Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Sığır İliği Kürü Gözlemlerim
evet öncelikle kısaca yaptığım işlemleri anlatayım önceki sayfaları gözden kaçıranlar için.. Haftaiçi zeytinyağıyla, pazarlarıda hazırladığım sığır iliği karışımımla 8 hafta boyunca aksatmadan bakımımı uyguladım. Sığır iliği kürü süresince durulama suyu olarak ısırgandan faydalandım, önceki postlarda tarifini bulabilirsiniz.
En başlarda bu kadar etki görmeyi beklemediğimi belirtmeliyim, özellikle kokusundan dolayı iğrenç bulup, aşırı dökülmem olmasa hiç denemeyeceğim bir kürdü. İlk 2-3 haftadan itibaren bebek saçlarda gözle görülür artış ve dökülmede yavaşlama sağladı.Neyse uzatmadan resimleri ekliyorum uzamayı kendiniz görün

Başlangıçta:
sığır1.png

5 kür-4 hafta sonra:
sığır2.png

8 kür ve 2 hafta mola sonrasında:
Sığır son.png

İnşaat tipi mezuramla ölçtüğüm kadarıyla 9cm i biraz geçkin bir uzama sağlamışım :rolleyes:

Yeni kür planlarım: An itibariyle uzunluktan memnun olup, ygs stresiyle boğuşmakta olduğumdan mart 13'e kadar 8 hafta haftada 1 redist 40 bitkili yağımı kullanıp-deneyip gerek görürsem haftaiçleride elimde kalan susam ve zeytinyağını karıştırıp uygulayacağım, sonrasında yine 8 hafta sığır iliği kürümü tekrarlamak istiyorum ve Allah nasip ederse bundan sonraki yıllarda da bir kür ilkbahar, bir kür sonbahar olmak üzere daimi kullanmayı planladığım kürlerden kendisi.. Şimdilik bu kadar bakımlarımı uygularken yine günlük olarak detaylarımı eklerim,sormak istediğiniz soru olursa hiç çekinmeyin En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

Cidden maşallah çok güzel bir uzama ben seni gördükten sonra yapmak istiyorum ilik kürünü sinemaki yapıyorum o da uzatıyor ama 9 cm nedir :)

Canım baktımda sankı o kadar uzama olmamış gıbı yanı guzel uzamış ama resımlerdenmı acaba göz yanılsaması oldu ama yinede maşallah :nazar:

Canım baktımda sankı o kadar uzama olmamış gıbı yanı guzel uzamış ama resımlerdenmı acaba göz yanılsaması oldu ama yinede maşallah :nazar:
Son resim uzaktan olduğu için boyutlarda biraz farklı görünüyor, annem elini yakınca ananeme çektirdim o da bayağı uzaktan almış o yüzden fark :) kazağın çizgisini mezurayla ölçtüm ilk halinden (grinin ortasından) son haline (pembenin altına)

Ilk resimin olduğu yerle son reesimin oldugu yere. Bak canm ilk basta bana dabi an cok deegil gibi geldi ama on cme yakın uzzama var

Son resim uzaktan olduğu için boyutlarda biraz farklı görünüyor, annem elini yakınca ananeme çektirdim o da bayağı uzaktan almış o yüzden fark :) kazağın çizgisini mezurayla ölçtüm ilk halinden (grinin ortasından) son haline (pembenin altına)
Supersin o zmn canim maşallah diyelim seninde sacin benimki gibi cabuk uzayan cins sanirim :KK48: dur masallahimizi koyalim :nazar::nazar: yaza kadar seninki kalçaya gelirde benimki gelmez :KK43::KK43:

Ilk resimin olduğu yerle son reesimin oldugu yere. Bak canm ilk basta bana dabi an cok deegil gibi geldi ama on cme yakın uzzama var
Baktim tekrardan canim grinin ortasindan pembenin sonuna kadar uzamis canim benim seninkide uzayacak sen koçta ucundan aldin demi

Yeni kür planlarım: An itibariyle uzunluktan memnun olup, ygs stresiyle boğuşmakta olduğumdan mart 13'e kadar 8 hafta haftada 1 redist 40 bitkili yağımı kullanıp-deneyip gerek görürsem haftaiçleride elimde kalan susam ve zeytinyağını karıştırıp uygulayacağım, sonrasında yine 8 hafta sığır iliği kürümü tekrarlamak istiyorum ve Allah nasip ederse bundan sonraki yıllarda da bir kür ilkbahar, bir kür sonbahar olmak üzere daimi kullanmayı planladığım kürlerden kendisi.. Şimdilik bu kadar bakımlarımı uygularken yine günlük olarak detaylarımı eklerim,sormak istediğiniz soru olursa hiç çekinmeyin En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK
Canim bu arada bir kimyager arkadasim redist 40 bitkilinin icinde yoğun silikon oldugunu soyledi silikonda sac derisini tikar uzama yavaslar

X