönü tuttum, bıraktım. Yarına kadar bekleticem nasipse
Saçımı kestiresim var bugünlerde, ilk olarak kimliğimi yenilemek için resim çektirirken uçların rengini görünce inme inmesi yüzünden.. resmen havuç turuncusu.. Allahtan o kısımlar kesildi kimliğe sığması için ve gün ışığında o kadar cırtlak değil İkincisi 2 tel kırık gördüm uzuuuuun incelemelerim sonucu hemde o turuncularda. Hazır 3mm kadarken aldırsamda ilerlemeden kurtulsam diyorum. Bakalım bir sonraki Dolunay takvimine göre 16-18'i arası kesim günü var, inşallah kuaförümde boş olursa aldırırım 1-2 cmOlmadı sonraki kesim gününe kadar tek tek kırık avlayacağım elimde makas

Bu arada restorexe geri döndüm, elseve 5 etkili kreme ve zencefil suyuna devam. Ve zencefili bu kez farklı hazırladım şu bahçe makasına benzeyen tavuk makası yardımıyla zencefil kökünü 2 ye böldüm öyle kaynattım(bıçak ve normal mutfak makası kesmedi..), böylece su daha doygun oldu ilkine göre

Bu hafta bakımlarım iptal gibi görünüyor. 3 gündür felaket hastayım, nereden baksam günde 4-5 saatten az uyanığım. Ateş düşürücü, ağrı kesiciler uyku yapıyor bolca.. Zavallı saçlarımı görecek halim kalmadı. Artık 15 gün-2 hafta içi/2 hafta sonu bakımı- ara veririm. Başlayalı 14 hafta olmuş zaten tam zamanı biraz dinlendirmek için. 16'sında saçımı kestirmeyi planlıyorum -Bkz Dolunay Takvimi- kestirmeden önce bir fotoğraf daha ekler, 14 haftalık süreçte ne kadar uzadığını ve nelerden memnun kaldığımı eklerim. Şimdilik hoşçakalın ve değişen havalara-salgınlara dikkat edin.
Son olarak vatanca başımız sağolsun Daha mutlu, daha huzurlu günlerde görüşmek üzere..

bişi sorcam şimdi ben karışımlar yapıyorum
yaglardan sonrada içine bemix evigen bepanten ampul kırıyorum
bunu her defasında tekrar tekrar hazırlıyorum
bi sişeye böle bi karısım hazırlasam içine ampüllerde kırsam acaba ampıllerin etkisi kayıp mı olur beklediği için

Duyduğum kadarıyla ampullerin ömrü açıldıktan sonra 1 aymış ama hiç cam kavanozda denemedim. İlk denemem plastik gliss fısfıs şişesiydi ve koku oluştuğu için yarısını atmıştım. Ben karışım kullanacaksam eğer yağları cam bir kavanozda karıştırıp, ampulleri kullanacağım zaman kaseme ekliyorum. Biz genelde annemle beraber kullandığımızdan önce ampulleri kırıyorum kaseme sonra göz kararı yağımı ekliyorum. Düzenli kullanımda zaten miktarı göz kararı ayarlayabiliyorsun. Eğer illa hepsini karıştırıcam diyorsan tüm yağların büyük kavanozda karıştır sonra daha ufak bir kavanoza 1 aylık yağ 1-2 yemek kaşığı ve ampullerini kır ve her ay aynı şekilde yeniden hazırla

---KAPANIŞ---
25 Haziran'dan beri süren bakım maratonumun sonuna gelmiş bulunmaktayım. Bu sürede 14 haftasonu ve hafta içi bakımı yaptım. Kullandığım ürünler sırasıyla;
BAKIM YAĞLARI:
- Mecitefendi Saç Bakım Yağı
-Otacı Argan Saç Bakım Yağı( Detaylı yorum Syf-8)
-Dax Supergro
-Hindistancevizi yağı
-Zeytinyağı
-Çam Terabentin
-Susam Yağı

DURULAMA SULARI:
- Sirke
-Karanfil Suyu(Tarif Syf-4,Yorum Syf-6)
-Lavanta Suyu(Tarif Syf-2, Yorum Syf-3)
-Zencefil Suyu

DİĞER MALZEMELER:
- Bemiks- Evin-Bepanthen
-Mayonez

ŞAMPUANLAR:
-Mecitefendi Sarımsaklı Şampuan
-Restorex Speed and Long
-Restorex Anzer Bitkileri

KREMLER:
- Elseve Arı Sütlü
- Elseve Komple Onarıcı 5 Etki
- Elseve Kırılma Karşıtı
- Elseve Nem Kolajen
- Restorex Speed and Long

SERUM:
-Elseve Mucizevi Yağ Kırmızı Kapak
-Elseve Mucizevi Yağ Sarı Kapak
-Elseve Komple Onarıcı 5 Durulanmayan Sıvı Saç Bakım Kremi
(Unuttuklarım varsa sonraki günlerde kontrol edip tekrar eklerim)

Gelelim saçımın son haline.. 2. Resimde biraz basık ve dağınık özür dilerim, saçlarımı dün yıkadım ve hasta olduğumdan tüm gece ve gün yataktaydım haliyle rezile döndüler. Özelden bir arkadaşa resim atarken hazır pcye geçmişken konumuda kapatmak istedim..

14 haftalık bakımdan sonra (hastalığında etkisiyle) 15 günlük ara vermeye karar verdim. Bu arada eğer bir sorun çıkmazsa kırıklarımı aldırıp, bir sonraki bakım rutinim için yeni ürün ve malzeme arayışına gireceğim. umarım bu süreçte birazda olsa faydalı olmuşumdur. Tariflerin ve diğer şeylerin yığılıp, keşmekeşe yol açmaması nedeniyle 25'inden sonra yeni bir konuyla devam etmeyi düşünüyorum yani sadece kısa bir süre için vedalaşıyoruz.
Görüşmek üzere mutlu kalın

bu dolunay takvimi nedir saçla ilgisi ne.

bu dolunay takvimi nedir saçla ilgisi ne.
Pratik olarak ayın konumunun hesaplanması ve belirli burçlarda olduğunda sağladığı yararlardan faydalanmak diyebiliriz. Mesela Ay Koç ve yay burcunda saçınızı kestiriseniz daha hızlı uzar, aslan burcunda gürleşir gibi gibi.. Daha detaylı bilgi için googleda kozmik bakım blogspot diye ararsanız, benim faydalandığım kaynağı bulabilirsiniz

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…