- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- Konu Sahibi CuriousCat
En güzeli canimÇok teşekkür ederim tekrar bir bakayım olmadı sadece boy ve uçlara sıkarım banyodan önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeli canimÇok teşekkür ederim tekrar bir bakayım olmadı sadece boy ve uçlara sıkarım banyodan önce
Evet her defasında 1 küp ilik karışımı 1'er tanede vitamin ampulunu karıştırıp sürdüm diplere, masaj yapıp taradıktan sonra kalanı boylara doğru yaymaya çalıştım ama fazla kalmıyor, arzu edersen uçlara zeytinyağı, badem yağı vs sürebilirsinCanım sığır iliğini yaparken bemiks evigen bepanthen ampül de kırıyor muydun içine bir de uçlarına sürdün mü?
Sanırım kastettiği serinin başka bir ürünü bakım yağının içeriği;Canim bu arada bir kimyager arkadasim redist 40 bitkilinin icinde yoğun silikon oldugunu soyledi silikonda sac derisini tikar uzama yavaslar
tüh bi umut dedim ama içime kurt düştü şimdi en iyisi başka yağ bakayım diplereCanim bende kullandim bunu daxla beraber ama arkadas kimyager KilicBaligi onun icinde silikon var deyince biraktim kullanmayı yinede sen bilirsin
Uretenlere.diyorum canim :)Banada kılıçbalığı soyledi canim bilirsin o bu konularda baya uzman
haydı ınşallah ıyı gelır canım ya o gun konuştuktan sonra mesajlarda gerıye gıdıp tam bakayım dedım ben natura terapy eklıyordum kılıc natura terapy ve redıst serumu sılıkon yoğunluklu demış acaba 40lı redıstımı demış bılemedım gırmıyor bu aralar gırse soracamdaHaftaiçi Bakımı 1: (Bir müsibet bin nasihatten evlamış usulü sevdabuzer ) Evirip çevirip amaaan en fazla dökülürse bırakırım diyip diplere Redist'i sıktım. Kokusu çam terabentin yoğunluklu olduğu için uçlarına zeytinyağı sürdüm sarmaladım. Şampuan olarak mecitefendi sarımsaklıya döndüm (değişiklik olsun) durulama suyu olarakda karanfile geçtim.
Şimdilik planım 8 Hafta boyunca hafta içi bir gün redist ve zeytinyağı, hafta sonuda elimde kalan susam ve zeytinyağının (ikiside sarımsaklı) karıştırıp vitamin ampulleriyle beraber kullanacağım... sonuçları hep beraber göreceğiz Şimdilik hoşçakalın
Süper olur, hem içimizde şüphe kalmaz hemde daha sonra alıp kullanacaklara bir fikir olur Sağol şimdidenhaydı ınşallah ıyı gelır canım ya o gun konuştuktan sonra mesajlarda gerıye gıdıp tam bakayım dedım ben natura terapy eklıyordum kılıc natura terapy ve redıst serumu sılıkon yoğunluklu demış acaba 40lı redıstımı demış bılemedım gırmıyor bu aralar gırse soracamda
Bu bakımdan kasıt son saydığım yağlarsa daha çok nemlendirme sağlıyor zeytinyağı ve susam, en fazla gürleşmeyi otacı argan yağı, sığır iliği kürü ve sarımsak yağı kullandığım zaman sağladımbu bakım saçı gürleştirir mi acaba
sığır iliğini yapıyordum yoğunluktan bıraktım tekrar başliyim o zamanBu bakımdan kasıt son saydığım yağlarsa daha çok nemlendirme sağlıyor zeytinyağı ve susam, en fazla gürleşmeyi otacı argan yağı, sığır iliği kürü ve sarımsak yağı kullandığım zaman sağladım