Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Canım sığır iliğini yaparken bemiks evigen bepanthen ampül de kırıyor muydun içine bir de uçlarına sürdün mü?

Canım sığır iliğini yaparken bemiks evigen bepanthen ampül de kırıyor muydun içine bir de uçlarına sürdün mü?
Evet her defasında 1 küp ilik karışımı 1'er tanede vitamin ampulunu karıştırıp sürdüm diplere, masaj yapıp taradıktan sonra kalanı boylara doğru yaymaya çalıştım ama fazla kalmıyor, arzu edersen uçlara zeytinyağı, badem yağı vs sürebilirsin

Canim bu arada bir kimyager arkadasim redist 40 bitkilinin icinde yoğun silikon oldugunu soyledi silikonda sac derisini tikar uzama yavaslar
Sanırım kastettiği serinin başka bir ürünü bakım yağının içeriği;
Papatya Yağı, Sarımsak Yağı, Melisa Yağı, Soya Yağı, Üzerlik Yağı, Biberiye Yağı, Buğday Yağı, Çay Ağacı Yağı, Jojoba Yağı, Avakado Yağı, Nane Yağı, Susam Yağı, Yeşil Çay Tohumu Yağı, Üzüm Çek. Yağı, Aspir Yağı, Haşhaş Yağı, Argan Yağı, Zeytinyağı, Tatlı Badem Yağı, Ayçiçek Yağı, Aloe Vera Yağı, Keten Tohumu Yağı, Ylang-ylang Yağı, Hint Yağı, Aynısafa Yağı, Ceviz Yağı, Çam Terebentin Yağı, Civanperçemi Yağı, Çörekotu Yağı, Defne Tohumu Yağı, Dulavrat Otu Yağı, Fındık Yağı, Havuç Tohumu Yağı, Isırgan Otu Tohumu Yağı, Kabak Çek.Yağı, Kanola Yağı, Kantaron Otu, Kayısı Çek. Yağı, Lavanta Yağı, Nar Çekirdeği Yağı.

başka bir madde yok içinde, görselide--> REDIST-SAC-BAKIM-YAGI-150-ML.png

Canim bende kullandim bunu daxla beraber ama arkadas kimyager KilicBaligi KilicBaligi onun icinde silikon var deyince biraktim kullanmayı yinede sen bilirsin

Haftaiçi Bakımı 1: (Bir müsibet bin nasihatten evlamış usulü sevdabuzer sevdabuzer ) Evirip çevirip amaaan en fazla dökülürse bırakırım diyip diplere Redist'i sıktım. Kokusu çam terabentin yoğunluklu olduğu için uçlarına zeytinyağı sürdüm sarmaladım. Şampuan olarak mecitefendi sarımsaklıya döndüm (değişiklik olsun) durulama suyu olarakda karanfile geçtim.
Şimdilik planım 8 Hafta boyunca hafta içi bir gün redist ve zeytinyağı, hafta sonuda elimde kalan susam ve zeytinyağının (ikiside sarımsaklı) karıştırıp vitamin ampulleriyle beraber kullanacağım... sonuçları hep beraber göreceğiz:KK76: Şimdilik hoşçakalın

Haftaiçi Bakımı 1: (Bir müsibet bin nasihatten evlamış usulü sevdabuzer sevdabuzer ) Evirip çevirip amaaan en fazla dökülürse bırakırım diyip diplere Redist'i sıktım. Kokusu çam terabentin yoğunluklu olduğu için uçlarına zeytinyağı sürdüm sarmaladım. Şampuan olarak mecitefendi sarımsaklıya döndüm (değişiklik olsun) durulama suyu olarakda karanfile geçtim.
Şimdilik planım 8 Hafta boyunca hafta içi bir gün redist ve zeytinyağı, hafta sonuda elimde kalan susam ve zeytinyağının (ikiside sarımsaklı) karıştırıp vitamin ampulleriyle beraber kullanacağım... sonuçları hep beraber göreceğiz:KK76: Şimdilik hoşçakalın
haydı ınşallah ıyı gelır canım ya o gun konuştuktan sonra mesajlarda gerıye gıdıp tam bakayım dedım ben natura terapy eklıyordum kılıc natura terapy ve redıst serumu sılıkon yoğunluklu demış acaba 40lı redıstımı demış bılemedım gırmıyor bu aralar gırse soracamda

haydı ınşallah ıyı gelır canım ya o gun konuştuktan sonra mesajlarda gerıye gıdıp tam bakayım dedım ben natura terapy eklıyordum kılıc natura terapy ve redıst serumu sılıkon yoğunluklu demış acaba 40lı redıstımı demış bılemedım gırmıyor bu aralar gırse soracamda
Süper olur, hem içimizde şüphe kalmaz hemde daha sonra alıp kullanacaklara bir fikir olur :KK200:Sağol şimdiden

