Saç Uzatma Yöntemleri Curiouscat'in saçıyla imtihanı 2!

Hmm dikkat edeyim o zaman kuruma olursa değiştiririm.. Sagolun :KK200:. Bu arada 2 fazlı serumum bitti, avonun arganlı serumuna başladım, şimdiden kokusuna aşık oldum bakalım tekrar alacak kadar beğenecekmiyim. Bu arada çift fazlı serumdan tekrar almayı düşünmüyorum, heryere eşit dağılmıyor bazı yerler yağlı gibi dururken bazı yerler kupkuru taranmıyor..

Hmm dikkat edeyim o zaman kuruma olursa değiştiririm.. Sagolun :KK200:. Bu arada 2 fazlı serumum bitti, avonun arganlı serumuna başladım, şimdiden kokusuna aşık oldum bakalım tekrar alacak kadar beğenecekmiyim. Bu arada çift fazlı serumdan tekrar almayı düşünmüyorum, heryere eşit dağılmıyor bazı yerler yağlı gibi dururken bazı yerler kupkuru taranmıyor..
Bende avonun kırık saç ucu onarıcının ve durulanmayan bakım kreminin siparişini verdim Canım bende onları çok beğeniyorum bu ay indirimde :KK30:

yağ bakımı 2:
2 tatlı kaşığı susam yağını ısıtıp içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağımı ekledim diplere sürüp güzelce masaj yaptım sonra göz kararı zeytinyağını uçlara sürüp paketledim. 3 saat kadar bekletip otacı argan şampuanımla yıkadım, uçlara 1 ceviz kadar kadar Dalan kremimi sürüp ısırgan suyumla duruladım. Havluyla fazla suyunu alıp 1 fıs avon argan serumumu sürüp, diplerini fön makinasıyla kuruttum, uçlarını nemli bıraktım şuan çoğu kurudu ama yumuşaklığı tarif edilmez yaşanır resmen :KK49:

Sığır iliği Kürü 4:
Herzamanki gibi benmari usulü ısıttığım iliğimin içine evin, bepanthen, bemiks ekleyip diplere güzelce uyguladım, boyalara zeytinyağı sürüp streçledim. Yine ısırgan suyumuda hazır ettim, 11 gibi yıkayıp kullanacağım. Haftaya 5. kür 4 hafta olucak başlayalı ilk resmi ekleyeceğim inş uzamıştır.. Amin!!!!:KK48:

Sığır iliği kürü 5:
Herzamanki gibi hazırladığım kürümü uyguladım 3 saat bekletip yıkadım, ısırgan suyumla duruladım. şimdi gelelim 4 haftalık sonuçlara..

Başlangıç:
20martpazar.png

5. Kür/4 hafta:
24 n.png

Guzel,canim bence 2_3 cmlik uzama,var
Sağol :) İlk ilik kürümden sonra beklentim yüksekti, hevesim kırıldı biraz ama şikayet edemem 3cmde kötü sayılmaz. Büyük ihtimalle kaçırdım hafta içi bakımlarda etkilemiştir inş 2. tur daha iyi geçer. Yarın da kan tahlilimi yaptırıcam hayırlısıyla ilaçlarıma ara vermiştim 2-3 ay kadar hala kan değerlerim düşükse o da etkiliyor olabilir. Neyse bakalım bunada şükür :KK49:

Sağol :) İlk ilik kürümden sonra beklentim yüksekti, hevesim kırıldı biraz ama şikayet edemem 3cmde kötü sayılmaz. Büyük ihtimalle kaçırdım hafta içi bakımlarda etkilemiştir inş 2. tur daha iyi geçer. Yarın da kan tahlilimi yaptırıcam hayırlısıyla ilaçlarıma ara vermiştim 2-3 ay kadar hala kan değerlerim düşükse o da etkiliyor olabilir. Neyse bakalım bunada şükür :KK49:
Canim daha ne olsun 3 cm bence gayet guzel
Hem saglikli uzasinda boyle uzasin

Sığır iliği kürü 6:
Herzamanki gibi ısıttığım iliğimin içine bemiks,bepanthen ve evin ekleyip uyguladım,uçlara zeytinyağımı sürdüm toplayıp 4 saat kadar beklettim, yıkayıp ısırgan suyumla duruladım..
Bu aralar stresli ve yoğun bir dönem geçiriyorum o yüzden haftaiçi bakımlarımı aksatmaya devam edeceğim gibi, bir yandanda dökülmem arttı ama stres kaynaklı olduğundan yapılacak pek fazla şey yok. Bakalım şimdilik ilik kürüme düzenli devam edeceğim ayrıca bakım yapma fırsatı bulursam buraya yazarım :halay:

Yağ bakımı 3:
Fırsattan istifade susam yağı ve zeytinyağını ısıtıp diplere sürdüm, biraz fazla geldi onuda boylara yedirip, uçlarada zeytinyağı sürdüm, 4-5 saat tutup az evvel yıkadım önce restorexle, sonra ketoral ile (kaşıntı ve koku oluşuyordu 3 gündür), ısırganla durulayıp bitirdim.

Sığır iliği Kürü 7:
Benmari usulü ısıttığım iliğimin içine bemiks,bepanthen, evin iğneleri ekleyip diplere uyguladım, uçlara zeytinyağımı sürüp sarmaladım, az sonra yıkayıp ısırgan suyumla durulayacağım.

Sığır iliği Kürü 8:
herzamanki gibi uygulayıp 3 saat bekletip yıkadım, ısırgan suyumla duruladım.. Eğer haftaya evde olabilirsem 9. kürü uygulayıp resimleyeceğim, hafta içi ne yağ bakımı ne de ısırgan suyu kullanamıyorum, bir yakınımız hasta olduğu için çoğunlukla hastanedeyim bu ara maalesef bakıma zaman ayıramıyorum ilik kürü hariç, eğer haftayada zaman ayıramazsam şimdiden özür dilerim. Kendinize iyi bakın.

Sığır iliği Kürü 8:
herzamanki gibi uygulayıp 3 saat bekletip yıkadım, ısırgan suyumla duruladım.. Eğer haftaya evde olabilirsem 9. kürü uygulayıp resimleyeceğim, hafta içi ne yağ bakımı ne de ısırgan suyu kullanamıyorum, bir yakınımız hasta olduğu için çoğunlukla hastanedeyim bu ara maalesef bakıma zaman ayıramıyorum ilik kürü hariç, eğer haftayada zaman ayıramazsam şimdiden özür dilerim. Kendinize iyi bakın.

İlik kürü zor arınmıyor mu ?

İlik kürü zor arınmıyor mu ?
yoo.. Sırf ilik kürü için restorex aldım arındırıcı, önce saçımın yağını akıtıyorum suyla, suyun bulanıklığı gidene kadar sonra 1 fındık büyüklügünde restorexi sulandırıp elimde arkalara sürüyorum, aynı işlemi tepe, yanlar ve saçımın önü içinde tekrarlıyorum, toplamda 1 ufak ceviz kadar şampuan gidiyor, sonra iyice köpürtüp bol suyla duruluyorum, ikinci şampuan olarak otacı arganlıyı kullanıyorum ondanda yarım ceviz kadarı elimde bölüp aynı şekilde uyguluyorum ve duruluyorum, kolayca arınıyor :KK76:

X