Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Aynen valla canim mesela ben dulavratotu yagini bulmaya calistim yok arkadas. ya 20 ml asiri pahali yada yok ama yabanci ulkelerde sac uzatmak icin en ccokkullanilan yag.
Burda bi aktar var urunleri cok güzel 100 ml 15 liraya aldim bugday yagini daha oncede malatyada almistim bi aktardan
Evet gerçekten bizler bulamıyoruz malesef bulsak bile genellikle insanları kaldırdığımız için güvenemiyorum ya ne güzel bende netten bakayım olmazsa bir yerlerden temin etmek istiyorum özellikle kınada kullanmak istiyorum

Sağol kuzum :KK200: avakadonun yağını bulamasan bile, marketten kendisini alıp, ezip yağla karıştırarak bakım yapılabilir gibi geldi, çoğu tropik meyveye alerjim var ama bende denemek istiyorum avakadoyu hem saç hem cilt için, hemde bu ara ebru şallının pilates videolarına sardırdım sürekli öneriyor kadın merak etmedim değil.. Tanıdık bir aktarın varsa buğday yağını ısmarlayabilirsin ona, toptancısında varsa temin ediyor, ben öyle yapıyorum aradığımı bulamayınca
Ben avakodo kürü yapmıştım şeker için ve işe yaradı zeytinyağlı aslında dediğin gibi kendimde yapabilirim araştırmak lazım gerçekten tadı yok bu bir gercek ama faydası çok maalesef tanıdık aktar var evime yakındı malesef taşındı yeni yerini bulabilirsem uğramayı düşünüyorum

Dax Haftaiçi 1:
Ve ilk kürümü uygulamış bulunmaktayım, 1 tatlı kaşığı zeytinyağını ısıtıp, 1 tatlı kaşığı daxı ekledim, karıştırıp diplere uyguladım, uçlarada göz kararı zeytinyağı sürdüm, diplere masaj yapıp paketledim streç filmle.. Yatana kadar tutup sahurda streçi çıkarıp sadece boneyle uyurum yarında iftara doğru yıkarım.
Öncesinde yani 2 saat önce sadece suyla saçımı yıkayıp kendiliğinden kurumaya bıraktım, yazın hergün duş alıp sadece 3ünde saçımı şampuanlıyorum, diğer zamanlarda sadece suyla saç diplerime masaj yapıp bırakıyorum.

1 saat kadar oldu saçımı yıkadım önce 3 fındık büyüklüğünde restorexi sulandırıp enseme, kulak arkalarıma ve saçımın önüne uyguladım sonra biraz köpürtüp hafif ıslatıp 1 fındık kadar daha şampuanı saçımın tepesine sürüp oradan yaydım duruladım, durulanınca daxın çoğu gitmişti, 2 fındık kadarda organixi güzelce dağıtıp duruladım, sonuç süper, kolayca arıtmış oldum üstelik soğuk suyla.. bu arada saç kremim bitti bakalım elimde restorex, avon ve elseve var birini seçip kullanıcam artık..:bicak:

1 saat kadar oldu saçımı yıkadım önce 3 fındık büyüklüğünde restorexi sulandırıp enseme, kulak arkalarıma ve saçımın önüne uyguladım sonra biraz köpürtüp hafif ıslatıp 1 fındık kadar daha şampuanı saçımın tepesine sürüp oradan yaydım duruladım, durulanınca daxın çoğu gitmişti, 2 fındık kadarda organixi güzelce dağıtıp duruladım, sonuç süper, kolayca arıtmış oldum üstelik soğuk suyla.. bu arada saç kremim bitti bakalım elimde restorex, avon ve elseve var birini seçip kullanıcam artık..:bicak:
Şifa olsun Canım toplamda kaç saat kaldı maske

Akşam yürüyüşümü yapıp duşumu aldım, saçımı sadece suyla yıkadım, kurur kurumaz, daxımı hazırlayıp süreceğim :dua:
Dax Haftasonu 1:
1 tatlı kaşığı zeytinyağını mikrodalgada ısıtıp, 1 tatlı kaşığı dax (tepeleme) ve bemiks-bepanthen-evin ampullerimi ekleyip güzelce karıştırdım,nişastalı bulamaç gibi birşey oldu tam erimedi dax.. Diplerime fırçayla sürdüm taradım ve masaj yaptım, uçlarına göz kararı zeytinyağı sürüp tepemde topladım ve streçledim. yatana kadar streçle bekleyip, uyumadan önce sadece bone ve eşarp takıp yatıcam yarın öğlende yıkarım herhalde, son olarak krem olarak restorex kullanıyorum, eylüle kadar elimdekileri bitirirsem eylülde yeni birşey alıcam inşallah :dondurma:

