- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- Konu Sahibi CuriousCat
Hayır aksine kurucanım senın saçın yağlımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır aksine kurucanım senın saçın yağlımı
Anladim isirgani yagli saclar kullaniyor diye birşey okudumda ondan sordumHayır aksine kuru
Aa ben dökülmeye iyi geliyor diye duymuştum o yüzden kullanıyorum.Anladim isirgani yagli saclar kullaniyor diye birşey okudumda ondan sordum
Dun bi topikte yagli saclar icin yag temizleyici diyorlardı isirgan icin ama bilemedim tabi dokulmeni durdurduysa nemlendirici ürünlerle kurumasini engellersinAa ben dökülmeye iyi geliyor diye duymuştum o yüzden kullanıyorum.
Bende ısırganın yağlı saçlar için olduğunu biliyorumAa ben dökülmeye iyi geliyor diye duymuştum o yüzden kullanıyorum.
Bende avonun kırık saç ucu onarıcının ve durulanmayan bakım kreminin siparişini verdim Canım bende onları çok beğeniyorum bu ay indirimdeHmm dikkat edeyim o zaman kuruma olursa değiştiririm.. Sagolun . Bu arada 2 fazlı serumum bitti, avonun arganlı serumuna başladım, şimdiden kokusuna aşık oldum bakalım tekrar alacak kadar beğenecekmiyim. Bu arada çift fazlı serumdan tekrar almayı düşünmüyorum, heryere eşit dağılmıyor bazı yerler yağlı gibi dururken bazı yerler kupkuru taranmıyor..
Guzel,canim bence 2_3 cmlik uzama,varSığır iliği kürü 5:
Herzamanki gibi hazırladığım kürümü uyguladım 3 saat bekletip yıkadım, ısırgan suyumla duruladım. şimdi gelelim 4 haftalık sonuçlara..
Başlangıç:
Eki Görüntüle 1819868
5. Kür/4 hafta:
Eki Görüntüle 1819869
Sağol :) İlk ilik kürümden sonra beklentim yüksekti, hevesim kırıldı biraz ama şikayet edemem 3cmde kötü sayılmaz. Büyük ihtimalle kaçırdım hafta içi bakımlarda etkilemiştir inş 2. tur daha iyi geçer. Yarın da kan tahlilimi yaptırıcam hayırlısıyla ilaçlarıma ara vermiştim 2-3 ay kadar hala kan değerlerim düşükse o da etkiliyor olabilir. Neyse bakalım bunada şükürGuzel,canim bence 2_3 cmlik uzama,var
Canim daha ne olsun 3 cm bence gayet guzelSağol :) İlk ilik kürümden sonra beklentim yüksekti, hevesim kırıldı biraz ama şikayet edemem 3cmde kötü sayılmaz. Büyük ihtimalle kaçırdım hafta içi bakımlarda etkilemiştir inş 2. tur daha iyi geçer. Yarın da kan tahlilimi yaptırıcam hayırlısıyla ilaçlarıma ara vermiştim 2-3 ay kadar hala kan değerlerim düşükse o da etkiliyor olabilir. Neyse bakalım bunada şükür
Canım maşallah süper olmuş saçların darısı bizlerin başınaSığır iliği kürü 5:
Herzamanki gibi hazırladığım kürümü uyguladım 3 saat bekletip yıkadım, ısırgan suyumla duruladım. şimdi gelelim 4 haftalık sonuçlara..
Başlangıç:
Eki Görüntüle 1819868
5. Kür/4 hafta:
Eki Görüntüle 1819869
Sığır iliği Kürü 8:
herzamanki gibi uygulayıp 3 saat bekletip yıkadım, ısırgan suyumla duruladım.. Eğer haftaya evde olabilirsem 9. kürü uygulayıp resimleyeceğim, hafta içi ne yağ bakımı ne de ısırgan suyu kullanamıyorum, bir yakınımız hasta olduğu için çoğunlukla hastanedeyim bu ara maalesef bakıma zaman ayıramıyorum ilik kürü hariç, eğer haftayada zaman ayıramazsam şimdiden özür dilerim. Kendinize iyi bakın.
yoo.. Sırf ilik kürü için restorex aldım arındırıcı, önce saçımın yağını akıtıyorum suyla, suyun bulanıklığı gidene kadar sonra 1 fındık büyüklügünde restorexi sulandırıp elimde arkalara sürüyorum, aynı işlemi tepe, yanlar ve saçımın önü içinde tekrarlıyorum, toplamda 1 ufak ceviz kadar şampuan gidiyor, sonra iyice köpürtüp bol suyla duruluyorum, ikinci şampuan olarak otacı arganlıyı kullanıyorum ondanda yarım ceviz kadarı elimde bölüp aynı şekilde uyguluyorum ve duruluyorum, kolayca arınıyorİlik kürü zor arınmıyor mu ?