Bu bakımdan kasıt son saydığım yağlarsa daha çok nemlendirme sağlıyor zeytinyağı ve susam, en fazla gürleşmeyi otacı argan yağı, sığır iliği kürü ve sarımsak yağı kullandığım zaman sağladım
sığır iliğini yapıyordum yoğunluktan bıraktım tekrar başliyim o zaman :KK70:

Pazar Bakımım: Elimde kalan sarımsaklı susam yağı ve yine sarımsaklı zeytinyağımı karıştırdım, 1,5 yemek kaşığı kadarını ısıtıp içine bemiks, evin, bepanthen ekledim, diplere sürdüm. 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağınıda uçlara sürüp sarmaladım. 15 tane karanfili 1 cezveye koyup yaklaşık 1,5 su bardağı suyla sobanın üstüne koydum banyo yapana kadar orda kaynasın dursun :KK12:Bu karda kışta bakımda pek bir hoş oluyormuşş :mad: Mutlu hafta sonları :KK36:

Redist günü: Dünden beri gripten ölüyorum ama en azından yataktan çıkmaya bahanem olsun diye bakımımı yaptım. Geçen seferki gibi diplere redist 40 bitkili boy-uçlara saf zeytinyağı sürüp sarmaladım. Karanfile devam ediyorum ama henüz hazırlamadım.:KK1:

Gecikmiş pazar bakımısıı:
Dün havaları sıcak bulunca yürüyüş yaptım böylece bakımım kalmış oldu. Bugün 1 yemek kaşığı zeytinyağı-susam yağı karışımımdan ılıtıp içine 1er ampul bemiks, bepanthen, evin ekledim. Diplere uygulayıp uçlarada zeytinyağı sürdüm sarmaladım. Karanfilimde sobanın üstünde hazırlanıyor :KK49:

Redist günü: En sonunda bakım yapmak için fırsat bulabildim. Redisti diplere fısfıslayıp, uçlara saf zeytinyağı sürdüm. Karanfilimide sobamın üstüne yerleştirdim. Sanki bu halinden çok daha memnun kaldım, uzun süre sobanın üstünde bekleyen karanfilin suyu buharlaşıp, daha yoğun bir kıvam alıyor sonuç olarak daha yumuşak ve nemlenmiş oluyor saçlarım, soba kullanmayanlar ocakta daha uzun süre kaynatmayı deneyebilir :KK50:

Bugünde bakımımı atladım, nedense aklıma takıldı saçımı en son ne zaman kestirdiğim 18 hazirandan beri kuaför görmemiş zavallılar.. Birkaç kez aslan burcu günlerinde boyalı yerlerinden yarım cm aldım ama boydan pek etkileyecek bir işlem olmadı, yuvarlanmış olduğu içinde kendim düzgünce kısaltamam zaten.. Normalde Mart'ı beklemeyi düşünüyordum ama hesaplayınca gözüme çok geldi, birde boyalı yerlerde beyaz noktalanma oluşmaya başlamış, şimdi 2mm ama alınmazsa onlar ilerler.. Sonuç olarak yarın gidip saçımı kestireceğim kuaförüm müsaitse sonra bakımlara kaldığım yerden devam :KK8:

Ve kestiremedim.. Önce sabah regl ağrısıyla kalktım, sonra sevgili anneciğimin hazırladığı termofor soğudu tekrar doldurayım derken kaynar suyu elime boşalttım, hangi akla hizmetse etraf kirlenmesin diye önce termoforu kapadım sonra koyacak yer bulup öyle elimi soğuk suya sokabildim o arada orta kıvamda pişti zaten..:mad: Bizim evde sakar bol olduğundan kantaron yağımız vardı Allahtan , önce buzlu suda bekletip sonra kantaron yağını sürdüm, rengi düzeldi sadece pembelik kaldı 5 krş kadar bir noktada.. sonuç olarak karın ağrısına yanık acısınıda ekleyip kırptıramadığım saçlarımla yas modundayız.. :KK42:

Merhaba, kendimden utanarak söylüyorumki saç bakımımı aksatmaya devam ediyorum, öte yandan saçımı kestiremedim, kuaförüm umreye gitmiş. Havalar ısındığından beri yürüyüşlerime başladım, saçımı ıslatmadan duş alsam bile yağ sürüp bekletmesi zor geliyor nede olsa ertesi gün yine yürüyüşe çıkarım diye.. Tek bakımım serum yerine Avondan aldığım kayısılı kremi kullanıyorum 2dir, şimdiden bayıldım kokusu ayrı güzel yumuşaklığı ayrı güzel, bakalım etkisi ne kadar sürecek..

X