Bemiks kokusuna nasıl dayanıyprsunuz? ben bir kere kullandım üstüne heralde 20 sefer yıkandım hala ıslakken kokusu geliyor:işsiz:
Garip ben hiç kokusunu almıyorum, daxın ve zeytinyağın kokusu daha baskın geliyor, birde iyice durulanmadığından olabilir, benim saç tipi kuru ama yağ bakımı yaptığım zamanlarda kullanmak için yağlı saçlar için/arındırıcı şampuan aldım 1 kez onunla 1 kez tuzsuz şampuanla yıkayıp kolayca arıtıyorum. Birde sığır iliği kürü ve sarımsaklı bakım yaptıktan sonra hdiğer herşeyin kokusu güzel gelmeye başladı, normalde bende sevmem bemiks'in ve b vitamini karışımlarının kokusunu :halay:

Garip ben hiç kokusunu almıyorum, daxın ve zeytinyağın kokusu daha baskın geliyor, birde iyice durulanmadığından olabilir, benim saç tipi kuru ama yağ bakımı yaptığım zamanlarda kullanmak için yağlı saçlar için/arındırıcı şampuan aldım 1 kez onunla 1 kez tuzsuz şampuanla yıkayıp kolayca arıtıyorum. Birde sığır iliği kürü ve sarımsaklı bakım yaptıktan sonra hdiğer herşeyin kokusu güzel gelmeye başladı, normalde bende sevmem bemiks'in ve b vitamini karışımlarının kokusunu :halay:

Saçların ne durumda şuan canım

Dax Haftaiçi 2:
1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı tepeleme dax ekledim, diplerime uyguladım. Uçlara zeytinyağı sürüp paketledim, yarın öğlen gibi yıkarım :temizlik:

yıkadım ama 30 tel saçımıda banyoda bıraktım, çıkar çıkmaz 200 ml kadar suyla 20 karanfili kaynattım, soğuyunca fısfıslı şişeye aldım, yatmadan sıkıp masaj yapıcam dahada geçmezse sarımsaklı şampuana geçerim. Kahrolsun cehennem sıcakları :mad:

yıkadım ama 30 tel saçımıda banyoda bıraktım, çıkar çıkmaz 200 ml kadar suyla 20 karanfili kaynattım, soğuyunca fısfıslı şişeye aldım, yatmadan sıkıp masaj yapıcam dahada geçmezse sarımsaklı şampuana geçerim. Kahrolsun cehennem sıcakları :mad:
Aynen sıcakta hiç çekilmiyor yağ bakımları. Bu gün yağları sürerken elime bir sürü saç geldi.Çok üzülüyorum bu triod yüzünden saçlarım çok dökülüyor.

Aynen sıcakta hiç çekilmiyor yağ bakımları. Bu gün yağları sürerken elime bir sürü saç geldi.Çok üzülüyorum bu triod yüzünden saçlarım çok dökülüyor.
karanfil iyi geldi bana cumadan beri her gece sürüp masaj yapıyorum en son duşta 15 tele indi dökülmem, bugün erken uyguladım akşam yatmadan haftasonu daxımı yapıcam. Bu arada tiroit için ilaç kullanıyor musun ?

karanfil iyi geldi bana cumadan beri her gece sürüp masaj yapıyorum en son duşta 15 tele indi dökülmem, bugün erken uyguladım akşam yatmadan haftasonu daxımı yapıcam. Bu arada tiroit için ilaç kullanıyor musun ?
Evet 10 senedir ilaç kullanıyorum.Saçlarım bu aralar çok dökülüyor.Üzülmemek elde değil.

Evet 10 senedir ilaç kullanıyorum.Saçlarım bu aralar çok dökülüyor.Üzülmemek elde değil.
mevsimselde olabilir çok dert etme, iyi düşün bakalım dökülmen başladığında yaptığın bir değişiklik var mı ? bakım olur, şampuanını değiştirmen olur, bu tarz şeylerde dökülme yapılabiliyor demişti doktorum. Birde karanfil kürünü dene istersen :KK51:

Dax Haftasonu 2:
1 tatlı kaşığı zeytinyağın içine 1 tatlı kaşığı dax ve bemiks, bepanthen, evin ampulleri ekledim diplere sürdüm. masaj yaptım, taradım, boy ve uçlara zeytinyağı sürüp streçledim, gece uyurken streci çıkarıp boneyle uyucam, yarında fırsat bulduğumda yıkarım.
Bu arada her gece karanfil suyumla diplere masaj yapıp, gün içinde boy uçlara sıkıp örgü yapıyorum.

X